קשה לי.

דידי 9

New member
היי?

תגיד זה אתה?

הרגיש על האופנוע?

NEO83

New member
לא נמאס?

מהבדיחה?
פשוט תגידי שאת רוצה סיבוב וזהו

דידי 9

New member
חחחח לא נמאס! ועוד יותר מזה-

אני כזו קרציה, כך שאתה חייב להבין שגם אם היינו מתחתנים אתה ואני?
*אם למשל אלוהים ממש שונא אותך, כן?* אז היית לא רק קורא את זה-אלא שומע את זה כל החיים!

זה-מה-יש! קח, או זרוק..:)

דידי 9

New member
חחחח אאוצ'!

אפילו בצחוק זה כואב!

אוקיי אז...תורך, לשם האיזון *להזרק*. אתה בכוננות ספיגה?

דידי 9

New member
אל תגזים:)

שוב הרגישות הזו?? נו מה כל היום נשב ונשתה תה אנגלי?

כולנו ילדים גדולים ואתה יודע יש לנו את אפשרות הבחירה של למה להתיחס ולמה לא....

dibablas

New member
בפורום אחר בפורטל כלשהו

מישהו כותב הודעה הפוכה בה הוא טוען שנמאס לו שבחורות אומרות לו לא.
ולפני שעדר האתונות יתקוף אבהיר-זה בסדר שבחורה מסרבת וזכותה המלאה, גם חובת הגבר לא להטריד אותה מכאן ואילך.
העניין הוא שבדיוק כפי שאת מתבאסת מזה שמגיבים לך כך, הם מתבאסים מהפסילות, תחשבי שכמו שאת זכית להרבה תגובות שכאלה אותו אחד שהגיב לך כך אולי זה היה הסירוב ה50 שלו ובפעם הראשונה הוא הגיב בסדר גמור.
אסור לבחור להמשיך להטריד ולראות ב"לא" של הבחורה "כן",
זה גם לא ראוי לצאת בקללות וגידופים בטח לא לאורך זמן.
אבל אם כתבו לך מה שהבאת כאן שזה לא קללות ולא גידופים ואחרי המשפט הזה ניתקו קשר מה הצרה הגדולה לעזאזל??
אז מישהו מאוכזב באותו רגע לא נעים שכתבת לו שאת לא מעוניינת כתב לך שהוא מקווה שתמשיכי לשהות באתר ההכרויות הרבה זמן או מי את חושבת שאת...ביג דיל.
אגב, יש מצב שכתבת את הדברים בצורה קצת מתנשאת?
כי אפשר לכתוב:נראה לי שזה לא ילך בינינו ואפשר לכתוב:אתה לא הטיפוס שלי.
האמירה הראשונה עדיפה על השנייה כי הראשונה מביעה מצב עניינים שבו שני אנשים לא מתאימים והדבר יכול להיות מסיבות שונות לעומת המשפט השני שמטיל עליו את ה"אחריות" לעניין (כי *הוא* לא הטיפוס) ולמרות שזה לא משפט "נוראי" ויכול להיראות תמים למדי ומנומס אפילו בעיני חלק מהאנשים, הוא יכול להיקרא בצורה אחרת...
אז תלוי גם מה כתבת בדיוק ובאיזה מצב היה מי שהיה מולך.

chu chu san

New member
אל תקחי את זה קשה מדי

יש אנשים שפשוט לא יודעים איך להתמודד עם דחייה וזו הפלטפורמה בה הם יכולים "להחזיר" לך.
אני מניחה שאולי הם גם נמצאים שם זמן רב ולכן מתעוררת תגובה כזו.
אני למדתי לסנן ובעיקר לחסום(אם יש אופציה כזו באתר)וגם אני קיבלתי תגובות דומות לשלך או כאלה שעוד בקושי הגבתי כבר זרקו הערות על חוסר רצינות וחוסר נימוס ועוד חוסרים למיניהם.

לסנן ולחסום ובמקרים מסוימים גם לא להגיב וכך תיחסך ממך האי נעימות משטויות.

לא כ"כ מסכים לדעות כאן - בלי קשר לתוקפנות

ראשית, אני ממש לא חושב שיש מקום להגיב בתוקפנות למשהו.

מאידך, חוסר תגובה בעיני זה חוסר נימוס ודבר דוחה.

כגבר, אני מקבל פעמים רבות פניות יזומות של נשים באתר היכרויות, שאל ממש לטעמי או שאני חושב שאחנו לא מתאימים מסיבות כאלה ואחרות. מעולם לא הייתי במצב שהתעלמתי. נימוס בסיסי זה להגיב ולהסביר שזה לא מתאים או שבדיוק התחלתי לצאת עם מישהי.

דוגמה באותו עניין - שיוצאים לדייט שאמנם היה נחמד וחביב, אבל לא מתאים - וכמתקשרים יום אחרי לבחורה (אני מדבר מהצד שלי כרגע), היא מסננת, לא עונה ולא חוזרת - דבר דוחה ופחדני בעיני.

ושוב, בלי קשר לתוקפנות המדוברת.

דניאל

צריך להבין שגם אי תגובה היא תגובה ולקבל את זה,יש לך חשש שהיא לא קבלה את הודעה שלח עוד פעם וזהו!!
גם בראיונות עבודה פעם היו מעדכנים אותך לגבי המשך,היום זה כבר מוסכם אין צילצול זה לא לא התקבלת פשוטו כמשמעו ואין מה ליצור איתם קשר!!
גם לאנשים לא קל ולא נעים לדחות מישהו באינטרנט זה יותר קל מהמציאות ! זה פחות כואב .
לא כולם אוהבים או יתאים לשמוע את הדחיה בפנים ,לא ענו או הגיבו גו נקסט אפשל לנסות שוב אחרי זמן מה וזהו לא להתעלק !!

אני למשל חשבתי על חיזור אחרי הקוסמטיקאית שלי בחורה רווקה לקשר מאוד רציני גיששתי וכו והעדפתי בינתיים לא לחזר,רוב רובם של אנשי יעדיפו להעלם אחרי הלא לי למשל לא יפריע לנהוג כרגיל אחרי הלא ,לפחות לא הייתי בתחושת פיספוס ולכן לא תמיד זה נוח לחזר אחרי מישהו שנותן לך שירו וכו אם היא תהיי מעוניינת היא תשדר זאת.

פורים שמח

למעלה