קשה להסביר

MoRaN SaShA

New member
חחחח כן תודה

אה פשש דוברי רוסית אבל לא רוסים? הרגע הקשבתי לישראל פלוס הערוץ הרוסי ולא הבנתי מילה חחחח כל כך התבלבלתי זה נראה לי שפה כזו קשה אבל זה כיף ללמוד שפות

Vrock

New member
זו באמת שפה קשה...

אולי השנייה או השלישית בעולם במידת הקושי....זה באמת מצחיק...וזה כיף ללמוד רק שפות טובות.....אני רוצה ללמוד יפנית וגרמנית.....

Janem

New member
ווקאשא.

מה שבא לי: siski-שד(יים) sasiski-נקניקיות piski-פינים glazik-עין (ביחיד) unitazik-אסלה tazik-אפשר להגיד שזה דלי...חח

почему &#

марш вкровать
סתאםםםםםםםםםםםם! אל תשימו לב לטעויות כי אני לא כול כל יודעת לכתוב ברוסית.. אבל רציתי לכתוב ברוסית לנסות חוץ מזה אני רוצה לילמוד יותר טוב לכתוב:) אם יש מה לתקן אז תתקנו

wisly

New member
מה זה unitazik? אסלה לילדים/גמדים?

הסיומת "ik" משמשת למזער חפצים/דברים (האסלה לא דורשת מיזעור לדעתי). למה לעזאזל את רוצה לדעת מילים ברוסית (שהם לא קללות)?

Dynamo1929

New member
מילים

sarancha-ארבה samovar-אמממ.. מישהו יודע איך זה נקרא בעברית?? kuzya-הוגו gitara-גיטרה serdtze-לב lev-אריה Yerusalim-ירושלים sektor Gaza-עזה תשמעו קוריוז, אני מכיר ילד אחד שקוראים לו "לב" והוא לא שינה ל"אריה" וזה ממש מוזר למי שלא יודע רוסית...
טוב שלא קראו לו טחול..

MoRaN SaShA

New member
חחחחח הנה משהו שכתבו לי ברוסית

זה אמור להיות לסשה, כי גם ידיד שלי מת עליה, והוא יודע לכתוב ברוסית אז הוא כתב ככה: (אם זה נכתב טוב) я люблю тeбя חחח ככה כותבים אבל? זה אמור להיות "אוהב/ת אותך"

למעלה