ליאת של תומר וענבר
New member
קשה להפרד בבוקר....
שלום לכולם, אני ליאת, אמא של תומר בן 3 וענבר בת שנה, וצריכה עצה. תומר וענבר שניהם ילדים מקסימים, חכמים ומפותחים (בצניעות...
), כשענבר נולדה ציפיתי לתוהו ובוהו מתומר, ולהפתעתי הוא קיבל אותה בצורה מדהימה, וחוץ מלקרוא לי מדי פעם כשהיא מפריעה לו או לוקחת ממנו צעצוע, הם מסתדרים מצוין, היא ממש מעריצה אותו ורודפת אחריו לכל מקום, וגם הוא מראה כלפיה חיבה. בשבוע האחרון הילד התחיל לעשות קונצים. לא רוצה לקום בבוקר מהמיטה, אפילו שהתעורר (תסגרי לי את השמש...לא רוצה לראות הופ - מקדים כבר את ההצעות שלי), אחרי כמה דקות מתרצה וקם. ואז...לא רוצה נעליים, אני חוזר למיטה. לא רוצה ללכת לגן, אני נשאר בבית. צריך ממש בשכנועים, ולעתים עם דמעות, להוציא אותו מהבית לגן. דיברתי היום עם הגננת שלו, והיא אומרת שהכל כרגיל - הוא מקסים וחביב ומשחק עם החברים, קולט כל מה שמדברים איתו וחוץ מקצת קושי בפרידה בבוקר - הכל כרגיל. ואני גם מאמינה כי אני מבקרת במשך היום - לא נכנסת לגן, אבל בטיול עם ענבר אני מתבוננת דרך הגדר ורואה אותו משתולל בכיף. אני חושבת שהוא פשוט מבין שאני נשארת עם ענבר בבית וזה מפריע לו. לא ברמה של למה היא כן ואני לא, אלא עצם העובדה שקיימת האפשרות הזו מושכת אותו. איך אני יכולה להקל עליו בפרידה בבקרים? אני מבטיחה לו הפתעה כשהוא חוזר מהגן, ומביאה לו לפעמים משהו קטן, אבל זה לא עוזר. מה אני יכולה לעשות על מנת למנוע את הבכי הזה? תודה לכל מי שקרא ויוכל לעזור.
שלום לכולם, אני ליאת, אמא של תומר בן 3 וענבר בת שנה, וצריכה עצה. תומר וענבר שניהם ילדים מקסימים, חכמים ומפותחים (בצניעות...