קרע במושב

vmisha

New member
קרע במושב

שלום האם יש איזושהי דרך לחסות/לסגור את הקרע הזה במושב, כדי שלא יחדרו מים? כרגע לא בא לי להחליף את המושב (הכיסוי).

מיצו

New member
פרט לסרט חבלה? זה יחזיק X זמן, לא יותר.

(או איך שקוראים לזה) לך לרפד, יחליף לך את כל הריפוד בעלות שלא תהיה סופר גבוהה, וזה יראה טוב וירגיש טוב.

vmisha

New member
עשיתי עם ה"סרט חבלה"

בגלל זה הסימנים הלבנים שסביב הקרע. בקיץ הדבק נהיה נוזלי (בגלל החום), והסרט לאט לאט גולש מהמקום.

rusti james

New member
מרפדיית ששון בת"א

בכלל קוראים לו סאשה, אבל כולם כבר התרגלו ל'ששון'. רח' בר יוחאי 20 ת"א. טל': 03-6820840 נייד: 052-3621012 עשיתי אצלי כבר כמה ריפודים לאופנועים ולקטנועים שהיו לי. עבודה טובה ומחיר על הכפאק.

NEO83

New member
שמתי את החומר הטוב שלו

הכי יקר שהוא הציע, גשם ראשון, המושב נספג מים, חזרתי אליו ואמר שאין חומר שהוא עמיד במים, יבש לי את המושב ושם ניילון מתחת לכיסוי מאז אני איתו, לא יצא לי להשאיר אותו בגשם חזק אבל בחלש הוא עדיין נספג מעט ומתייבש יותר מהר. ד"א כשבאתי "לתקן" את הבעיה, בא עוד בחור עם אותה הבעיה, ככה שזה לא רק אני.

biker34

New member
ממליץ גם

תיקן לי ריפוד לאופנוע שטח - נראה כמו חדש. עלה 250 ש"ח

TheDevilInside

New member
תחליף לבד את הריפוד-20 דקות עבודה..

עשיתי את זה ל2 אופנועים אחרונים שלי לבד-לא בעיה בכלל. פעם אחרונה לפני שבועיים-נראה כחדש.. 1X2 מטר של עור(סוג של..) ב35 שקל,אקדח סיכות,וידיים ימניות. במושב שלך אולי ייקח קצת יותר זמן בגלל הצורה שלו-אבל עדיין בהחלט ניתן לתקן לבד.

למעלה