קשה האהבה קשה

גנטי

New member
קשה האהבה קשה

שלום לכולם שאלה לי עליכם כבר מעל חודש שאני יוצא עם מישהי והיא בהליכים עניין של בירוקרטיה פשוטה והכול בנינו פשוט הולך כמו באגדות רק דבר אחד או שניים ממש מטרידים אותי 1כשהיא באה אליי ומבלים ערב תמיד היא חייבת לחזור לבית שהוא נמצא שם (עדיין גרים יחד) וזה פשוט מוציא אותי מדעתי זוכר שכשאני הייתי במצב הזה אז עדיין לי ולאקסית היו "יחסים" פה ושם והמחשבה הזו פשוט מעוררת בי כל מיני רגשות רעים אני בוטח בה ובאהבה שלה אליי אבל עדיין איך מתמודדים? 2 היא כבר הכירה את ילדי וממש הולך להם יחד ממש טוב ממש כימיה טובה הם מחכים לה ומדברים ואפילו הכינו לה כמה ציורים וכאלה ומצד שני היא לא מוכנה להכיר לי את ילדיה עד שהגט לא יהיה רישמי מנסיונכם איך אני אמור להתמודד עם זה תודה ושבת שלום

גנטי

New member
סוכן

זהו שהכול כבר סגור יש הסכם ואין אפשרות שתפגע והיא גם יודעת על החברה של "בעלה"

הסוכן64

New member
תן לה את הזמן שלה.הילדים שלה עוברים

תקופה מאוד לא קלה הקן המשפחתי מתפרק. כשהיא תרגיש בעתיד רצון שתראה אותם אתה כבר תדע.

נקיטה...

New member
קח אותו לאט את הזמן...

חושבת שלכל דבר יש את הזמן הנכון לו. חושבת שזה נכון שהיא חוזרת הביתה כל עוד יחסייה עם בעלה עדיין לא הסתיימו רשמית. וחושבת שנכון מאוד שהיא עדיין לא מוכנה שתכיר את ילדייה. לאט... תן להם את עובדת הפרידה של הוריהם ואחר כך...להבין שלאמא יש חבר חדש. קח אותו לאט את הזמן...

ערסlight

New member
קשה האהבה

עצות מעשיות כנראה לא יעזרו לך. הבעיה היא שאתה לא סומך. [ואני לא קובע שזה סתם]. נראה שזה משהו שלך וללא קשר לבתזוגתך. זמן טוב להכנס פנימה ולראות מה מפעיל אותך.

ת י א ה

New member
מחכים בסבלנות ../images/Emo127.gif

1. אתה בוטח בה כשהיא חוזרת הביתה, תמשיך לבטוח בה, ואל תיכנס לכל מיני סרטים מיותרים. 2. היא עושה נכון שאינה מכירה לך את ילדיה כל עוד היא לא תיפרד סופית מבעלה. אין טעם לבלבל אותם שלא לצורך. אני בטוחה שמספיק קשה לילדים גם ככה. אם הכל טוב בינכם פרט לנקודות שהעלת, תמשיך את הטוב. תמתין בסבלנות. אל תהרוס את האגדה בגלל באגים של החיים

כמו אש..אש על הפנים..בא ושורף אותי

מבפנים זה כמו אש על הפנים.. אתה לא רואה כלום..אתה מאוהב מעל הראש..זה יפה..תלמד להנות מזה מבלי שזה יפגע בך אחרי שהיא תתגרש. הגעת אליה כמו שאומרים מן אללה.. אז תעשה את התפקיד שלך..רק אל תתלכלך..אל תתפס בגדר..שלא יקרעו לך הבגדים.
.כשתצטרך לצאת. קח מה שהחיים נותנים לך באהבה..

