קרן מתחתנת עם תומר! איחולים! כתבה בגב העיתון של ידיעות.אוהב אותך קרן ויש לארוסך מזל.הוא זכה!
ש שי קרן20 New member 1/1/09 #1 קרן מתחתנת עם תומר! איחולים! כתבה בגב העיתון של ידיעות.אוהב אותך קרן ויש לארוסך מזל.הוא זכה!
כ כלה להשגה New member 1/1/09 #2 ../images/Emo49.gif לקרן../images/Emo23.gif איזה כיף לקום על הבוקר ולקרוא ידיעה שכזו ש2009 תהיה מלאה רק בידיעות משמחות.
../images/Emo49.gif לקרן../images/Emo23.gif איזה כיף לקום על הבוקר ולקרוא ידיעה שכזו ש2009 תהיה מלאה רק בידיעות משמחות.
ט טל ליהיא New member 1/1/09 #4 קרן אמרה - כן!!! ../images/Emo99.gif קרן שלנו מתחתנת עם ההורס שבגברי ישראל – תומר אנחנו מאחלים להם שימשיכו לאהוב ולהיות מאושרים אנחנו יודעים שהילדים שלהם יצאו מושלמים ונמשיך להנות כי אהבה כזאת תצמיח הרבה שירים אוהבים אתכם המון
קרן אמרה - כן!!! ../images/Emo99.gif קרן שלנו מתחתנת עם ההורס שבגברי ישראל – תומר אנחנו מאחלים להם שימשיכו לאהוב ולהיות מאושרים אנחנו יודעים שהילדים שלהם יצאו מושלמים ונמשיך להנות כי אהבה כזאת תצמיח הרבה שירים אוהבים אתכם המון
ר רעות שטיינברג New member 1/1/09 #62 אוי אני כ"כ שמחה בשבילם!!!!!!!../images/Emo13.gif זוג כ"כ יפה בלי עין הרעה שניהם זכו בפרס הרבה יותר גדול מפיס שהוא אחד את השניה. השיהיו מאושרים כל חייהם ובעזרת השם שיהיו להם המון קרניות ותומרים קטנים יפים וחמודים כמוהם
אוי אני כ"כ שמחה בשבילם!!!!!!!../images/Emo13.gif זוג כ"כ יפה בלי עין הרעה שניהם זכו בפרס הרבה יותר גדול מפיס שהוא אחד את השניה. השיהיו מאושרים כל חייהם ובעזרת השם שיהיו להם המון קרניות ותומרים קטנים יפים וחמודים כמוהם
ט טל ליהיא New member 1/1/09 #13 ../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif../images/Emo102.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo25.gif שנה טובה
../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif../images/Emo102.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo25.gif שנה טובה
B BRANGELINA New member 1/1/09 #16 ../images/Emo49.gif וואווו איזה ידיעה משמחתת!!! הם זוג מדהים וברור שיצאו ילדים מהממים מזל טובבבב!!1
E eraneshel New member 1/1/09 #17 קרן פלס מיתחתנת באביב עם החבר כותרת ידיעות אחרונות בשער האחורי. יצא לי לפגוש את תומר בהופעה בצוותא. הרכיב אותה על האופנוע תמונה לשעבר בעיתון. אומנם צעיר מימנה, אבל ניראה בחירה טובה בהחלט. שנה טובה ערן
קרן פלס מיתחתנת באביב עם החבר כותרת ידיעות אחרונות בשער האחורי. יצא לי לפגוש את תומר בהופעה בצוותא. הרכיב אותה על האופנוע תמונה לשעבר בעיתון. אומנם צעיר מימנה, אבל ניראה בחירה טובה בהחלט. שנה טובה ערן
ט טלי לשלטון New member 1/1/09 #18 יוווו איזה מרגש!!!../images/Emo23.gif קראתי כרגע בעיתון, איזה כיף לקום ולראות את זה שיהיה להם המון מזל טוב!!! ורק טוב
יוווו איזה מרגש!!!../images/Emo23.gif קראתי כרגע בעיתון, איזה כיף לקום ולראות את זה שיהיה להם המון מזל טוב!!! ורק טוב