קשה להסביר

M a r U s k A

New member
../images/Emo12.gif

תני לי מילים ספציפיות אני אתרגם לך אותן

MoRaN SaShA

New member
אממ אוקיי אז ככה

אני מצטערת בכיף אני אישית לא רוסיה כפי שאתם מבינים ותגידו לי איך הוגים כל מיני מילים כמו היי, ביי, וכל מיני מילים כאלו נחמדות חחח אני מעריצה של סשה גרישקוב ,אגב, מכירים?

M a r U s k A

New member
נשמע מוכר אבל אין לי מושג...

מי זה
היי - privet שלום - zdrastvuete/zdrasti ביי - poka להתראות - poka סליחה - izvenite/izvini תודה - spasibo בבקשה - pojalusta לא דעת תני לי עוד רעיונות
אני אתרגם
דרך אגב ברוכה הבאה
אני מרינה עוד מעט בת 18 (פחות מחודשיים
) מנס ציונה ומי את

MoRaN SaShA

New member
חח כן , היא מכוכב נולד

בחורה בהחלט מקסימה, כדאי שתשמעו אותה פעם
ותודה
חחחח אני בת 15 (מנובמבר) קוראים לי מורן ואני מיהוד איך אומרים "אני אוהבת אותך" או גם "אני אוהב אותך"

M a r U s k A

New member
../images/Emo41.gif יהוד ../images/Emo41.gif

מקסים הכוסית מיהוד ... אופס
חבר של אנה (אפרשקסית) טוב נו לי מותר.. כל עוד הוא ימשיך להלוות את הז'ינסים של אנה שלא יתלוננו זה פשוט לא יכול להמשך ככה
עזבי
אני מחורפנת יש לי 2 ידידים מיהוד
ya tebya lublu / ya lublu tebya זה בעיקרון אותו הדבר רק החלפתי את בדר המילים ברוסית אפשר להגיד גם ככה וכם ככה וגם אין הבדל בין המינים זה כמו I love u באנגלית- גם לבן וגם לבת.

M a r U s k A

New member
מה אני יודעת../images/Emo35.gif

רגע אממ אנה גדטלה ממני בחודשיים מקסים ממנה בשנה... =/ אה למקסים יש ב5 בינואר 17 אם אני לא טועה ואיציק.... נדמה לי 16 וחצי משהו כזה.. בכיתה י"א לומדים בביצפר להנדסאים ברמת אביב.

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif וואו מרינה,

אפילו בחורדרה יש מקיף
(מקיף למדעים ואומנויות - עמ"ל א', איזה מצוץ מהתחת זה נשמע
ולחשוב שאני עוד לומדת בזה)

U z b e k

New member
נחמד:)אני בוריס

בן 17 מאוקטובר
ממ אומרים אני אוהב אותך ברוסית
YA LUBLU TEBA

כן... ההיא מכוכב נולד... היא ניראת

חמודה... :) privet-כבר אמרתי... paka- ביי kak dila-זה מפורסם לא?! בכל אופן זה -מה העיניינים? shto-מה? ia-אני ואחרונה לסיום-kanfetka-סוקריה... :)) בהצלחה לך... אם תרצי עוד.. רק תגידי... :) אני לשירותך... לא הבנתי למה את מצטערת?

MoRaN SaShA

New member
חחח מצטרפת חחח סליחה

טעות כן סשה ממש חמודה
ואי איזה מגניב
אגב אתם רוסים?

רוב הפורום כן.. לא רוסים אבל דוברי

רוסית... אבל יש פה גם לא רוסים.. :)) דרך אגב... חשבתי שכבר אמרתי לך בשם שלי סבטקה קאנפטקה.. אז בגלל זה רשמתי סוקרייה... אבל לא משנה... עכשיו את יודעת.. :))

למעלה