קשה לי...

Iris y

New member
קשה לי...

אני כנראה נפרדת מהחבר שלי, כי הוא עשה משהו מאחורי גבי, וזה מאוד מאוד קשה לי... הוא שבר לי את הלב, ואני בכלל לא מוכנה לכזה שינוי דרסטי בחיים. לא יודעת מאיפה למצוא את הכוחות..

אולי תתני לדברים לשקוע קצת

ואחר כך תחליטי? בינתיים, עשי כמה דברים שהזנחת בזמן האחרון כי היית עסוקה בו. אולי לקרוא ספר טוב? להפגש עם חברות שכבר מזמן לא יצא לך? להתנדב למשהו? להתחיל ספורט, דיאטה, מה שלא יהיה?

מאמי זה לא קל...אבל תהיי חזקה ואת שווה יותר!!

אף פעם לא קל לגלות שמישהו עושה משהו מאחורי גבנו אבל לפעמים זה לטובתנו תבדקי איתו מאמי לפני שאת מחליטה אולי יהיה לו הסבר וזה יהיה בסדר אם זה לא יהיה בסדר אז יש עוד מיליון כמוהו או אפילו טובים יותר....תאמיני בעצמך!!!!

efratushb

New member
איריס יקרה...

את צודקת בהחלט, זה לא קל, אבל לפני שאת מקבלת החלטה כלשהי תבדקי עם החבר מה בדיוק היה ומדוע, אולי תקבלי הסבר הגיוני . אבל אם לא, ותצטרכי לבחור בלהפרד ממנו, אז זה באמת יהיה לא פשוט, אבל לא בלתי אפשרי. נסי להמצא בחברת אנשים שאת אוהבת, שאת יודעת שיתמכו בך ולא יבכו איתך. ומעבר לזה... אני מחבקת ומחזקת אותך ומאחלת לך שתעשי את הבחירה הטובה ביותר עבורך... לא קל, אבל אפשרי...

אשבל1

New member
היי איריס

מאוד כואב לשמוע שאתם עומדים להיפרד בנסיבות כאלו... בכל מקרה, גם להיפרד מחבר זהו אובדן, גם כאן עוברים איזה תהליך של אבל.... כנראה זה לא יהיה קל ופשוט, אבל אפשרי בפרט שבניגוד לאמא , בטוח תמצאי חבר חדש שיהיה מקסים ואוהב, תני לזמן לעשות את שלו, ואני חושבת שכאן מתאים להגיד, תהיי חזקה!

את תמצאי את הכוחות בתוכך !!!!../images/Emo24.gif

אם הוא באמת עשה מה שהוא עשה ופגע בך הרי שכבר ברור שאת צריכה לפתוח דף חדש בחייך בלעדיו. ותגלי עם הזמן, שזה לא כזה נורא זה זמן מצויין לחבור לעצמך מחדש !!! בהצלחה, ולכל דבר שתצטרכי אנחנו כאן !!!!

Iris y

New member
תודה בנות...

אבל לצערי זו לא פעם ראשונה שיש לנו בעיות בגלל אותו עניין... וחקרתי הכול לעומק, והבלגתי המון פעמים כי עדיין היה לי ספק.. אבל מצאתי הוכחה שאי אפשר להתכחש אליה. ועכשיו יש לי שתי ברירות- להמשיך להבליג רק כדי להיות איתו, כי אני באמת מאוהבת בו וחשבתי שהוא האהבה הגדולה של חיי, אבל תמיד יהיה לי ספק. וזה לא קשר בריא ככה.. או להיפרד ממנו.. וכולם אומרים לי שזה הדבר הנכון. אבל אני לא רוצה עוד פרידה.. אוף. אחרי שאיבדתי את אחי ואת אמא שלי, אני לא רוצה לאבד גם אותו.. הוא חלק ממני ואני פשוט נקרעת... ואין לו מה להסביר. הדבר היחיד שיכול לשנות משהו הוא אם הוא יודה ויתנצל ויתחרט ויאמר לי שהוא אוהב אותי ושזה לא יקרה יותר לעולם. אבל הוא לא מודה. מצטערת שאני לא מפרטת יותר.. זה לא נראה לי נכון כרגע. אני מפחדת מהגעגועים והסבל והכאב לב שעוד יתקפו אותי. מי כמוכן יודעות שאני לא צריכה את זה בחיים שלי..

Iris y

New member
לא ציינתי שאנחנו ביחד כבר שנה ותשעה חודשים

וחשבתי שאני תמיד אהיה איתו. אני לגמרי אבסולוטית במערכות יחסים. חשבתי שזה הדבר האמיתי.

אני מבינה...../images/Emo201.gif

ובכל זאת את עדיין לא יודעת איזה מזל יכול ליפול לחיקך עם גבר אחר שתכירי שימלא את כל אותם החללים בתוכך. מה שבטוח יקירתי זה שאם תוותרי על עצמך ועל מה שחשוב לך הוא פשוט לא יעריך אותך. תחשבי על זה מתוקה. יהיה בסדר אנחנו איתך כאן. רוצה לבוא לצ'ט?

