קר!

ViolSastrad

New member
נראה אותם...

חוזרים לישון אחרי שיראו מה עשיתי להם בכנף של הרכב שלהם...

יוקאס

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo9.gifחורף! ../images/Emo99.gif

גם החורף של היום! מושלם! פשוט מושלם! מעניין אם הייתי אומרת את זה גם אם הייתי עכשיו בירושלים? וחוץ מזה, מה זה כל השטויות האלה שבגלל השלג אז אין לימודים? אתם רוצים להגיד לי שבאלסקה לא עובדים?!

../images/Emo99.gif גם אני רוצה שלג..

מה הסיכויים לשלג בעמק יזרעאל בסופ"ש..זה מה שאני רוצה לדעת.. יאללה.. מי בא לטיול בחרמון?
|קפוא|

amitk80

New member
אני בא אבל בשתי תנאים

1. זה בשביל לעשות סקי. 2. את עושה לי בוקינג מטורף על הנוף של החרמון. הולך?

יוקאס

New member
יש בבר אילן מספיק קדושה!

אני לא צריכה גם את ירושלים על הראש שלי. המטריה המזורגגת שלי נשברה מהרוח בדרך לשיעור ובסוף מסתבר שגם אין שיעור! היחס שלי לחורף מתחיל להיות אמביוולנטי והוא נע בין
לבין

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo201.gif

נא, אין מספיק... המטריה שלי גם נשברה.
אבל כזו של 20 שח...

@יעל@

New member
יותר טוב להזיע כמו סוס ולהסריח כל היום? ../images/Emo3.gif

חורף

יוקאס

New member
חוצמזה שיש עכשיו כל כך הרבה תפוזים טעימים!

ואתמול קניתי תותים בסופר ורק כשחזרתי הבייתה גיליתי שהם עלו לי 40 ש"ח - אבל אלה תותים מגן עדן! כל כך כל כך טעימים!!! יאמי חורף!

יוקאס

New member
../images/Emo6.gif

הרמאים כתבו שם 4 ש"ח ובקטן הם הוסיפו ל" 100 גרם". ובגלל שזה בא בקופסא, אני לא חשבתי בכלל על לבדוק את המשקל - גם לא ראיתי שכתוב גרם. אבל אלה היו תותים... ממממ... אוי... התותים!!!! ואם כבר מדברים על דונמים - הנה לך משפט "הידעת" קטן שרשום באנציקלופדיה בחדר שלי ובמקרה ראיתי היום: תושביה הראשונים של זכרון יעקב קיבלו כל אחד 3 דונם אדמה בנוסף לשטח לבניית בית. את יודעת מה הייתי עושה היום עם 3 דונם בזכרון? זכרון! אני כל כך רוצה לגור שם כשאגדל! וכשיהיה לי את הכסף. אבל לא יהיה לי את הכסף. כי אני אהיה ספרנית ותפרנית.

למעלה