קרן אור יום חמישי, השבוע כמעט מסתיים. איזה דבר טוב קרה לכן השבוע והכי טוב: כולנו הקדמנו השבוע בשבוע!
א אמא של פילפילון New member 22/6/06 #1 קרן אור ../images/Emo42.gif יום חמישי, השבוע כמעט מסתיים. איזה דבר טוב קרה לכן השבוע והכי טוב: כולנו הקדמנו השבוע בשבוע!
קרן אור ../images/Emo42.gif יום חמישי, השבוע כמעט מסתיים. איזה דבר טוב קרה לכן השבוע והכי טוב: כולנו הקדמנו השבוע בשבוע!
מ מיליתו New member 23/6/06 #2 התקדמתי בשבוע... אני מקורית... וחוץ מזה, גיליתי שיש לי חלב!!! התחלתי להרגיש שאני מש הולכת להיות אמא בע"ה.
התקדמתי בשבוע... אני מקורית... וחוץ מזה, גיליתי שיש לי חלב!!! התחלתי להרגיש שאני מש הולכת להיות אמא בע"ה.
ט טחג New member 25/6/06 #4 מותר לכתוב גם עכשיו? לא הספקתי ביום חמישי אז אכתוב עכשיו - קיבלנו תוצאות חלבון עוברי וב"ה הכל תקין אני גולשת מהעבודה -בבית אין לי אינטרנט, אז בסופ"ש אני מנותקת.
מותר לכתוב גם עכשיו? לא הספקתי ביום חמישי אז אכתוב עכשיו - קיבלנו תוצאות חלבון עוברי וב"ה הכל תקין אני גולשת מהעבודה -בבית אין לי אינטרנט, אז בסופ"ש אני מנותקת.
א אמא של פילפילון New member 25/6/06 #5 נפלא../images/Emo70.gif בטח שאפשר לכתוב גם כעת, ואפשר אפילו לפתוח שרשור חדש של שבוע טוב.