קשה לי

אלזה7

New member
קשה לי

הדיכאון ודברים אחרים צריכה קצת לפרוק, הייתי אמורה להיות בפגישת לימודים חשובה ולא הלכתי כי היא התקיימה בבקר וכל הלילה היו בעיות בבית ולא ישנתי בכלל וביקשתי תאריך אחר לפגישה אבל לא עונים לי והיא חשובה, עם אבא אף אחד לא עוזר, העו"ס של בית חולים חוץ מהצעות בתשלומים גבוהים לא מוכנה לעזור בכלום, יש לו גם אח אחד יחיד צעיר ממנו ובריא ולא עסוק אבל לא מוכן לבוא לעזר אפילו לא מבקר בקושי רב שואל פעם ב.. בטלפון מה נשמע לצאת ידי חובה וקשה, אני עם כל המצב צריכה אולי קצת יותר תשומת לב מאמא והיא נותנת אבל יש לה גם בעיות משלה ואני שוכחת את זה לפעמים ושהיא לא יכולה להעניק אז אני נפגעת פשוט כי קשה לי אני יודעת שאני לא אמורה ושאני צריכה לזכר שגם לה לפעמים יש קשיים ואני יודעת שהיא אוהבת מאד אבל אולי בגלל הדיכאון אני יותר רגישה ונפגעת והכל יחד קשה

shir3001

New member
הי אלזה

את נושאת עומס רב על כתפייך.
האם יש אפשרות לעזרה מבחוץ?
קרוב משפחה רחוק או עזרה בתשלום לכמה שעות?
ובתוך זה איך את דואגת לעצמך? מה את יכולה לעשות בשביל עצמך?

אלזה7

New member
הי שיר

תודה על התגובה,
עזרה? בגלל שאבא שלי צועק בלילה מכאבי תופת שיש לו השכנים שבעצמם עושים על האש קריוקי ורעש איום גם בשעות המנוחה והלילה ולא אמרנו להם מילה מעולם התלוננו על הצעקות שלו שלחו פה מישהי מהרווח ה טיפוס שקרן דוחה ומגעיל את המקרר בבית היא פותחת בלי רשות מריח ה את המציעים מה זה????? ממש פוגע לא עוזרת בכלום ושום דבר מדברת מאד לא יפה לא אליי ולא להורים וכל ההצעות שלה זה בתשלום גבוה מאד בשביל מה היא באה,???? עשתה לי כ"כ רע ולהורים חוצפנית איך מדברת לאמא והצוות הרפואי? קופת חולים זה רשלנות ולא צוות רופאה שאומרת לי הכל בסדר שיבוא לבנאדם שלא יכול לזוז אם את צריכה כסא גלגלים בשבילו זה ייקח חודשים והוא בסדר תני לו אקמול ושאת מעירה להם על היחס את לא בסדר! לא פלא שאנשים מתעצבנים עליהם ממש רע לי עכשיו אף אחד לא עוזר היא רוצה רק כסף ומשקרת אני יודעת בוודאות שיש דברים שמגיעים לו והיא סתם לא רוצה לעזור רק בתשלום גבוה
וקרוב משפחה? שהאח שלו יתבייש הוא נייד עם רכב צעיר ובריא ולא עסוק וגר שני צדדים ולא רוצה אפילו לבקר! אח אחד, אומר לי מה לעשות כל אחד אומר לי כאילו שאני לא יודעת ואף אחד לא עוזר רק מעצבנים חוץ מאמא וממני אין אף אחד להפך עושים רע לא עוזרים, למען עצמי,? כלום לא יכולה לדאוג ולעשות לעצמי יש לי דברים אחרים על הראש

