קרן ותומר כבר לא.....

דבר אחד כואב דבר אחד לא

באמת כאוב לקרוא על זה למרות שאינני חסיד גדול. פרידה היא פרידה. אבל אולי זה יתן לה חומרים לשירים עתידיים

Hadartal13

New member
הגבה ~

טוב אז קודם כל בהיבט האישי , אם הם מתגרשים אמורים לשמוח בשבילם ולתת להם כתף . אתם יודעים גירושין זה לא כאלו מפרידים שני אנשים שרוצים להיות אחד ע השני עוד . שניהם רוצים את השינוי הזה . אז נכון זאת תקופה קצת רעה , ובמיוחד אחרי שנת נישואים אחת , אבל בואו נסתכל ע הצד החיובי קצת בכל הסיפור עוד אין להם ילדים משותפים וזה הופך את התהליך לקל יותר . זה מבחינת ההיבט האישי . וכמובן שאני רוצה שיהיה לה רק טוב ואם גירושים זה אומר שיהיה לה יותר טוב למרות שעכשיו זה נראה כמו משבר, אני תומך בה בכל צעד . מבחינת ההיבט המוזיקלי ... אני חושב שזה ייתן לה מניע לכתוב עוד שירם טובים .. ולנו נשאר רק להנות . אני תומך בה בכל מה שהיא תעשה , ואל תחשבו שאני שטן

ה 22

New member
../images/Emo7.gif

יואו זה עצוב לי. עם כל הישקולים של כל צד. עדיין זה לא כיף
קרן I LOVE YOU SOOOOOOOOO MUCH

קרן חייבת להתאפס../images/Emo18.gif דעה אישית

קרן חייבת להתאפס. היא חייבת זו דעתי . כמישהו שה יה רוצה לדאוג לה מבחינה קריירה. היא התגרשה עכשיו וזה כואב מאוד וליבי איתה למרות שאני לא חסיד גדול והשנה שלה התחילה לבטח נורא . הפחד שלה בטח מהשמועות בעיתונים וכל זה לגבי מה שכן קרה או לא עם בעלה לשעבר. היא חייבת להתאפס. להפסיק להידבק לכלומניקים חסרי מוח (למרות שהם מפורסמים מאוד ) כמו אלירז שדה. או לעשות צילומים עם טוסיק בחוץ. לדעתי זה לא מקדם את קריירת המוזיקה שלה. ולהתרכז רק במוזיקה מהלב. בלי לנסות לפתוח עסקים צדדים כמו הפיצה שלא הצליחה ובאמת הכשלונות האלו הם כואבים אני בטוח . אם היא מרגישה עכשיו שכמה חלומות שלה נשברו אני יכול להבין אותה אבל היא חייבת להפסיק עם זה כדי לחזור ולהיות אומנית של מוזיקה ולא כוכבת רכילות. כמו שהיה בשנה האאחרונה כמו בתגובות שקראתי באתרי YNET מעריב וכדומה שהיה לה רומן עם אלירז או קובי אפללו..כי הם ניראו ביחד הרבה... בקיצור אני באמת רוצה לאחל לה שנה טובה ופעילות מוזיקלית טובה זה מה שאמן באמת זקוק לו. קרן דיי להתעסק בשטויות (כמו להיצמד לאנשי רכילות מהאח הגדול) . עסקי רק במוזיקה! בהצלחה! אמן! שתבני מחדש. ושיתחאה (מהמילה איחוי) ליבך השבור! בהצלחה ושנה טובה יותר. ממישהו שאיכפת לו מי שהזדהה מוזמן לשים
בשירשור

shay keran21

New member
קראתי את מה שכתבת 3 פעמים.ואין לי

מקום כבר איפה להקיא....חשבתי איך להגיב,ואם להגיב,ולאחר כמה בירורים נגלה לי בן כמה אתה..אתה פשוט עלוב,ותינוק,וכל ההודעות שלך שאי פעם נרשמו פה עלובות ומסכנות,וזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני אגיב לדבריך...גועל נפש

אלו הדברים שה יא חייבת להימנע מהם-לדעתי

בשנה הבאה כדי להיות שוב נערצת על כל הקהל שלה. כלומר כולם. כמו פעם וכל מה שכתבתי זה לא אני אומר זה תגובות שגם אותי התסיסו באתרים שונים. לרוב כתובות רכילות היא חייבת לעזוב את כתבות הרכילות ולעבור אל עמודי כתבות המוזיקה. אם היא באמת רוצה להישאר ...

ושכחתי גם את הדיסק ב10 שקל

ראיתי המון תגובות באתרים של בוז לעניין מצד מי שלא כמוכם מעריץ על. לדעתי גם טעות. היא חייבת לחזור להיות זמרת כרוב הזמרות בלי דברים כאלו. אני באמת רק רוצה בטובתה שתחזור להיות יוצרת גדולה. כותב את זה רק מתוך מבט בתגובות באתרים.

sp400

New member
הי ישראל

אין לי מושג מי אתה אז אני לא ארד לרמה אישית של רמת ההודעות שאתה כותב כי אין לי מושג אנחנו לא יכולים לבחור לקרן מי יהיו החברים שלה זו זכותה המלאה לבחור אותם וזה שהם מפורסמים אין שום קשר הבחירות של קרן מסתמנות כנכונות עובדה שהיא הגיע למעד של אלבום זהב תוך 10 ימים לעומת ליאור נרקיס ששיך לז'אנר השולט בתקופתנו שלקח לו שבעיים להגיע למעמד זהב

אז זהו שאני לא יורד ברמת הכתיבה לזילזול בה

להפך. אני רוצה שתהייה לה שנה יותר טובה. שהיא תחזור להיות אהובה יותר ואת זה אני אומר על סמך תגובות שקראתי במשך הזמן האחרון באתרים מאוד מוכרים והיו הרבה תגובות שלילות שכואב הלב לראות וכל התגובות האלו בעקבות הטעויות שלדעתי היא עשתה השנה וציינתי זה לא אני אומר חלילה אני פשוט זוכר תגובות שגם לי הם הכאיבו אני רק רוצה שתהייה לה שנה טובה יותר שתחשב לאומנית לא לסלבריטאית. יש הבדל בן הדברים. ולדעתי היא חייבת לא לחזור על הדברים האלו. ראיתי גם כמה כתבות בעיתונים של כל מיני כותבים למינהם שגם להם יש טורים בעיתונים שכתבו על הדברים האלו שקרן עשתה וזה יצר כלפיה גל שלילי של ..דעות. אני רק רוצה לאחל לה להימנע מהדברים האלו וכך לתקן

sp400

New member
טוקבקיסטים הם אנשים קטנים שמתחבאים אחרי מילים

ועובדה שקרן נוראה מבוססת במקום שהיא אז לא צריך להחשיב את האנשים האלה

למעלה