קר לי !

ציפייפה

New member
קר לי !

באתי לבקר,וכבר אתן מדברות על קררר...רציתי לשאול כגבר(48)איך ההרגשה אחרי 50 ? מכל הבחינות,נא לפרט.

כמו בגיל 30 רק טיפשים יותר

בשאר הבחינות קצת מכל דבר, טוב וככה ככה אבל בסך הכל לא נורא, תגיע לשם ותראה, אם לא תהיה מרוצה - בעיה, אי אפשר לחזור, תנסה לחיות הכי טוב עם מה שיש.

אני טרם עברתי את ה50

אבל כאשה בת 48 עוד כמעט חודש וקצת 49 שנים מרגישה בדיוק כמו שהרגשתי בת 19 אבל קצת חכמה יותר עם נסיון חיים עשיר יותר ,טוב למדתי כרמה שנים בבית הספר של החיים יודעת שיותר בטוחה בנשיות שלי ולא מפחדת להפגין רגישות והעדינות כי ככה אני , לא מרגישה צורך להתנצל על מראה חיצוני או על האופי שלי יודעת שאף אחד/אחת לא מושלמים . יודעת שאני רוצה באהבה אמתית בלי העמדות פנים ושקרים לבנים משום סוג. לעיתים קרובות מעדיפה להיות לבד מאשר בחברה צבועה ולא אמתית וזה ממש לא קשור לגיל אלא לעצמי,לתהליך של ההכרה העצמית שלי וההערכה העצמית שלי, לאחר שנותרתי לבד חיה עם עצמי ובשבילי ועם המשפחה המורחבת חיה נהדר עם הלבד והבדידות מאשר עם צביעות ושקרים לבנים או צבעוניים יש יותר מאשר דרך אחת לחיות , לא מחייבת זוגיות צפופה . אבל עדיין מאמינה באהבה של האחד והיחיד , ומקווה שאכן אזכה לבנות משהו להזדקן איתו . כמו שאני אומרת לעטוף ולהתעטף באהבת אמת , חופשיה ממניעים חומריים שבאה להעשיר ולהפרות את הנפש שלי ושלו.

ציפייפה

New member
שלום לנסיכה

שמרתי כל מילה. איך נכנסים לפרטי? יש לי כרטיס .איך אכנס לכרטיסך ?

ציפייפה

New member
אני רציני ודיסקרתי

לכן אני מבקש לתת מסרים מתחת לפני השטח ואיני יודע כיצד.

magy

New member
תפתח את ההודעה שלי........

רד למטה ......אחרי - הוספת תגובה..... יש - מסר למחבר ההודעה......... כנס להודעה, של מי שברצונך לשלוח אליו מסר ורד למטה עד שתראה את "שלח מסר למחבר ההודעה" בהצלחה

magy

New member
פה

מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה ◄ המלצה על הודעה ◄ תלונה על הודעה ◄ הבלוג שלי ◄ RSS מסר למחבר/ת

mamaWitch

New member
מגי יקירה - אופטימית תמיד....

באמת... לא ברור מה הוא? "דיסקרטי" - אבל פונה לנסיכה כאן שרוצה לשלוח לה מסר בדיסקרטיות כל הודעה שרק הצליח - סחב לנושא החביב עליו פותח לך הודעות בלי סוף ושיחה חוץ מזה... לא טורח נו... עוד אחד... מעניין ש-3
הגיעו באותה עת. נעשינו פופולריים?

ציפייפה

New member
אופטימיות

על מה הרעש ? אין כאן הדברות רק עקיצות.להיכן נעלמה הסובלנות?

מתקשה להאמין לך איש

דסקרטיות היא תכונת אופי שלא הוכחת אותה בתכתובת בפורום אני עניתי לך מה מרגישה אישה כמו ששאלת

ציפייפה

New member
דינמיקת ההתאמה

שיטת האיבחון הדינמי אומרת שאדם נבחן בכל המצבים.ובאמת מצבי רגיש מאד ומשפיע בספונטניות שלי. עם כל זה השתדלתי להגיב לפי דרישה ובצורה מכובדת.אין כאן ולא כלום עם דיסקרטיות ולעולם יאמר אדם ``טועה אני" .צביקה. .

אני אומרת על הטעויות ...

שבבית הקברות טמונים אנשים שיותר לא יעשו טעויות כל עוד האדם חי הוא חי בצורה של ניסוי וטעייה ומאחלת חיים טובים לכל אחד מאיתנו ורק דבר אחד אני חושבת : שאדם צריך לעשות רק דבר שהוא ללא היסוס ולחשוב שהיום זה היום האחרון עלי אדמות ושיבוא לבית הדין בשמיים הוא יהיה שלם עם מעשיו כלומר אולי בדיעבד ידע שטעה או שעשה משהו שפגע בו או באחרים אבל בפועל שיהיו לאדם גבולות שהוא שם לעצמו שידע האדם לומר מבקש סליחה מהאחר וגם מעצמו יקבל את עצמו יאהב את עצמו ואת זולתו

ציפייפה

New member
נסיכה יקרה מאד

אני רואה מילים ולא מבין.אני מורה לספרות-דקדוק, כותב שירה לעיתים, ותופש בראשי כלא מאמין .אני מתחנן לפנייך לעשות עימי חסד ולפרט את "חטאי". בהערכה רבה והערצה -צבי.

../images/Emo24.gif יום נהדר לך בטי

תמיד אומרת את הדברים מהלב שלי ושקוראים אותי זה נשמע ארוך אבל בסופו של המאמר את יודעת היטב מי מולך

mamaWitch

New member
מאוד נשמע לי

שהגעת לכאן כדי לדבר על ה"כל מני בחינות" אז אתה יודע מה.... חיי המין שלך ושל אחרים לא ממש מעניינים.... יש פורומים מיוחדים לזה. ולמה החלטתי שדווקא סקס? כי מאוד שמחת להגיב ל
המגדירה את עצמה בת 24... אבל שוב... אולי יש מי שבראש שלך...

ציפייפה

New member
שלום לך

לא ידעתי. כי רק דקה אחרי ראיתי הודעתך.אני חולק עלייך.בז`רגון המקצועי זה נקרא חיי מין או חיי אישות .להבא אהיה זהיר .תודה

למעלה