קשה להסביר

Hadas B

New member
איך כותבים

נובי גוד ברוסית? אני צריכה כל מיני תמונות

vk3

New member
כך...

Новый Год

MoRaN SaShA

New member
חחחח ולמה ללמוד רוסית שזה לא קללות?

דבר ראשון בגלל כמה בנים שרוטים מהכיתה שלי (כן, גם בכיתה י' הם נשארים שרוטים) אז אני יודעת קללות כמו בלאט וסוכה אבל אני משתדלת לא להקשיב חחחחחח

Dynamo1929

New member
עוד מילים שימושיות!

bu-ra-ti-no - פינוקיו (הכי חשוב להגיד את זה עם הפסקות ועם מוזיקת ריקה) yama-בור yamaha- שם של חברה krov-בית/מקום מגורים krovj-דם dam-אתן dai-תן yeralash- מערכונים קצרים ומשעממים Pole chudes-"גלגל המזל" שמסרב להגמר sydyu na milo!- המקביל בעברית זה-"השופט 3 מילים בנזונה שוטף כלים"

Janem

New member
קצת סלנג.

chuvak-חבוב tyolka-שאפה lavi-מזומנים nishtyak-סבבה da ladno-פסדר tipa da-כאילו כן v nature-ראסמי/ וואלה? ohuyet-להתחרפן יש עוד מלא, קשה שלא לערבב עם זה קללות.

Janem

New member
מקסימום קצת אוזבקית

jan-חבר jalab-שרמוטה aka-אח yah shim sis-מה נשמע? salam alikum-שלום עליכם (כמו בערבית) san-טוב yok-כן

Janem

New member
עוד קצת

сhipan-חלוק אוזבקי chaihana-מנהג שתיית תה kerdik-סוף

MoRaN SaShA

New member
חחחח בוא נעזוב אוזבקית

למה שאוזבקיסטן זה גם רוסים נכון? אבל בוא נמשיך בפשוט רוסית
חחח

bat'ka-אבא

חחח פעם ידעתי יותר מילים באוקרינית אבל אחרי שחברה שלי עזבה לפני 5 שנים את הארץ שכחתי לאט לאט... מזה אגב leleki???

vk3

New member
../images/Emo92.gif

divchina- ילדה, garno- טוב, yakisno- איכותי, pidmonul- שיקר, tyutyun- טבק, s gluzdu ziyhav- השתגע, movchke- בשקט, yak- איך. וכו'...

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

השפה הזאת הורגת אותי מצחוק כל פעם מחדש חחחחחחחחח ! כל פעם אני רואה פירסומות בערוץ רוסי מתפקעת מצחוק מאוקראינית SHKIRA חחחחחחח

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח מילים כדורבנות ../images/Emo70.gif

שיר חמוד לאללה

למעלה