קרע במושב

TheDevilInside

New member
קניתי בנחלת בנימין-יש המון חנויות בדים

רק תבחר... נשארה לי חתיכה ענקית יחסית,יכול להיות שתתאים לך. תמדוד את רוחב ואורך המושב(העור,שישאר ספייר להידוק). אם מתאים בגודל,אתה מוזמן לקחת מבת-ים או מת"א.. בגשם עוד לא יצא לי לרכב-אבל עושה רושב שיעמוד במשימה בכבוד. מקסימום אפשר להחליף חומר,או לעשות עוד שכבה-לא יקר. :) לא יודע,לי זה כיף להתעסק בשטויות כאלה,לתקן,לשפר,לשנות-כיף,וגם על הדרך חוסך כסף. אז מה רע?
 

biker34

New member
אם בכיסוי המושב ישנו תפר זה לא כ"כ פשוט

מטרת התפר לתת לכיסוי המושב התאמה טובה יותר לספוג המושב. ללא התפר אתה כמובן יכול לאגד את הכיסוי אבל יש סיכוי רב שההתאמה לא תראה מקצועית (בגלל עודפי הבד שיווצרו).
 

Dresdner

New member
FAN והרבה

ע"י שימוש בFAN ומתיחה של הכיסוי סגירה ופתיחה מחדש בסוף זה מקבל את הצורה. פעם אחת לא הצלחתי ממש להלביש את הכסוי מבלי לקבל כפלים אז לקחתי לרפד ומה שהוא עשה זה בדיוק מה שאני עשיתי רק עם יותר סבלנות :)
 

TheDevilInside

New member
בשלי עכשיו יש תפר,בישן לא היה(דומה לזה של

פותח השרשור). לא בעיה בכלל.. לא הורדתי את העור הישן,הלבשתי את החדש מעליו-נראה מקצועי מאוד... :) אמנם אפשר לראות כמה קפלים בחלק הפנימי, אם ממש מתאמצים-אבל אפשר להעלים גם אותם בלי בעיה. קצת חימום כמו שDRESDNER אמר והכל נעלם. לי לא היה פן באותו רגע,אבל לא רואה בו צורך-נראה ומרגיש מעולה.
 
למעלה