קשה להאמין

Thats

New member
קשה להאמין

כיצד שרון, "הגאון האסטרטגי", האיש שהפקדנו את גורלנו בידו, נלחם ´לגמרי לא בגבורה, וברשלנות שאינה נסלחת´ באוייב הפלשתינאי. הללו טובחים בנו מידי יום ואילו הוא במקום שיילחם את המלחמה הבאה בקושי טורח להילחם את המלחמה הקודמת. הערבים עושים מאיתנו צחוק, כמעט רמטכ"לים לשעבר ממהרים להסביר לנו כי אין פתרון זולת המדיני (מתן וילנאי) וחברי ממשלה רכרוכיים, טפשים ורעי לב כמו דליה איציק מסוגלים להגן בשעות כאלה על שמעון פרס ולגבות אותו. כאילו שכל מאות ´קורבנות השלום´ מתו לשווא. לאף אחד לא אכפת. אנו נמצאים בשיירת מרכבות, הפלשתינאים (האינדיאנים) מקיפים אותנו, מידי רגע נופל עוד חלל וכל מה שאנו מסוגלים זה לעמוד תקועים במקום ולא לזוז. ואת הדבר הזה ´מוכרים´ לנו כשלום! גם הצבא צריך לתת תשובות על שאלות קשות מאוד. מה שקרה אתמול הוא תוצר רגיל של ´שיטת הסמוך´ שיטה שבה המח"ט יכול ´לנפנף´ תביעות של אזרחים לבטחונם האישי, לחסוך בגדרות משום "שערפאת התנגד לכך´. כמות התוהו ובוהו ששררה אתמול בקרב מפקדי הצבא באלי סיני מעוררים הרהורים נוגים למה שיקרה כאשר יהיה עליהם לשבת ולנהל לא רק מערכה על ישוב קטנטן אלא מערכה של חזית שלמה. Thats all folks בושה וחרפה.

רלוונטי

New member
מערבון כדימוי...............

אתה רוצה שנמחוק אותם כמו האידאנים.? מה שקרה אתמול הוא תוצאה של 53 שנה (תן או קח)לתמצת זאת לפרס את שרון זו שטות. כל עוד מפלגות הימין ימשיכו לשחק אם אנשים המצב רק יחמיר. כנות אל מול בוחריה תשנה את התמונה כולה...אבל קודם כל כנות אל מול עצמם..(.אגב כל מוות מוקדם הוא לשווא ) ממי בדיוק אתה קונה שלום אני לא בטוח.אבל אין לי ספק שאני לא היתי קונה ממך שום דבר.ואם אני לא אז קשה להתפלא שאין יותר מדי קופצים בצד השני לשום דבר...שלום משמעו אי לוחמה..לא יותר לא פחות. ובהחלט בהישג יד... דימויי מערבונים לא עוזרים.

Thats

New member
ידידי הלא רלוונטי

לא אני הצעתי "למחוק את האינדיאנים" אלא אתה. אז אל תכניס מילים לפי. אני רק טוען שאנו תקועים במצב גרוע מאוד, מידי רגע נופל עוד מישהו מאיתנו והמצב אינו יכול להימשך כך, בטח לא ´חלומות השלום´ שלך. טרם ענית לעצמך אם יש עם מי לדבר בכלל. עדיף פתרון זמני בהחלט של כוח שיקבע מחדש את גבולות היכולת של כל צד וצד ואז אולי ניתן יהיה לדבר עם החברים שלך. אין לך מה לדאוג, אתה לא היית קונה ממני כלום אבל גם אני לא הייתי מוכר לך כלום. Thats all folks

רלוונטי

New member
הפתרונות הזמנים שלך..............

הם הבעיה.את כל השאר או לא תרחת לקרוא, או לא הבנת שום דבר.. .....אבל אני כבר רגיל.

אבו-דני

New member
תגיד לי Folks אתה ושרוף מתעקשים

-- ליפול ליקוש של השועל הערבי? כל אימת שהערל הלז פורש לכם רשת אתם מתפתים להכנס למלכודת הפתאים שלו?

רלוונטי

New member
ונגיד לרגע.............

שערבי הנני אז??......... למרות שההגדרה ערבי מכסה בערך כמחצית מאזרחי מדינת ישראל אין לי הכבוד להיות בינהם...קשה למצוא אנשים יותר רחוקים מכך מאשר אני.........גם אם ממש מחפשים.....למה שמישהו יטרח זו כבר שאלה לפסיכולוגים......אבל במקומך היתי קופץ ישר ליגה והולך על פסיכיאטר.......תסביכי האינפוטנציה שלך מדאיגים למדי...כאדי לטפל מידית...

sheikh yamani

New member
sharon bein shnei khazitot

ha beaya shel sharon hi she hu mekhabed et consenssus ha demokrati she kolel kol minei bogdim gam be memshala vegam ba knesset lo liskoakh et ha tikshoret. hu le maassei tsarikh leilakhem be ksikhut neged oyev khitsoni she matsa tomekhim be memshelet israel ve negdam khayav hu leilakhem be adinut messuyemet ha targil hu messubakh ad meod ve ad ko khayavim atem leodot she sharon mistader be emet lo ra

noa_wo

New member
באמת קשה להאמין ../images/Emo70.gif

שרון לא עושה כלום מה שקרה אתמול זה פשוט היה מזעזע.

למעלה