קרן אמרה - כן!!!

OpenYourEyes

New member
לפעמים כותבים גם דברים טובים בעיתון ../images/Emo13.gif

היה ממש כיף דבר ראשון על הבוקר לקרוא בעיתון על החתונה. מאחלת להם המון מזל טוב ומלא מלא מלא ילדים חמודים עם שמות קצרים

סתיוי15

New member
הנה הלך הסיכוי איתה...../images/Emo7.gif

קולולולולולולוש
קראתי כותרת 'קרן פלס מתחתנת' וזה הי'ה נשמע מוזר.. שי'הי'ה מזל טוב שיזכו שני'הם לבריאות, אושר ואהבה תמיד.. נשיקות

יאאא!! מזל טוב!../images/Emo140.gif

ליהי אמרה לי היום בבוקר שהיא ראתה את זה בעיתון והייתי בטוחה שהיא עובדת עלייXD שיהיה להם המון המון מזל טוב, הם זוג מדהים והמון אושר ביחד

shir828

New member
מזל טובבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O: ../images/Emo23.gif

"איזה קטע.. כל החברות שלי נשואות" שיחייו באושר ועושר לנצח [[: איזה חמודים

polo03

New member
ברכות,איחולים ונישוקים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני אומרת שאיתי ולדמן (הכתב) צריך להיות השושבין ואריק צריך להחזיק את החופה
כפרעליהם, רק בריאות ואושר

אם אני אגיד לכם שבכיתי מאושר תאמינו לי?

כןכן ילדה נסחפת..מודה קיצר באותו יום הייתי צריכה להכין סח"י [סיקור חדשות יומי.. לספר מה היה באותו יום]. המפקד קרא לי החוצה ואמר 'יעל הנה העיתון תעשי היום סח"', ואז קלטתי תתמונה שלהם וכולי פזלתי לעבר התמונה ואמרתי 'כן המפקד..'. חזרתי לכיתה וספרתי תשניות להפסקה כדי לקרוא מה כתוב, אחרי שקראתי שהם מתחתנים לא הפסקתי לחייך איזה כמה שעות, ולכל מי שראיתי אמרתי 'קרן פלס מתחנתנת!@#!@$#^כפרעליה', וקראתי לחברות שלי מהקצה השני של החדר אוכל רק כדי לספר להן את זה^^ אח'כ באתי לחדר ושלחתי לאחים שלי SMS, ולרוניP:. ולמירב. אחותי ענתה 'זה לא מידע מסווג? מזל טוב! הוא הציע לה? היא לו? צריך ללכת להופעה לשמוע את הסיפור..", ואחי ענה "קראתי, עכשיו היא בטח תוציא אלבום חדש..". קיצ באמת באמת שהתרגשתי, ואני כלכך שמחה בשבילה. הכי מגיע לה בעולם
אני מאחלת להם את כל האושר והאהבה שבעולם..זוג כזה מהמם. יאללה חפרתי. שבת שלום3>

מזל טוב../images/Emo24.gif

אתם זוג מדהים ואני מאחלת לכם שתמשיכו לאהוב ולהיות מאושרים ביחד ובהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד גם תודה לאיתי (פרל)... אז תודה, ללא ספק קרן זכתה וכמובן גם תומר

veredmp

New member
המון מזל טוב ../images/Emo25.gif

דרך מצויינת לסיים את השנה ולהתחיל אחת חדשה
שיהיה להם רק אושר!

למעלה