קשה לי

אלזה7

New member
הי

זה עוד כלום התיבה שלי מפוצצת עם דברים מפוצצת https://www.google.co.il/url?q=https://loryshemtovblog.wordpress.com/2012/07/14/תלונה-ללשכת-עורכי-הדין-נגד-עוד-יעל-הס-א/amp/

האח לא וגם לא צריך שום דבר כלכלי ברך השם לא חסר בגלל זה הם נדבקו אלינו זה כל מה שיש לי בראש לא מעניין אותי כלום שלא יעשו משהו רע פיזית נפשית וכלכלית להורים אני מבועתת מה עושים???!!!

היי48

New member
מבחינה

מעשית אני לא כ"כ מבינה בנושא, אז לצערי לא יכולה לעזור בזה, אבל רק יכולה לעודד אותך להמשיך לחלוק את מה שאת עוברת. ולאחל לך בהצלחה ולהמשיך להיות חזקה.

היי48

New member
מה עם

טיפול עבורך? אולי טיפול פסיכולוגי ששם תוכלי להוריד מהלב את מה שאת עוברת? שיהיה לך זמן מסוים שמתרכז בך ובמה שאת צריכה, כי נראה כאילו אין לך הרבה זמן לדאוג לעצמך עם כל מה שקורה עם ההורים.

אלזה7

New member
זה

גם חלק ממה שקורה לי לא להורים זה לא בראש שלי עכשיו צריך לפתור את הצרה הזו זה מה שמטריד אותי!!!! לפתור מעשית!!!!

KateAusten

New member
אלזה יקרה!

קראתי את כל ההודעות..
קודם כל קחי נשימה עמוקה יקירתי. תנשמי, תשחררי רגע את כל המחשבות. נכנסת למערבולת ואת לא מצליחה לצאת- תרשי לי להושיט לך יד ולמשוך אותך החוצה.
יש המון אנשים טובים ורגישים בעולם. המון. לא כולם רודפי בצע ורעים. ברור שיש מקרים מזעזעים אבל זה המיעוט, ואת נתקלת בהם כי הם כל כך נדירים ומעוררים עניין. זה כמו שתראי בחדשות שמישהו נהרג חלילה בתאונת דרכים. כן ומה עם מיליוני אנשים שהגיעו הביתה בשלום? למה אותם לא מציגים בחדשות?.. את מבינה יקירתי? רוב האנשים הגיעו לחוף מבטחים. רוב האנשים טובים ורוצים לעזור!
מצטערת שנתקלת במישהי חצופה וחסרת רגישות, אבל אל תכלילי ממנה לכל היקום. תראי כמה אנחנו דואגות לך כאן בפורום, בלי שום אינטרס, בחינם, דאגה אמיתית מהלב

אז קודם כל לנשום ולא להתעסק עכשיו במקרים נדירים סטטיסטית שלא רלוונטיים עבורנו:)
דבר שני- את חייבת לאכול משהו ולישון. את חייבת לנוח. כדי שיהיו לך כוחות לטפל באבא וגם בעצמך, את חייבת למלא מצברים.
תאכלי משהו קטן, תראי משהו מצחיק בטלוויזיה, תנשמי רגע ואז תוכלי לסדר את המחשבות ולהחליט מה הלאה- איך מטפלים בדברים?
את יכולה לפרסם מודעה שאת מחפשת מטפלת לפעמיים/3 בשבוע. יהיו המון שירצו לבוא לעזור.
לאט לאט יקירתי, אנחנו נמצא פיתרון. תעדכני

אלזה7

New member
הי קייט

את צודקת שאני צריכה להרגע אבל אני פשוט פוחדת שאולי גם פה זה המקרה לכן אני רק רוצה שיעזבו אותנו בשקט ולא יעשו שום דבר רע אני לא צריכה ממש מטפלת אני מקווה שיחזור לעצמו אבל יש דברים שאולי צריך קצת עזרה הם פשוט נדבקים גם לאמא שלי ואני רוצה מהם שקט אני דיברתי עם הדוד והוא קצת הרגיע אותי הוא אמר שיש לו ניסיון עם זה והוא לא חושב שהם רוצים משהו רע וכן כדאי לקבל דברים שמגיעים, אני רציתי לוותר, הוא אמר שהוא ידבר איתם שההיא לא תבוא ושיש מישהי נחמדה שהוא דיבר איתה הוא הבטיח שיכנס מעכשיו לתמונה ושאם אני לא רוצה להיפגש איתם לבד הוא יהיה גם נוכח

למעלה