קרן שרת!!!

prophecy girl

New member
אבל זה הקטע..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

שגם אם דוחפים אותו הוא לא לחוץ! OOO: אכן דיון מעמיק. מיכל. (כי זה מה שעבודה בדמוקרטיה יכולה לעשות לבן אדם)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משתתפת בצערך

י ר ד נ י

New member
בוא תתוכח איתה

אופפ תרגע אחי.. רק אל תתעצבן על זה שאין לכם אותו טעם בבחירת הרקדנים האהובים עליכם.. תנשום עמוק...

הוא כן לחוץ,

הוא לחוץ מתלכתחילה, ואז כשדוחפים אותו אז הוא משתחרר... עושה לו טוב להיות כל כך צמוד לאישה, אה?

טוב רק עכשיו נכנסתי שוב ואני יכולה

להגיב... תראה לכל אחד יש את הטעם שלו במורים כמו שכולם פה אמרו לך... אלכסנדר העביר לי כמה שיעורים שנה שעברה בתלמה כשמורה אחרת הייתה חולה ומצטערת לא אהבתי את הצורה שבה הוא לימד. אז נכון יש לו פוינט מדהים אבל כבר ראיתי ולמדתי עם מורים הרבה יותר מדהימים מממנו.... ובקשר לשאלה שלך אם אני לומדת קלאסי באופן מקצועי?! אז תסלח לי לא כל מי שלא לומד בבלט הישראלי כמוך לא רוקד באופן מקצועי ואני חושבת שבזה שהתקבלתי לתלמה בכיתה י' כשרק שלשו בנות התקבלו אז כנראה שאני כן רוקדת באופן מקצועי (בלי להתלהב) אז לפני שאתה םפותח את הפה שלך ומתנפל פה על כל אחד- כי זו לא הפעם הראושנה שאתה מתנפל ככה על מישהו תחשוב פעמיים אם זה מצדיק את זה כי לדעתי בתגובה שלך לא עשית פה טוב לאף אחד. כמו שראית שאתה אמרת שהוא מורה מדהים אמרתי לך ששדעתי הוא לא משהו ולא באתי והתחלתי לקטול אותך אז כדאי שתעשה ככה גם אתה ותאמין לי שהאווירה בפורום פה תהיה הרבה יותר טובה ככה.

dancer14

New member
סליחה אם העלבתי

ולא אמרתי שאת לא רוקדת באופן מקצועי!! חחח.. ועל מי היתנפלתי??????? את ובעצם חלק מהמגיבים הגזימוו!!!!!

אתה ממשיך....

אולי?!?!?!די?!?!?!?!לשים?!?!?!?כל?!?!?!?!כך?!?!?!?!הרבה?!?!?!?!סימני?!?!?!קריאה!!!!!!!ושאלה????????? (הזכויות שמורות למי שאמר את זה קודם
) אתה הגזמת ובגדול. תרגע קצת עם הגישה המתנשאת.

אלכסנדר מלמד אותי קלאסי,והוא-

המורה הכי טוב בעולם,הוא זה שאשכרה מוציא מחלטורה רקדן! חוץ מזה הוא שחצן מתנשא,צועק אבל בתכלס הוא עושה תעבודה...

adi753

New member
אלכסנדר

רקדן 14 נראה לי שאתה לא אוהב בנות........... בתגובות שלך כולל הקטע של הטמפון יש כזה אנטי

group30

New member
לחיי המורה אלכסנדר!

אלכסנדר היה המורה שלי לבלט קלאסי באקדמיה למחול במשך 4 שנים.הוא עובד בצורה יסודית ומעמיקה על כל תלמיד ומביא איתו ידע וניסיון רב בטכניקה,בקטעי רפרטואר,בדידדקטיקה של הוראת שיעור וכמובן בניהול ואירגון השיעור.אלכסנדר הוא מתנה שהייתי מאחלת לכל מי שלומד בלט קלאסי-לי הייתה הזכות הגדולה ומקווה שגם לכם...

אלכסנדר אלכסנדרוב...

מורה במליון מקומות ובמליון להקות בהארץ ובעולם וגם מורה בקרן שקרת בתחרות...

למעלה