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזה הינה הצעתי

קודם כל נתחיל מאביך.
מנסיון עברתי עם אבי אותו הדבר. ולמדתי שבלי צעקות ולדחוף בכוח לא הולך כלום.
כן יש פיתרון לכאבים (מרפאת כאב) ויש פיתרון למצבו, צריך לפנות לכל גורם אפשרי, מהרופא המשפחתי, עובדת סוציאלית, אירגון הנכים, ביטוח לאומי, ולעשות צעקות!
פשוט לאיים שאם לא יתנו עזרה את פונה לעיתונות (מנסיון זה מאוד מפחיד אותם ועוזר).
אסור להתיאש אחרי פעם אחת ולא אחרי שלוש פעמים. להמשיך לנסות ואת תראי שתצליחי.
עכשיו בקשר אליך.
נכון אמרת שאת לא סומכת על מטפלים, אבל דברים השתנו מאז יקירה.
גם אני נכוותי ממטפלים והפלא הפלא מצאתי מטפלים שהם כן טובים וכן עזרו לי.
קוגם כל לטפל בהפרעת האכילה שלך ולקבוע פגישה עם פסיכולוג.
אני לא סתם דוחפת כביכול לזה, כי הדברים האלו באמת עוזרים.
לשבת ולרחם על עצמך פשוט לא עוזר, ואני לא אומרת זאת כדי לפגוע אני אומרת זאת כי הייתי בדיוק כמוך. אם תצטרכי עזרה תגידי לי.

אלזה7

New member
הי

אני אתחיל מן הסוף אני ממש אבל ממש לא יושבת ומלחמת על עצמי ואולי חבל קצת שלא כי לפעמים בנאדם שעובר מה שאני עוברת צריך גם קצת לחוס על עצמו ולא רק על כולם מסביב מגיע גם לי קצת חמלה, לא יודעת איך הבנת זאת אך זה לא נכון, אחרים במצב פחות גרוע משלי חושבים על עצמם בניגוד אלי,

שנית פסיכולוג אולי עזר לך ולאחרים אך לי רק הזיק לגל אחד עוזר משהו אחר וזה לא הפתרון בשבילי,
כרגע אין לי זמן לטפל בהפרעה יש דברים בוערים יותר

בקשר לאבא נכון את צודקת מרפאת כאב אבל הם לא רוצים לתת לו הפנייה הרופאה נשמה טובה לא מוכנה אטימות ורשעות כזו אני בקשתי הפנייה אמרה לי לא לא עוזר אקמול תני לו אופטלגין וזה לא עוזר!!!!! לא לכאב כזה

הסוציאלית,? עוד נשמה רק גרמה לנו נזק נפשי עצום לא עושה כלום פרט למילים רעות!!!!!

ביטוח לאומי? נכון מגיע לו לכן אמרתי שהיא גורמת נזק אומרת לי שלא מגיע שבוודאי אני יודעת שמגיע כי היא רוצה שאני אקח פרטי בהרבה כסף מעניין איזה קשרים יש לה לחברה הפרטית......

כמו שאמרתי זה רק אמא ואני אני אעשה מה שאני יכולה וכן קשה לי מאד לא מתביישת להגיד.....

אלזה יקירה את מתמודדת עם כל כך הרבה

ובגבורה רבה.
ברור שאת צריכה עזרה.
מה עם לפנות לארגוני מתנדבים ולמצוא מתנדב/ת שתבוא לעזור לך?
שתשב איתך פעם ראשונה לקפה ותראו במה היא יכולה לעזור לך.....
אולי תכתבי איזה סוגי עזרה את זקוקה בדיוק ......
ואיפה את גרה.....
אולי נמצא דרך שתקבלי עזרה.... לא מגוף פורמלי.... אלא מבנאדם עם נשמה... מה את חושבת על זה?....

אלזה7

New member
תודה ג'קי

אני במצב נפשי כרגע רע מאד אתמול לא הפסקתי לבכות לא אוכלת לא ישנה עצוב לי ומאד מודאגת, אני עושה כל מה שאני יכולה,ולבד, לא רוצה שום דבר כבר רק הפורמלים מאד מפחידים אותי זו לא עזרה ההפך שמעתי מאנשים ששלחו לי לינקים לדברים מזעזעים לא רק שהם לא עוזרים הם בכוונה נדבקים בלי שתרצי אותם לאנשים חלשים כדי לעשוק אותם כלכלית את הרכוש ומסוגלים לדברים איומים כלפי אנשים חלשים ובני משפחותיהם והכל באופן חוקי אך תוך שימוש בשקרים ממש מפחיד ומטריד והכל באופן מדהים גם חוקי

אלזה. נשמע שאת במצב לא טוב

גם לפי זה שהכל נראה לך שחור.

מי הם טוןבי הלב ששולחים לך א הלינקים שככה מייאשים אותך?

גם במערכות הפורמליות יש אנשים טובי לב שרוצים לעזור!!!!

תיזהרי מהיסחפות לראות הכול שחור!!!!!

