קשה לי....

רוני פ4

New member
קשה לי....

הוא לא מתקשר אלי ואני מתקשרת אליו הוא עונה לי בשאלה "מה"? וכשאני אומרת לו שיפסיק לענות לי ככה הוא אומר מה את רוצה? אחרי זה אני אומרת לו גם שיתקשר טיפה יותר אלי. כי חסר לי העניין של לדבר עם מישהו, להעביר את היום. אני כבר לא יודעת מה לעשות הוא פשוט לא מקשיב לי ונראה לי פשוט שהוא לא רוצה להיות חבר שלי יותר... פשוט מתוסכלת

dandi99

New member
כמה פעמים את מתקשרת אליו?

באיזה שעות את מתקשרת אליו? אולי הוא עסוק.. מה הוא עושה בצבא?

רוני פ4

New member
פעמיים מחכה שהוא יתקשר ואז נשברת

והוא לא עושה כלום בצבא פשוט כלום.................

dandi99

New member
רגע רגע רגע...

את מתקשרת אליו פעמיים? את מתקשרת בשעות שהוא בצבא? אולי הוא כן עושה משהו בצבא? ניסית לדבר איתו על זה?

רוני פ4

New member
דיי קצת

היום למשל טלפון ראשון היה ב12 בצהריים ואחרי זה אחד ב2 וחצי שהתעצבנתי שהוא פשוט לא מתייחס ואחרי זה דיברנו והכול היה בסדר ב5 אבל זה סתם מעצבים... כאילו מה אני אגיד הוא פשוט לא עושה כלום בצבא כלום!!! ג'ובניק לכל דבר

dandi99

New member
תתפלאי...גם לג'ובניקים יש עבודה...

גם אני הייתי די מתעצבנת ככה אם מישהו היה מתקשר אליי כל כמה זמן בזמן שאני בצבא ושיש לי עבודה (אלא אם כן הוא עושה משמרות). הכי טוב שתדברי איתו ותראי מה נסגר עם זה. ג'ובניק זה לא אומר שאין לו תפקיד. ג'ובניק זה פשוט אחד שחוזר הביתה כל יום מהצבא, זה לא אומר שהם עושים כלום כל היום או שהם פנויים לדבר בטלפון.

רוני פ4

New member
לא אני רצינית הוא לא עושה כלום הוא אומר לי...

הוא אומר לי שהוא פשוט יושב ולא עושה כלום איך אפשר להסביר את זה?? הוא פשוט חדש אז הוא כרגע לא עושה כלום אבל זה מרתיח כבר

dandi99

New member
יכול להיות שהוא לומד את העבודה?

מסתכל מהצד, או שהוא לא רוצה לדבר איתך ליד אנשים. אני יכולה להבין את הצד שלך אבל אני גם מבינה את הצד שלו.. התקשרת אליו גם ב12 גם ב2 וגם ב5 . אם זה כ"כ מפריע לך דברי איתו על זה. אבל תביני גם את הצד שלו.

רוני פ4

New member
את יודעת מה?<

בסדר נגיד והוא עושה משהו כרגע... אבל מה הסיבה שכשאני מתקשרת ורוצה לשמוע את הקול של החבר שלי שיעזור לי לעבור את היום ביותר כיף, אני צריכה לשמוע מה? מה את רוצה? כן לא שחור לבן הכול באדישות מי צריך את זה? ודיברתי איתו על זה אנחנו כבר או בעצם אני עם עצמי בוויכוח על זה חצי שנה בערך וכאילו זה יוצא לו מהאוזן השניה אחרי יומים

dandi99

New member
אני לא מבינה אותך

את אומרת שזה ככה כבר חצי שנה...אז תנסי לעשות משהו לשנות את זה או צעד דרסטי אחר או שתתעלמי מזה. אנחנו לא יכולות לעשות פה כלום. אני מנסה להראות לך פשוט שבצבא לא תמיד יש זמן לשיחות טלפון ושחבר שלך גם אולי לא מעוניין לדבר ליד אחרים. אני רואה את זה מנקודת מבט של אחת שכן הייתה בצבא וגם מישהו שנכנס למערכת לפני שבוע או משהו עדין יש דברים לעשות. תבחרי את לעשות עם זה מה שאת רוצה.

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

אם זה ככה כבר חצי שנה, אולי זה לא קשור לזה שהוא בצבא בכלל. פשוט שהוא יתקשר אלייך כשהוא פנוי ויכול לדבר.

אפיטל

New member
:(

זה כל כך אבל כל כך מוכר לי! פעם, הוא היה מגעיל אלי בלי סיבה, או שהוא היה מדבר ממש יבש. ואני יכולה להגיד לך שהדבר היחיד שעוזר פה,מניסיון, זה לדבר לדבר לדבר...או להתרגל אם את מסוגלת. אני למשל לא הצלחתי. חבר שלי אמר לי שהקטע של היבש זה כי הוא ליד חברים ועם זה באמת הסכמתי ומאז הריבים נפסקו, סיכמנו שכל הזמן כשהוא יבש בגלל שהוא עם מישהו הוא אומר "מצב א'" כדי שאני לא אתחיל לאעלב או משהו XD הקטע של המגעיל..גם על זה דיברתי איתו.אני לא רוצה לבאס אותך או משהו, אבל לי אישית לקח 6 חודשים "לגמול" אותו מזה. זה היה קורה לו בדר"כ כשהיו לו תקופות לא משהו בצבא והוא הפך אותי לשק איגרוף שלו או יותר גרוע, כשהוא היה עם חברים או משהו בסגנון ואני כביכול הייתי "חופרת"..למה? כי הייתי מתקשרת פעם ב4 שעות בערך בידיעה שהוא לא עושה כלום. ד"א. גם חבר שלי לפעמים מזניח אותי כשאין לו מה לעשות והוא יושב בחמ"ל בלי לעשות כלום. למה? פ.ס.פ, טלוויזיה וכל מיני כאלה. וכן, זה מעליב ולא נעים. ועם זה אין כבר מה לעשות לדעתי.. בכל מקרה, אני חושבת שיש לך 2 אפשרויות, או לא דבר איתו על זה ולא להרפות.להסביר לו, לתת לו דוגמאות ו"להוכיח" לו שהוא לא מתנהג בסדר במחינץך ובכללי [כן...זה נישמע דפוק אבל זה בידיוק מה שאני עשיתי וזה עזר] בהצלחה

