קשב../images/Emo202.gif
התחלנו בשיטת הקשב לפני כחודש (אחרי שהפסקנו עם השאיבות ועברנו לאישישיר) הוא בן 3 חודשים ואנחנו דיי נהנים מהנושא (למרות שלפעמים אנחנו מול המראה מעל הכיור יותר מידיי זמן והוא מתחיל לעשות קולות ופרצופים בשביל הכיף.. ואני חושבת לעצמי שעוד חודש אנחנו נהייה בבעיה כי אני לא אהיה מסוגלת להרים אותו לכ"כ הרבה זמן אבל מצד שני לא רוצה להוציא גם את ההנאה שלו מהנושא) ולאחר ההקדמה נעבור לשאלות / בקשה לדעותיכם בנושא...
לגבי המשחקים מול המראה מעל הכיור.
לגבי ה"עזרה" מחיתולי הבד לטובת ההבנה שלו מה משמעות הפיפי/ קקי.
לגבי השכבות במיטה (אנחנו במיטה משותפת) האם ניילון ועליו הסדין / פליס/כמה חיתולים /מגבות?
לגבי השמיכה עליה משחקים - להשאיר שמיכה? לשחק על הפרקט בלבד? (למינציה) מה עדיף? הוא המון על הבטן ומסתובב והשמיכה עוזרת לי להרחיק אותו משערות שמסתובבות על הרצפה (שערות גם שלי{ הנשירה בעיצומה} וגם של החתולה)
התחלנו בשיטת הקשב לפני כחודש (אחרי שהפסקנו עם השאיבות ועברנו לאישישיר) הוא בן 3 חודשים ואנחנו דיי נהנים מהנושא (למרות שלפעמים אנחנו מול המראה מעל הכיור יותר מידיי זמן והוא מתחיל לעשות קולות ופרצופים בשביל הכיף.. ואני חושבת לעצמי שעוד חודש אנחנו נהייה בבעיה כי אני לא אהיה מסוגלת להרים אותו לכ"כ הרבה זמן אבל מצד שני לא רוצה להוציא גם את ההנאה שלו מהנושא) ולאחר ההקדמה נעבור לשאלות / בקשה לדעותיכם בנושא...