קשה לי...

Iris y

New member
מעבר לבדידות,

זה פשוט העניין שחשבתי שהוא המושלם שלי.. ראיתי את עצמי איתו כל החיים.. ואני כל כך מפחדת שאני טועה. למרות שכל החברות ואבא גם אומרים לי שברור שאני צודקת, שאני טיפשה אם אני אתעלם מכל הסימנים. ואני חושבת שבטח בעוד חודש, כשהכעס יפחת (לא שהוא כזה חזק עכשיו, כמו שאמור להיות לאור הדברים) אני אתמלא ברגשות חרטה ואשנא את עצמי שעזבתי אותו, ושאין דרך חזרה. אז מה אני אעשה בעוד חודש? אוף אני לא יודעת אם אי פעם באמת אתגבר עליו... :(

Iris y

New member
ומה אם אני עושה את טעות חיי??!

אוף לא יודעת מה לעשות עם עצמי...

Iris y

New member
חבר שלי

שיקר לי, עשה דברים איומים מאחורי הגב שלי, והסתיר אותם והכחיש ושיקר. אבל חוץ מזה, הכול היה מ-ושלם! התאמנו אחד לשני בה-כול! במשך שנה ותשעה חודשים לא ריב אחד (שלא קשור בנושא החשדות שלי), לא דאגה הכי קטנה שמשהו ביננו לא עובד. הכי הרבה אהבה ורגישות ודאגה וקרבה. שלמות. לא סתם חשבתי שאיתו אחיה לנצח. אז או שאני מפסידה משהו ממש נדיר, או שאני ממש תמימה וחיה באגדות. לא יודעת. אם הוא לא כיבד אותי מספיק ועשה דברים וחשב שאני לעולם לא אגלה ולא אחשוד, אז זה לא היה שווה כלום, נכון? אז איך הכול היה כל כך מדהים ביננו? איך יהיה לי את זה עם מישהו אחר? כזו התאמה מושלמת..? הוא מילא אותי כשהייתי כל כך חסרה... איך יכול להיות שזה לא אמיתי?

קינגית7

New member
אם הוא שיקר, זה לא אמיתי

זה כזה פשוט. השלמות שחשת איתו הייתה, כנראה, מזויפת, לא אמיתית, חיית בחלום והמציאות טופחת לך על הפנים. קשה לקבל את המציאות, אבל היא תמיד באה להזכיר לנו שהיא קיימת. את תחזיקי מעמד. את תהיי בסדר. ולו רק מפני שרבות לפניך הצליחו להתגבר ואפילו מצאו אהבה אמיתית בהמשך הדרך. בהצלחה.

Iris y

New member
תודה קינגית!

אני מבינה שאת צודקת.. אבל לא מסוגלת לקבל את זה עדיין. באמת חייתי בחלום, כנראה. אבל כל בוקר כשאני פוקחת עיניים אני חושבת עדיין- למה עשיתי את זה? איך יכול להיות שאנחנו לא ביחד עכשיו? לוקח לזה זמן לחלחל..

למעלה