ותראי, איך בכלל לא ענית לי על השאלה שלי.

האם נדמה לי, או שהצעתי משהו שעדיין לא הוצע קודם ושאולי כדאי לשקול אותו?...

לכי תשטפפי פנים ובכוח תלכי לראות איזה משהו קומי מצחיק או תקראי כמה בדיחות.

ואם את רוצה תקראטי שוב מה שקראתי לך ותגידי מה דעתך.....

יקירתי את חייבת להבין שאת רואה הכול שחור כרגע, אבל זה לא!!!!!

ואת צריכה עזרה, כי יותר מדי עלייך.

תחזיקי מעמד.

אלזה7

New member
הי ג'קי

את צודקת, אבל אני פוחדת שזה משהו שיקרה וזה מה שמטריד אותי, לכן גם לא חושבת או רוצה עכשיו עזרה רק שיעזבו אותנו בשקט ושלא יעשו שום דבר רע
מקווה שזה לא נכון וסתם רצים לי סרטים בראש אני אנסה להרגע אני באמת לחוצה מידי אולי אני אדבר עם הדוד שיתערב בכל מה שקשור אליהם

הו, מדהים!!!

רעיון מצויין.
ובטח שרצים לך סרטים.
יאללה, שולחת לך סרטים חדשים:
את פונה לדוד והו א מתערב ועוזר.
ביטוח ללאומי עוזר.
הכול מסתדר.

בהצלחה רבה רבה
ותנסי להישאר בסרטים החדשים:)

אלזה7

New member
תודה ג'קי

מקווה שיהיה בסדר, הוא אמר שהוא יהיה נוכח בפגישות מעכשיו ושאני לא צריכה לפחד שיש לו ניסיון עם זה ושאני לא אוותר על כל מני דברים שמגיעים אני כבר העדפתי שקט בלי שום דבר

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזה

לא אמרתי שאת מרחמת על עצמך, התכוונתי שאת נותנת לרחמים לנצח.
נכון ניסיתם דברים, אבל סורי זה לא מספיק.
ולמה אני אומרת כך?
כי עברתי מסעות ייסורים עם הבריאות של אבי, ורק על ידי סבלנות ולא לוותר ולהמשיך מאות פעמים לדחוף בנושא מצליחים.
להרים ידיים ולומר ניסיתי ואין מה לעשות לא מוציא מהפיתרון, לפעמים מול הגורמים הללו צריך להשתמש בכוח.
ועוד משהו מנסיון אם לא תטפלי בעצמך "עכשיו!" ותמשיכי לומר לעצמך שיש דברים חשובים יותר, את תשקעי עמוק ואז לא תוכלי לעזור למי שאכפת לך ממנו.
אל תתני לעצמך תירוצים לא לטפל בעצמך, אפשר בהחלט לעשות את שני הדברים יחד.
מצטערת אם אני נשמעת קשוחה יקירה, זה רק בגלל שאני מאוד אוהבת אותך, ועברתי את מה שאת עוברת ואני יודעת לא סתם רק כדי לומר אלא על ידי ניסיון אכזרי על בשרי שאפשר לצאת מזה ובגדול.

היי48

New member
אלזה מצטערת לשמוע על מה שאת עוברת

ניסיתם לראות אם ניתן לקבל עזרה מביטוח לאומי? אולי הם יוכלו לעזור.

אלזה7

New member
הי

זו בכלל לא הבעייה הם רוצים לשים אנשים במוסדות סגורים בכפייה כדי להשתלט על הרכוש שלהם הם לא עוזרים בכלל אני מבועת!!! אני רק אשים כמה לינקים שאנשים שלחו לי הם נטפלים לאמא כי היא רזה תמיד הייתה ולהגיד שאני לבד ויש בעיה אני מבועתת!!

היי48

New member
אכן מדאיג

אני לא מכירה את האתרים אז לא יודעת אם מה שכתוב שם זה נכון או לא, אבל אפשר להבין את החשש שלך. יש אולי סיכוי שהאח שהזכרת או קרוב משפחה אחר יוכל לעזור לכם כלכלית? אפילו במידה שתספיק להביא מטפלת פרטית לכמה שעות בודדות, אולי זה לפחות ייתן לך קצת מרווח נשימה וקצת זמן לדאוג גם לעצמך.

למעלה