קשה לי.

תודה לכם. ההבנה לא הופכת את זה ליותר קל.

אני באמת לא יודעת למה אני לוקחת את זה קשה.

שאלת המשך:
האם נתקלתם בנשים שמגיבות כך?

אצל נשים

כשהיא מעוניינת היא משדרת ונותנת סימנים, הבעיה כשצד אחד מעוניין והשני לא בכלל בקטע או שנהיינה שיש גבר מכרכר סביבו, היא תאמר לא קיבלתי את המייל וכו, אם היא מפולפלת היא תדע לשחק אותה שהגבר לא ישים לב!!!!

את בחורה טובה שכיבדת ואיחלת בהצלחה, הבעיה היא עם האנשים שלא יודעים לאכול פירגון דרך צלחה באמת גם אם זה לא צלח, ולכן עדיף לסנן לא להגיב שהצד השני יבין את הרמז וידע שזה לא בכונה אלא שאנו פשוט לא מעוניינים בחברתו

John the Savage

New member
אם כבר, את צריכה להרגיש הקלה

כשאת כותבת למישהו שאת לא מעוניינת והוא מגיב בכזה טון אגרסיבי, את צריכה לחשוב "שיו, איזה מזל שלא יצאתי איתו".

לא נתקלתי בנשים שמגיבות ככה. אבל באופן כללי גברים פונים הרבה יותר לבחורות מאשר להיפך באתרי היכרויות.

בוקר טוב:)

תגידי מי אוהב להיות דחוי לא רק רומנטית?
באינטרנט זה קל יותר לעומת המציאות, קראת את הפנייה הבחור לא מוצא חן אל תגיבי, הוא אמור להבין לבד רמזים, לפעמים גברים אומרים היא לא קיבלה את המייל אולי וכו ואז מנסים שוב, אבל להגיב כך לכעוס על מה ולמה כנראה קבלו המון דחיות שזה פגע בהם!!

אנשים בימינו נהיו מגעילים לא כולם, אבל התנהגות בזוייה גם שני המינים לא תמיד יודעים לכבד את האדם שמולם באשר הוא!!!

goldy

New member
בשביל מה נרשמת לאתר מלכתחילה?

את דורשת אך ורק את מר מושלם או שאת לא מבינה את הרמז שמר מושלם לא נרשם לאתר הכרויות?!

את מוכנה בכלל להתפשר?

גם בפייס זה

כך אין כמו לחתור למציאות ולראות, באתרי הכרויות אם אתה לא בא טוב בזוית של העין הלך עלייך מה שנקרא וחבל!!!

היא פשוט צריכה לנהוג כמו כולם לא להגיב אם לא מעוניינים וככה יבינו את הרמז טוב יותר!!

tatiana6

New member
תראי, כשאני הגבתי אגרסיבי אחרי פסילה בדייט

אני חייכתי אחר כך כל היום ולא אכפת לי שפסלו אותי.
נסי גם פעם כן להוציא אגרסיה על מי שפסל אותך לפני או אחרי הדייט, תראי כמה החיים יפים ואז תביני אותם.

tatiana6

New member
רק עצה חשובה

צריך לעשות את זה עם הטעם טוב, אני מקווה שאת לא מכורת בבסטה בשוק או משהו.

ככה זה

עדיף לא לומר מאשר לומר ולחטוף בום כזה .

שקלתי חיזור רומנטי אחרי מישהי שאני מטופל אצלה בתחום הספא,היא רווקה 30 פלוס בדקתי הכל רמזתי לה על סיטואציות כאלו!

ראיתי שהיא לא בתמונה כזה לגביי והמשכתי הלאה ,ותאמיני לי כשהיא תהיי מעוניינת היא תדע אך ליצור קשר או לשדר זאת.
החלטת על לא וירטואלי אין מה להגיב ,אם יצאתם כמה בפעמים אז כן בשיחה לומר בהצלחה.

הכונה

היא שאתה מראה לה שנפגעתה ושאתה טעון בגלל הדחיה ושולח הודעות שלא מתאימות!!

אמרה לך לא או שידרה שהיא לא זורמת וכו המשך הלאה ואל תתקרב אחרי נאמר חודש חודשיים ראיתה אותה לה שוב וזהו!!

לא שומרים על קשר אם מישהו שהוא לא מעוניין!!!

NEO83

New member
לומדים לבדוק

למי זה משורשר

למעלה