Iris y

New member
כן

ומצטערת על הבורות, אבל תוכלי לומר לי איך מגיעים לצ'אט?

תיכנסי לChatTV בסרגל למעלה (כחול כהה)

ליד איפה שכתוב: ראשי ותקנון תפוז.. ותתחברי

Iris y

New member
כל כך כואב לי..

ואני לא יודעת מה לעשות. לא יודעת אם אני מגזימה כשאני אומרת שזה מרגיש כמו עוד אבל. אני לא מצליחה להתרכז בכלום, אני עושה הכול לאט וקולטת לאט. ואין לי תיאבון כבר שלושה ימים. פשוט כואב לי בפנים כל הזמן. אבל אני חייבת לעזוב אותו.

קודם כל שולחת לך ../images/Emo201.gif גדול...

אין ספק שלנו, הבנות ללא אם, יש קושי יותר גדול בכל מה שקשור לפרידות. הלוואי שהייתה לי דרך לקחת ממך את הכאב, אבל כמו שאמרת, אם אכן הוא פגע באמון שלך, אין לך ברירה אלא לעזוב אותו. למרות שכרגע זה לא מנחם, בטווח הרחוק עדיף לך בלעדיו. מאחלת לך שהתקופה הכואבת הזו תעבור כמה שיותר מהר ושתמצאי אהבה חדשה.

כל אבדן

בד"כ גורר אצלנו את הכאב של אבדן קודם, במיוחד אם הקודם לא עובד די הצורך. אנחנו כאן בשבילך ...

Iris y

New member
שוב תודה לכולכן

אין ספק שאתן מנחמות ועוזרות לי. האמת שהוא האהבה הראשונה שלי, ואף פעם לא עזבתי מישהו, ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. פעם ראשונה שאני חווה את הרגשות האלה, ואני הולכת כל כך להתגעגע.. שאני בכלל לא יודעת איך אני אתמודד עם זה. זה נראה לי לא הגיוני ובלתי אפשרי. מהיום זה כנראה סופי, ואני בהלם,לא מאמינה שזה קורה לי ושאני אחיה לבד אחרי כל כך הרבה זמן.. שאחיה בלעדיו. אני פוחדת שאני עושה טעות.. אבל גם ניסיתי את האפשרות השניה של להבליג ולהמשיך הלאה וזה לא עובד.. אני כל הזמן בסתר ליבי מקווה שהוא יבוא ויתנצל ויתחנן ולא יוותר עליי. אני קצת משלה את עצמי שזה יכול לקרות ואני מקווה שלא יכאב לי מדי כשהאשליה הזו תתנפץ. בקיצור, אני עמוק בתוך הכאב, אבל אני בטוחה שאתן צודקות ושאפשר לעבור את זה. אוהבת, איריס.

אשבל1

New member
איריס...

תמיד תזכרי שמגיע לך הטוב ביותר ואין שום סיבה בעולם שתתפשרי, בטח לא בגלל הפחד להיות לבד תקופה, תזכרי שזו תקופה שבסופו של דבר תחלוף, ואולי תלמדי אפילו לאהוב את הלבד, להיות קצת עם עצמך, זה רק יחזק אותך לעתיד..... מחבקת אותך מכאן ושולחת לך כוחות...

Iris y

New member
חלמתי משהו מוזר

חלמתי שאמא שלי חוזרת לחיים, ואני ואחותי הולכות לפגוש אותה בקניון. ואני רואה אותה ולא מזהה בהתחלה, אבל אז אנחנו מתחבקות, והיא מחבקת אותי חזק והמון המון זמן ולא עוזבת, ואז אישה באה לדבר איתה, ושואלת אותה- איפה הבת שלך? אז היא אומרת- אני מחבקת אותה. והאישה נעלבת שהיא לא מתייחסת אליה והולכת. ואז אנחנו הולכות לסיבוב בקניון.. ממש הזוי. אולי זה לא צירוף מקרים שבימים כל כך קשים בשבילי אני מקבלת בחלום חיבוק גדול מאמא? אני בד"כ לא מאמינה בדברים האלה..

קינגית7

New member
הי איריס

אני מקווה שאת יודעת שאת עושה את הדבר הנכון. אין לנו אלא לחיות יום ביומו ולחשוב שיהיה טוב בעתיד. בינתיים נחמד להסיח את הדעת ולעשות כל מיני דברים אחרים, כמו שכבר הציעו לך. תזכרי שאחרי ההלם הראשוני והעצב הראשוני שאורך כמה ימים לפחות, מתחילים לחזור לאט לאט לחיים רגילים ובטווח הרחוק, אני חושבת כמו חייכנית ואופטימית וכשמה, שיהיה טוב יותר.

למעלה