מקפיא מיד. את גרה קצת רחוק אבל בדואר רשום זה יגיע. אני מניח שמיח שאוהב קנוי לא כל כך מהר יחליף
A ak5 New member 17/10/05 #16 מקפיא מיד. את גרה קצת רחוק אבל בדואר רשום זה יגיע. אני מניח שמיח שאוהב קנוי לא כל כך מהר יחליף
R Rebeccan New member 18/10/05 #22 ../images/Emo99.gif משלוחה ../images/Emo35.gif איזה כייף .... מה זאת אומרת לא יחליף? אני אוהבת קרמבו רק טרי טרי ... פרינצסה בגן הפרחים
../images/Emo99.gif משלוחה ../images/Emo35.gif איזה כייף .... מה זאת אומרת לא יחליף? אני אוהבת קרמבו רק טרי טרי ... פרינצסה בגן הפרחים
A ak5 New member 18/10/05 #23 נגמרו. לקחתי מנירה מתכון נוסף מספר השוקולד. אחרי שראיתי שזה ממש מעט עבודה אולי אעשה שוב. בעליה הראשונה לירושלים אבדוק אם המשלוח לא כבד מדי והאוטו סוחב...
נגמרו. לקחתי מנירה מתכון נוסף מספר השוקולד. אחרי שראיתי שזה ממש מעט עבודה אולי אעשה שוב. בעליה הראשונה לירושלים אבדוק אם המשלוח לא כבד מדי והאוטו סוחב...
N nicki3 New member 18/10/05 #25 אם האוטו לא יסחוב את העליה לירושלים, נשקול לעשות לך טובה ולאפשר לך להשאיר את הקרמבואים כאן בשפלה. מדובר על היום? עכשיו?
אם האוטו לא יסחוב את העליה לירושלים, נשקול לעשות לך טובה ולאפשר לך להשאיר את הקרמבואים כאן בשפלה. מדובר על היום? עכשיו?
R Rebeccan New member 18/10/05 #26 האלו .. בלי ידיים ../images/Emo45.gif את הקרמבו שלי ... להשאיר לי אולי אפילו אגיע לבדי לשפלה בירידה ... עדיין נוסע פרינצסה בגן הפרחים
האלו .. בלי ידיים ../images/Emo45.gif את הקרמבו שלי ... להשאיר לי אולי אפילו אגיע לבדי לשפלה בירידה ... עדיין נוסע פרינצסה בגן הפרחים