ולכן שאלתי האם היא העירה לו ...
עצם העובדה שהיא נתנה לו כנראה במשך חצי שנה להמשיך להתנהג ככה(שימי לב - היא הייתה מעירה הוא היה מתנצל ושוב חוזר על זה וככה במשך חצי שנה) מה שאומר שהוא קיבל מן סוג של "אור ירוק" ממנה להמשיך להתנהג ככה כי היא לא שמה לזה קץ. יש פעמיים שבנאדם באמת לחוץ ועסוק וטרוד והוא עונה ברגעים כאלה..לכן שאלתי אותה שאלות בסיסיות כמו כמה פעמים היא התקשרה. יש בנים שזה מפריע להם שהחברה מתקשרת אליהם כ"כ הרבה (אני לא אומרת שהחבר שלי ככה אלא אני מבססת על סיפורים של בנות אחרות) במיוחד שהם ג'ובניקים וחוזרים הביתה כל יום, אני לא יודעת גם מה התדירות שהם נפגשים בינהם ואז אייך הולך בינהם המפגשים (האם הוא ממשיך להתנהג בצורה כזאת?או שהוא אחרת לגמרי שהם נפגשים). שימי לב , שגם בהודעות ייעצתי לה לדבר איתו ולראות מה קורה אם זה. אני הבנתי לפי ההודעות שמדובר בלחץ מהצבא (זה התחיל מההודעות שבטירונות הוא לא היה עונה לה ועכשיו "לקראת הסדיר"-כלומר הכנה לתפקיד שהוא יעשה בצבא) ולכן שאלתי את השאלות הללו ולפי התשובות הגעתי למסקנות. אבל היא באמת צריכה לדבר איתו שיחה רצינית ולהבהיר לו אייך להתנהג אליה ולא לסלוח/לוותר לו כל פעם שהוא חוזר לסורו.