קרן ותומר כבר לא.....

OK

קראתי את התגובה שלך. אבל היו דיי הר בה רעים- אני לא חושב שכולם סתם רעים. אולי זה בגלל דברים שקרן עשתה שלא קשורים לאומנות המוזיקה אלא לאומנות הרכילות

sp400

New member
בוא נעשה דבר כזה אל תתיחס למה שאחרים אומרים

תתיחס למה שהטעם האישי שלך אומר קרן בראש ובראשונה זמרת עזוב באיזה פלטפורמה היא עוטפת את היצירה שלה אני חושב שהדיסק הזה הוא הטוב מבין השלושה תרשום מה אתה חושב ולא מה אנשים אנונימים שלא יזכרו את התגובה שלהם עוד יומים חושבים

אז פה יש נקודה משמעותית

כמי שלא סובל סלרבריטיס שלא אומרים לי כלום כמו אלירז שדה הדביל. זה מקשה עליי להוציא מכספי ולכרוש את הדיסק שלה. כי אני לא מוכן לקבל בשום פנים ואופן את האיש הזה לחיי . ואולי זה לא רק אני אולי עוד מאות קונים שלא רואים בעין יפה את הקשר שהיה להם למשל. אולי קרן החליטה למכור את החדש שלה ב10 שקלים כי היא נבלה מהתגובות של הטוקבקיסטים שהיו שלילים בקשר לכל מיני דברים שהיא עשתה. אולי התגובות האלו השפיעו עליה לתמחר ככה את הדיסק החדש שלה.

sp400

New member
זה שקרןחברה שלו זה לא אומר שהוא חלק

מהיצירה שלה ותזכור שאדם הופך לסלב זה בגלל שאנשיםבוחרים להתעסק ברכילות אני שומע את קרן ולא אכפת לי עם מי היא ישבה אתמול בבית קפה ועליך זה כן ישפיע לכן אתה צורך אותה בתור כוכבת ואני צורך אותה בתור זמרת

ofree15

New member
קראתי כמה פעמים, וביססתי לעצמי תגובה..

הרבה לפני שקרן היא אומן שיוצר מוזיקה, היא בן אדם, והיא תסתובב עם האנשים שיעשו לה טוב. זה שהיא אומן אמור להגביל את כמות וסוג האנשים שמותר לה להסתובב איתם? אני חושבת שקרן צריכה לעשות את מה שעושה לה טוב, בין אם זה מוצא חן בעיני הטוקבקיסטים המאוד חמודים ובין אם לא. היא צריכה להפסיק את ההרגלים שלה, החיים שלה ומה שהיא אוהבת לעשות מהפחד מה יגידו אחרים?, אתה אמרת שעצמך שהיא לא סלב שהיא אומן, אז דיי להתעסק ברכילות.. והדיסק שקנית בחנות הדיסקים, והדיסק שיצא בחסות לוריאל לסופר פארם, היה אותו דיסק!, היו בו אותם שירים, אותם קולות ואותה קרן.. אני לא חושבת שיש כאן משהו שונה.. ואני חושבת שסיימתי
שנה טובה

תגובה וסיכום

כדי שלקרן תהייה שנה יותר טובה . חשבתי שפוט על הדברים שהיא שגאה בעייני בהם השנה . וספגה המון טוקב' עם תגובות שלילות וקשות אז עשיתי סיכום וכדי לעזור לה שתהייה לה שנה יותר טובה אספתי את כל השגאיות שלה בתקווה שהיא קוראת וששנה הבאה תהייה יותר טובה בשבילה. ושתעזוב את הגימיקים ותחזור להיות זמרת/יוצרת זה הכל. וכן היא אומן אבל כל אומן "בטעות" יכול להפך לסלב ועל זה היא לא חלמה הרימון איי אז שהיא למדה מוזיקה. היא לא רצתה אז להיות פיציונרית נכון?

idanoosh17

New member
אני חייב לציין שבהופעה האחרונה

הבנתי שאני רוצה למצוא אישה כמו קרן... אז אולי הנה יש לי צ'אנס

למעלה