קשב

ayala26

New member
אני קניתי אתמול בד

בד מגבת ובד "אטום" ואני מתכוונת לתפור עוד כמה חיתולים גמילה (וגם כמה תחבושות רב פעמיות לי) לבן שלי לפעמים לוקח חצי שעה להתעורר ולהתהפך מצד לצד עד שהוא פותח את העיניים ובכל זאת אני לא שולפת אותו לשירותים. כבר יומיים שהוא לא מתעורר בלילה בלילה לפיפי! לפני יומיים הוא התעורר בלילה והלכתי אליו לחדר והוא רק התהפך מצד לצד והמשיך לישון. בבוקר הוא היה יבש!! אתמול הוא ישן איתי במיטה. בשש בבוקר התחיל להתעורר. בשש וחצי הוא עוד היה יבש ואז הוא התיישב במיטה וביקש שאקח אותו!! ומיד שהושבתי אותו על האסלה הוא עשה.. זו התקדמות אחרי שביתת פשפושים ארוכה ומייגעת

big lul

New member
רעיון מצויין

התופרת תדע לבד מה לעשות או שצריך להביא דוגמא?

רחל צ

New member
אני גם חטאתי בזה בהתחלה

וכשהפסקתי וחיכיתי לסימן זה היה יותר נחמד לו וגם לי... עכשיו הוא לא עושה קקי מיד בבוקר ...אלא מחכה שאני אתקלח ועושה
אבל גם אני אישית לא עושה מיד בבוקר אלא אחרי זמן מסויים של עירות
אז אני צריכה לחכות לו לדעתי... והמשך הסיפור שלנו... אתמול בערב היינו בלי חיתול בכלל אבל אני הייתי מתוחה מידיי ולמזלי יש לי ילד נוח והוא ספג את מיליוני ההרמות לסיר בהבנה... בלילה הייתי מותשת מהמתח
ושמתי לו חיתול חד פעמי עד חצי הלילה כשקמנו שמתי לו טטרה מקופל והוא קם מחייך כהרגלו אבל ספוג פיפי (זה ממש לא הפריע לו...) היום בבוקר יצאנו עם חיתול יקח לי קצת זמן להבין איך מפרקים אותו מהמנשא כדי לפשפש... חזרנו ב14 ומאז הוא על המשטח בלי חיתול עם מכנסיים קטנטנות ומתוקות בהתחלה היה על מגבת אבל זו דיי מהר התמלאה ואני ממש לא מבינה איך כי הייתי ממש איתו כל הזמן ועשינו מלא פעמים גם בסיר... והוא עדיין לא מוחא על השכיבה עם הפיפי... דרך אגב הוא התחיל לעשות המון קולות ואני ממש מתקשה לזהות את הסימן המקורי שלנו לפיפי דיי מתסכל ... הוא כ"כ מתוק רק עם מכנסון שממש לא בא לי לסגור אותו בחיתול ואני מקווה שדיי מהר אני אצליח לשחרר את המתח שלי בנושא.

מכנסון

עוד שיטה זה לשים מכנסי פליז נישמע די חם בקיץ אבל אנחנו גזרנו את כל מכנסי הפליז הארוכים מהחורף והשארנו לה מיכנסונים קטנים (ממש כימעט כמו תחתון. היא לובשת מיתחת חיתול בד ובמקום כיסויי את המיכנסון אפשר גם רק מיכנסון. זה מונע את נזילת הפיפי החוצה. שיטה מצויינת אגב גם לחורף. מכנס פליז במקום כיסויי.

רחל צ

New member
יו מורן איזה מוזר

היום חתכתי 4 מכנסיים מהחורף והפכתי אותם למכנסונים...ולא הפליז אלא הכותנה הכי פשוטים . אצלי הוא רק עם זה בלי שום חיתול מתחת... וגם מצאתי משטח מצויין יש לי שמיכת פארק שנקנתה בהון תועפות בcooly היא בצד אחד מבד כמו של אוהלים בד שלא מעביר רטיבות שהיה לי חשוב כדי שהפיפיקקי של הכלבים לא יעבור אלינו ובצד השני היא פשוט יפה...
אז בבית אני שמה אותה הפוך כך שהוא על הצד שאינו חדיר למים זה עבד נפלא כל אחרהצהריים ! (אני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יהיה על הפרקט עם כל השערות כאן...

noa3470

New member
זהירות

גם אנחנו עשינו את זה בהתחלה (כשמלאי התחתונים היה מוגבל) והתפר גרם לה לשפשפת רצינית בטוסיק.... לקח לזה כמה ימים אבל בסופו של דבר היתה לנו שפשפת..... נפתרה מיד כשהוסר התפר (כשהפסקנו להשתמש במכנסונים)

חיתולים ומכנסונים

בגלל זה אנחנו לא שמים בדרך כלל מכנסונים בלי כלום מילמטה למדנו בדרך הקשה איזה לילה כשהיא ישנה בלי כלום (על מגבת ומתחת סדין פלסטיק) והיתעוררה עם פריחה נוראית!

וואלה

אני הלבשתי מכנסיים קצרים מטריקו מגיל 4 חודשים בערך ולא נרשמה מעולם שום פריחה...

big lul

New member
אני גם אנסה לחכות בסבלנות את זמן ההתעוררות

נראה לי ששווה. אתמול היא נתנה לי את ה"מבט" באמצע הנקה, הלכנו לכיור והיא עשתה פיפי. וואללה מגניב... היא עושה קקי רק פעם בכמה ימים, כך שבזה עוד לא ברור מה קורה. את הקקי האחרון (חמישי בבוקר) היא עשתה בכיור עם אבא שלה.

למעלה