Kטלנית

New member
../images/Emo4.gif

בענין הלסמוך זה תלוי רק בך אתה חייב לתת לה גב ותמיכה זה מה שהיא כרגע צריכה ממך עם הרבה אהבה אתה חייב להראות לה ולהקרין לה כמה שאתה בוטח בה זה חשוב מאוד. בענין הילדים אתה כבר גרוש והיא לא. מה שזה אומר שזה תמיד יכול עוד לשמש נגדה ילדים מדברים ואמרת שהם חיים ביחד, למה לעשות עוד באלגנים?????? תהיה סבלן הרי ידעת לאן אתה נכנס בקיצקוצ' אם אתה אוהב אותה תהיה יותר סבלן איתה שבת שלום ובהצלחה לך.

שחר טל1

New member
לאט....לאט.....לאט.....לאט.....

לאן אתה רץ? אם שניכם תרצו בכך.....זה ימשך ....האהבה היחסים היפים והבריאים שנים רבות......... תן אויר לנשימה .......לה....לילדים..........לך......... הזריזות שלך עשויה לקלקל לך חלום שאתה רוצה שיתגשם........ בהצלחה לשניכם

אולי..לאחר שהיא תקבל את הגט..

היא תרצה להרגיש את החופש? חשבת על זה.. היא תאמר לך.."כרגע יצאתי ממערכת יחסים ..חונקת..אני רוצה קצת חופש..אני רוצה להכיר.. אולי היא לא תאמר לך את זה בפנים..אבל בטח היא תחשוב על זה..מיד עם המתח הראשון בינכם..

לחיות באגדות

מצטער להרוס את ההרמוניה ואפילו מקווה שטועה אבל אם היא לא יכולה להשאר אצלך את הלילה זה אומר שהיא צריכה לחזור הביתה ואם היא צריכה לחזור הביתה אז הבעל שם לא? הייתי שם פעם בסרט הזה ולא כל מה שמוציאים מהפה הוא אמיתי לחלוטין פשוט אל תתן לעצמך להפגע יותר מידי ואם היא לא רוצה שיהיה קשר עם הילדים שלה אולי זה בגלל שהיא לא רוצה שיספרו לאבא.. והחברה של הבעל יכולה להיות פיקציה....

גם הצדיקים הכי גדולים

לא מספרים הכל למישהו שהוא קשר של קצת מעל חודש.. לא שאני אומרת לך שהיא מסבנת אותך. אבל מה שאתה יודע זה רק על בסיס המילים שהיא מעבירה לך. ובעצם היא סיפרה לך שהיא פרודה. יש הליך סבבה. אבל מה הקשר לזה שהם נאלצים לגור יחד (מחישובים שלהם) ובין זה שהיא לא יכולה לישון איתך את הלילה???? כשאנשים מחליטים להתגרש הם נכנסים להליך. כשהם מתחילים לעשות הסכום ולרוץ איתו .הם נכנסו להליך. כשהם מתחילים לחיות כל אחד בדרכו בחייו שלו. סימן שהם באמת החליטו ונמצאים בתוך הליך הגרושים. אז מה אתה חושב?

אגוז אני חייב להגיד לך

השבוע היה אצלי חבר ש6 שנים לא היה בנינו קשר ודיברנו ואמרתי תוך כדי שיחה שאני זה שעשה את הטעות ואני משלם עליה יום יום דקה דקה בחיים שלי הוא אמר לי פשוט....הלכת עם הלב שלך הלכת נגד המשפחה חברים נגד כל העולם כולם ראו שאתה טועה ורק אתה לא! וזה בגלל שהלכת עם הלב ואין לך על מה להצטער כי לפעמים הסטירה בסוף פחות כואבת מהטוב שהיה לך ואני אמרתי.....או שלא!!!

זה נכון..

והיום אני אומר..הייתי חוזר על הטעות הזו..אבל אני יותר מחוסן.. אקח רק את הטוב מאישה כזו.. לא אבלע את הרע שישאר..

אני אישית

ממש לא הייתי רוצה לעמוד בפני השאלה הזו זה יותר גרוע ממשפט שלמה ובסופו של דבר הילדים שהיא נתנה לי שווים יותר מכל סבל כזה או אחר.

אמת..כשאתה נותן את הנשמה..

לקשר שלך עם אישתך..וגם היא..בדרך כלל יוצאים ילדים מקסימים.. הרי הבעיות מתחילות אחרי הולדת הילד השני בדרך כלל..

למעלה