קשה להסביר

Angel lips

New member
המורה שלך בשקולה כתבה ספר?

איזה מגניב :) גם לי יש מורה כתבה ספר אבל היא מורה לחינוך חברתי אישה חכמה שיש לה השקפת חיים מאוד מיוחד ומעניינת היא חקרה נושאים באדם בחברה והיא כתבה ספר...

AeroSlash

New member
כל מורה שני

בבית ספר שלי כתב ספר... המורה שלי לפיזיקה (הוא רק לא פרסם אותו מחוסר תקציב לפי דבריו) המורה שלי להיסטוריה (שכבר לא מלמד אותי לצערי
)

חחח עכשיו הבנתי למה התכוונת

חשבתי שכתבת זדרומה כמו מ'זדרומה הקללה במרוקאית...

Angel lips

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אלוף הנגב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפלת אותי מהכסא חחחחח

Angel lips

New member
וואו כל הכבוד על הרצון והמאמץ :)

אני חושבת כמו מרינקה ללכת לחבר ושישמיע לך איך הוגים את האותיות :) וכמובן בהצלחההההה

thesheep

New member
רק עוד דבר קטן...

אחרי שעתיים של קריאת מילים ולמידת האלף-בית ברוסית.. אני חייב להגיד ש... רוסית קשה שפה!!!!!!! אבל אל דאגה. אני לא מתייאש מהר וכבר הצלחתי לקרוא עמוד מספר ילדים בשם "בארמו" (אין לי רוסית במחשב - עדיין). (זה שאני לא מבין מה המילים אומרות זה כבר משהו אחר...) :)

Angel lips

New member
אני למדתי לקרוא דרך אזבוקה

החבר שלי לשער כתב לי את האלף-בית והשמיע לי אותם וכבר איך הוגים וככה למדתי תאלף בית ואז תוך כמה ימים התחלתי לקרוא בצורה סבירה :)

thesheep

New member
מילון עברי-רוסי-עברי ברשת?

מישהו יודע האם קיים מילון עברי-רוסי-עברי ברשת שניתן להשתמש בו בחינם?

FrooTeLa

New member
טוב, המממ...

אני לא רוסייה, ואני כבר הרבה זמן רוצה ללכת ללמוד רוסית.. אולי מישהו יכול לתת לי שם של מורה באיזור המרכז? (ראשון-רחובות-נס ציונה) ובזול.. אם לא, רק שאלה קטנה.. איזה מילה מקבילה ברוסית יש לשם חיבה שנותנים זוגות אחד לשני... נגיד כמו קושקוש חח..
איך הוגים אותה? אם תוכלו לכתוב לי בעברית/אנגלית.. תודה!

the freaky girl

New member
חחח.. יש הרבה.. ../images/Emo6.gif

אני מתכוונת לכינויים..
יש קרושקה, יש דאראגאיה, יש זאייקה מיה... חח.. אין משהו אחד מקובל... :) תדיגי מילה מסויימת, ואני אוכל לתרגם לך אם תרצי.. :]

....

solnishko-שמש אני יודעת חחח kotenok detka lapo4ka milaya חחחחחחחחחח זה נשמע מצחיק לא יודעת למה.....

the freaky girl

New member
:]

כשרשמתי את זה נזכרתי מייד בשיר המתועב הזה..
איכסה.. כמה מותק שתומק פוצי מוצי אפשר לעשות בשיר אחד מסכן של קירקורוב ופוגאצ'ובה? איווווו...

למעלה