קרן ביצפאן ביום ראשון הקרוב

../images/Emo41.gifכל מי שבא ליצפאן יום ראשון../images/Emo62.gif

כל מי שלא קיבל ממני אישור במסר, בעצם לא רשום, אז חבל. כל מי שרוצה לבוא שישלח לי מסר עם מספר טלפון ומספר אנשים הוא מביא איתו. אני צריכה תשובות כמה שיותר מהר.

אני אולי באה

בלי נדר, חמסה חמסה, טפו טפו טפו... אני מקווה שבאמת אני אגיע... בלי נדר... חחחח... וגם אם לא, אני אנסה לראות את זה בטלוויזיה... טוף לא פותחת פה לשטן!

נשמתי את חייבת לבוא... יום כיף בת"א

לי יש ממש בעיה ביום ראשון, נראה איך פותרים את זה... יש לי מיוזיקאל וכפי שאת יודעת על הכל אני יכולה לוותר רק לא על זה...

נראה לך באמת? אתם באים בלי קשר אליי

אני לא יודעת אם אני יכולה לוותר על מיוזיקאל... אנחנו גם לפני הופעה, אבל בלי קשר... זה מה שאני מחכה לו כל השבוע למיוזיקאל...

חצופה

יש כמה שלא חזרו אליי אין לי מושג מה נסגר איתם.. בינתיים אנחנו רק 16 אנשים וקודם היו יותר..

I מ י ר ב I

New member
הגענו לשם וחיכינו יפה בחוץ....

היינו חבורה של איזה 10. ואז הגיעו איזה 2 אוטובוסים עם כמות גדולה של ילדים מבית ספר אולי...והם התחליו לדחוף אותנו ולזרוק דברים מפלסטיק ולקלל ובסופו של דבר הכניסו אותם ראשונים.הם גם היו רשומים והכניסו אותם עם שטיח אדום גם... אני אישית אמרתי לשומר שם שהם דוחפים והוא התעלם...

אם אני אהיה שם לא יהיו בעיות

לפני איזה חודשיים בית הספר של אחותי ועוד איזה בית ספר הוזמנו ליאיר לפיד, אז באתי להיות איתה. והכנסתי אותה ואת חברות שלה כשכל הכיתה ישבה למעלה הם ישבו שורה ראשונה למטה... אל דאגה באולפני הרצליה אני די מכירה את האנשים... והם תמיד דואגים לי... ולמי שאיתי.. אפילו הכנסתי אותם אחרי התוכנית מאחורי הקלעים לפגוש את "מה קשור" ואלוהים יודע מי עוד... בכל מקרה אם אני מגיעה ולא יהיו בעיות מיוחדות. אז האנשים שלנו ישבו במקום טוב, לא משנה מתי נכנס... סמכי עליי... עכשיו רק צריך לדאוג שאני אגיע...חח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאז סגרנו../images/Emo15.gif

את מגיעה

אני ממש אשתדל..

את פשוט לא מבינה על מה אני צריכה לוותר בשביל זה... זה הרגע הכי מאושר שיש לי כל שבוע... אני מקווה שאם אני אגיע ליצפאן, זה לא יאכזב. שאני לא אבוא שיעור אחרי זה ואצטרך להגיד "אבל זה הסולו שלי..."...חחח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

היבנתי אבל.. קרן

כמה שאני אוהבת את קרן

אני בטוחה שהיא תסתדר שם גם בלעדיי. אבל באמת שאני אשתדל. אני צריכה לדבר עם המנצחת של ההרכב, לראות אם אני יכולה להפסיד. כי בתכל'ס אני יודעת את כל הקולות. אם היא תגיד שאין בעיה אני אבוא..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifקרן..../images/Emo15.gif

לא סתם
ברור שהסולו
("אבל זה הסולו שלי..
"
) טוב אם לא תוכלי לוותר אז אין מה לעשות אבל אם כן אז זה יהיה נחמד אם תבואי כי אני אישית ממש ממש לא הבנתי איך דברים יהיו שם בדיוק ואני רואה את עצמי נשארת בסוף בחוץ
(אני מוכשרת..את עוד לא מכירה אותי
)

למעלה