קשה לי.

daniel ben ari

New member
מבינה אותך וגם מסכימה../images/Emo45.gif

ובכל זאת, בגלל הערכה שכן יש לי לקרן, אני מתכוונת לתת לו עוד כמה נסיונות ולשמוע אותו שוב ושוב, בתקווה שאני אתחבר לשירים ואמצא את עצמי, ואת קרן, בתוכם.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifדניייי../images/Emo47.gif

הנס יקרה

blackfield2

New member
כל אחד ודעתו ../images/Emo13.gif

אבל כשהשתמשת במילה "אקסטראויגנטיות" כבר התחלתי להרגיש מאויימת.
בכל מקרה, אני לא חושבת כמוך, אבל אני לא ארחיב את זה כי כבר הרבה עשו את זה במקומי.

BRANGELINA

New member
דעתי

אחרי הכל עברו שנתיים מהדיסק הראשון והרי זה ברור שקרן לא תישאר אותה קרן ותשתנה-וזה מתבטא באופי של הדיסק.אפילו אם תסתכל על עצמך שנתיים אחורה תראה שאתה שונה פי כמה וכמה ממה שהית לפני שנתים. אני אישית מאד אהבתי את הדיסק החדש..בלי קשר לאהבה של לאם אלה החיים אני חושבת שהידסק החדש ממש מעולה!! וה"שינוי" שעבר בקרן בהחלט חיובי מבחינתי ולא יחצ"ני-למורת שחלק מהרצון הוא כן להתפרסם יותר הרי כל אומן רוצה שהדיסק שלו יצליח וימכור הרבה עותקים...

../images/Emo10.gifגם לי קשה

כי עדיין על המילים הגבוהות והשפה היפה לא מסתירות את האמת והאמת שיוצאת מהמילים שכתובות פה זה שלטעמי אתה מזלזל בקרן שאין לה דיעה והיא מוכתבת על ידי אנשים מלמעלה. שהיא מוכתבת על ידי החברה אתה יודע שציפיות יש רק בכריות
אנו שנינו כנראה שלא מקשיבים לאותו דיסק כי אני דווקא רואה בדיסק אמת, רואה רגש, כאב ואושר ותתפלא- גם אמת. אני באמת שלא מבינה למה שזה יכנס לאותה קטוגריה של אלבום הראשון
עברה תקופה מאז הדיסק וזה צפוי שקרן תשתנה וזה צפוי שזה יתבטא גם בשירים.

וכנראה שזה באמת מטריד אותי התגובה שלך

כי יש לי מה להוסיף למה שכבר כתבתי: אתה למעשה טוען שהדיסק הנוכחי של קרן הוא כולו מעטפת ולמעשה בפנים הוא מלא בריק, חסר כל "האקסטראויגנטיות שלו, בעיני, מורידה מערכו".ורק זה לפי דעתי מראה לי כמה אתה לא באמת הבנת את הדיסק הנוכחי. ומה רע בשיר מועדונים?במה יש להתבייש?למה
רק לשרונה פיק ולאבא שלה מותר
אם אתה באמת ובתמים חושב שהלחן לא במקום אז אולי אדוני היקר הכה מבין תנסה להלחין מחדש את השיר הנוכחי בצורה שתראה לך הולמת ומי יודע מה יוליד יום
אולי קרן תבין שטעתה ואותה הוא למעשה המלחין הבא של ישראל
ממש בכיתי בשבילך כמה זה סבל היה בשבילך בטח לשמוע את הרצועה ממש עינוי
אני באמת שלא מבינה ממתי שונה נחשב לקללה

למעלה