קרן ביצפאן ביום ראשון הקרוב

קרן ביצפאן ביום ראשון הקרוב../images/Emo202.gif

היא גם תשיר וגם תתראיין. מספר המקומות לקהל מוגבל. אני אחזור אליכם היום עם תשובות למי שפנה אליי בקשר להזמנות. מי שעדיין רוצה להגיע מוזמן לפנות אליי במסרים

כל מי שפנה אליי בקשר ליצפאן../images/Emo24.gif

אז ככה לכולכם יש כרטיסים רק אני צריכה שתשלחו לי שוב מסר, עם שם מלא וטלפון וכמה אנשים אתם רוצים להביא. יש לי אישור לכולכם.. איזה כיף... צריך לעודד את קרן... אני מעבירה את הרשימה מחר, אז תזדרזו בבקשה. צריך להיות באולפני הרצליה בשעה 20:15 רחוב הקסם 3 הרצליה (מן הסתם)

חבל יהיה מדהים!!!

קרן תשיר את "איתי" ואח"כ תתראיין ונראה לי שזה יהיה ממש מצחיק, כי היא מצחיקה ואומרים שגם הוא
רק שהיא לא תתרגש יותר מדי ולא יצאו לה המילים. בשביל זה היא צריכה קהל אוהב ומעודד שם. מקווה שיצא לך איכשהו להגיע

פורום BEP

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרגע את באה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

קהל מעודד כן זה חשוב צריך לצעוק לה משו כולם ביחד

אני עדיין לא יודעת אבל מאוד אשתדל

אני פשוט בירושלים באותו יום ותמיד שאני בירושלים איכשהו היום מתבאס, אבל בגלל שאני כבר שם.. אז יש לי תמיד סיבוב הר הרצל.. משרד התרבות...חחחח וכל מיני כאלה, אני מניחה שאני אסיים אחה"צ ואספיק להגיע.

תגיד לאבא שלך שגם יבוא

מאיפה אתה מגיע? אולי מישהו פה יוכל לעזור לך לפחות עם טרמפ חזרה

אני חוזרת לת"א.. אבל אני לא עם רכב

אני אחזור או ברכבת או במונית שירות ו-90% שאני באה. בכל מקרה תוכל לחזור איתנו. אני לא חוזרת לצפון ת"א, אבל תוכל לרדת ברכבת האוניברסיטה או בקק"ל, אם זה במונית שירות. בכל מקרה אני כנראה מגיעה מירושלים, אז זה לא יעיל... ומוניות שירות מגיעות ממש קרוב לאולפנים, 7-10 דק' מהתחנה המרכזית בהרצליה.

razpg

New member
יש לי מתכונת למחרת..

אני לא יכול לבוא . . .
אני אשמח אם מישהו יוכל להקליט ולהעלות את זה לפורום. מעניין לראות את קרן ביצפאן!

למעלה