ענבל1693

New member
אני דווקא מבינה אותו פחות ויותר אותך

גם אם הוא עסוק, הפנייה הזאת מה את רוצה לא אמורה להיאמר. לא משנה אם הוא רואה טלויזיה או קורא עיתון או השד יודע מה. את חברה שלו, והוא אמור לדבר אלייך נורמלי. מילא אם פעם ב..קורה שהוא עונה לך ככה כי קרה משהו ואז מתנצל שהוא ענה ככה. חבר לא אמור לענות ככה לחברה שלו ואם כן להסביר מה קרה. לדעתי את לא צריכה לעבור על זה בשתיקה וכן לעשות עם זה משהו גם אם זה מצריך להיכנס למצבים לא נעימים.תחשבי על זה.

sapie

New member
מזה כל התירוצים האלה.? ואם ואם ואם

גם אם הוא עסוקף גם אם הוא לא עושה כלום,גם אם הוא רגוע גם אם הוא עצבני זה עדיין לא סיבה לענות לך בצורה כזאת ולהתייחס אליך ככה. ועוד זה נמשך ככה חצי שנה אני הייתי עושה צעד דרסטי ונותנת לו שתי אופציות או שהוא משנה את היחס שלו או שלא יהיה לו למי להפנות את היחס שלו. נקודה.

dandi99

New member
אבל זה בדיוק העניין פה...

קודם כל שימי לב לשעות שהיא מתקשרת : 12 בצהריים 2 וחצי ו5 . יום בצבא מתחיל בסביבות 7 וחצי-8 ונגמר ב5-5וחצי. לפי מה שהיא רשמה שהיה בסדר שהם דיברו בשעה 5. מה שאומר שכנראה נוח לו יותר לדבר איתה לאחר שהוא מסיים בצבא/לקראת סיום שעות העבודה. בהודעות הקודמות שלה היא אמרה שהוא היה מדבר איתה בטלפון ואדיש והיה ככה בגלל שהוא היה בטירונות והיו לידו אנשים. גם עכשיו בצבא-תמיד סובבים ממך אנשים, הרגעים שאתה לבד הם קלושים. הדבר השלישי ולדעתי הכי חשוב, שהיא נתנה לו להתנהג ככה במשך חצי שנה. או שהיא לא העירה לו או שהיא העירה לו אבל את יודעת בקטנה כזה והוא הסיק מזה שזה לא כזה מפריע לה. מן הסתם היא לא עשתה צעד דרסטי בנושא לגבי זה. לכן, אני יותר מבינה אותו כי היא נותנת לזה לקרות.אם היא הייתה באה ואומרת שהיא הציבה לו תנאי שיתנהג אליה יפה הייתי רואה את זה בצורה אחרת. מצד שני , כנראה היא לא העירה לו ונתנה לעצמה להתבשל ולהאכל מפנים והוא לא מודע למה שקורה לה. לכן אני לא רואה אייך אנחנו כן יכולות לעזור לה אם היא לא עושה צעדים משל עצמה. אולי באמת כדאי שתפסיק להתקשר אליו בזמן שהוא בצבא ושידברו יותר מאוחר לקראת הערב.שימי לב שהיא גם מתקשרת אליו יותר מפעם 1 במרחק של פלוס מינוס שעתיים ואולי זה חנוק לו מדי ולכן הוא כבר אדיש,יכול להיות שזה הרבה בשבילו (אל תשכחי שהוא ג'ובניק שעושה יומיות ורואה כל הזמן את הבית). כמובן שזאת רק נקודה ראיה שלי ומחשבה משלי...אבל הייתי שמחה אם תקראי ותגיבי (ההודעה לא נכתבה בתוקפנות אלא להביע דעה,אז אל תעלבו פה).

רוני פ4

New member
אמרתי לו על זה והוא...

עכשיו מדבר כמו בנאדם אבל אני מרגישה שהוא ממש מתאמץ בשביל לדבר יפה וחבל לי שזה לא טבעי אצלו ואת לא מבינה כמה פעמיים אמרתי לו להפסיק ולהפסיק ולהפסיק וזה פשוט יוצא מהצד השני ואפילו כבר מרוב שהתפרקתי שהוא עושה את זה בכיתי והוא ביקש סליחה ובבסופו של דבר אחרי שבוע זה חוזר להיות אותו דבר..... אני הבטחתי לעצמי שפעם הבאה שזה קורה אני לא מדברת איתו עד שישתנה

dandi99

New member
אז כנראה זאת הבעיה...

שהוא חוזר על זה כל פעם למרות שאת אומרת לו...וזה כבר עניין אחר לגמרי. בגלל זה גם שאלתי את כל השאלות XD . השאלה אייך את ממשיכה עם זה מבחינתך.

dandi99

New member
זה משהו אחר לגמרי..

ניסית לדבר איתו על זה שלמרות הפעמים שהערת ואמרת לו הוא עדין ממשיך להתנהג ככה?

למעלה