קרן שרת!!!

dancer14

New member
קרן שרת!!!

אז ככה אחרי תקופה דיי ממושכת שלא הייתי אני חוזר!! היתי מאוד מאוד עסוקק בעניני הבלט!!! אז ככה השנה אני נרשם לתחרות קרן שרת יש מישהוא שיש לו ניסיון משמה??? איך היה? קשה ? קל? המורה אני יודע שאלכסהדר והוא מדהיםםםםםםםםםם

dancer14

New member
סליחה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא בין המורים המעולים בארץ!!!!! ראית את הפוינט שלו???????????.. את רוקדת קלאסי באופן מקצועי?????????? כי ממש לא ניראה לי!....

מה אתה תוקף אותה?!

זכותה לא לאהוב מישהו מסויים, ולא קשור כמה הוא מוכשר. לא כל מי שמוכשר ורוקד מעולה הוא בהכרח אהוב...

dancer14

New member
תוקףף???????? מה הקשר??

אבל זה כמו שתגידי שארמן גריגוריאן לא רוקד יפה?!

אני אגיד מה שאני רוצה,

על טעם וריח לא מתווכחים, אתה יכול להגיד שהוא מצליח, דברים כאלה, אבל לתקוף מישהי על זה שהיא לא אוהבת את אלכסנדר?! זכותה!

pavlowa1

New member
מסכימה איתך אבל...

לכל מורה יש שיטות לימוד שונות ולא כולם אוהבים את הסיגנון של אלכסנדר, וזה לא קשור לאיך הוא כרקדן. יש מלא רקדנים הכי מוכשרים בעולם אבל בתור מורים הם פחות טובים, אז זה לא תמיד מצביע על מי מורה טוב. אני בכל מקרה גם מאוד אוהבת את אלכסנדר..

Black Star

New member
מאוד לא בוגר מצידך.

הייתי מצפה לדיון ברמה מעט יותר גבוהה בפורום. זכותו של כל אחד לא לאהוב מורה מסוים, גם כזה שאחרים חושבים שהוא אליל. קוראים לזה טעם אישי. לא כל מורה מתאים לכל תלמיד. וסליחה, אבל - הפוינט של מישהו עדיין לא עושה אותו למורה טוב! יכול להיות מורה מצוין ורקדן בינוני, ויכול להיות רקדן מעלף שהוא מורה גרוע. לא מדובר כאן ביחס ישר בין שני הדברים. אני לא המנהלת אז לא מדובר באיזו "הוראה מלמעלה", אבל אני מבקשת לא לראות כאן כאלו התייחסויות מעליבות! זה ממש לא במקום. יעלי.

prophecy girl

New member
אני מסכימה../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

יכול להיות שלא התכוונת לתקוף, אבל השימוש הרב שלך בסימני קריאה ושאלה הופכים את ההודעה לתוקפנית מאוד. לפי דעתי ההערה האחרונה לא הייתה במקום. רוב המשתתפים בפורום הם לא רקדנים מקצועיים, הם כאן כי זה התחביב שלהם שאולי יהפוך למקצוע בעתיד. מקריאת הודעות קודמות שלך אני מבינה שאתה רוקד באופן מקצועי בבלט הישראלי - אני מבקשת שתכבד את חברי הפורום האחרים כי ריקוד באופן מקצועי או לא לא הופך מישהו לבן אדם טוב יותר.

H e l p3

New member
?!?!?!?!?!?!?!

אולי !!!! תכתוב !!!! עם !!! עוד !!! כמה !!!! סימני!!!! שאלה ??? וקריאה????... בלעדיהם ????? כנראה ???? אנחנו ???? לא ???? נבין????

dancer14

New member
אימלה אתם לחוצים כמו טמפו...

מזה המשחק הזה ??? יאאלהה קחו את החיים בקלות יוו איזה סבים!!!

splashi

New member
אממ

הייתי בבחינות שנה שעברה.. השיעור לא ממש קשה וכן אלכסנדר באמת מדהים.. ת'אמת לא הכי ברור מה הם מחפשים יכול להיות שיש לך נסיון מאוד קטן אבל אם הם רואים בך פוטנציאל אז כן תעלה שלב.... ואגב אם אתה בן אז בכלל הסיכוי שלך מאוד גדול

prophecy girl

New member
ת'אמת, אף פעם לא ממש../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

הבנתי את הביטוי הזה =\\ ממתי טמפון לחוץ? מישהו מוכן להסביר לי את זה? XD

למעלה