קרמבו לקראת שבת

• פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
קרמבו לקראת שבת

על פי המתכון שקישרתם. לפני....

merf

New member
אוי איזה מדהימים

קבל ח"ח עצבני!!! כל הכבוד על היישום, תודה על התמונות, וחג שמח מרב

נירהמ1

New member
ak - איזה יפים../images/Emo140.gif - לפי איזה

מהמתכונים? נראה ממש יפהפיים. כל הכבוד.
ראית גם את המתכונים החדשים שהוספתי בסוף השרשור?

ak5

New member
טרם ראיתי. המתכון הראשון בקישור

קרמבו ביתי לציפוי: · 300 גרם שוקולד · 100 גרם חמאה למילוי: · 5 חלבונים · 1 כוס סוכר · 1 כף ג’לטין · 3 כפות מים · כף גרידת תפוז · 20 עוגיות שוקולד משובחות, עגולות הכנה: 1. בסיר כפול (באן מרי) מחממים את החלבונים והסוכר עד לטמפרטורה חמימה (בערך 60 מעלות צלזיוס) אגב בחישה. מסירים מהאש. 2. ממיסים את הג’לטין במים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים גם את הג’לטין. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת ומוקצפת היטב. מוסיפים את גרידת התפוז. 3. מזליפים את הקצף על גבי עוגיות באופן הבא: במזלף בעל פיה חלקה ממלאים את הקצף. מקרבים את קצה הפיה למרכז העוגיה ולוחצים עד שמתקבל מעין כדור פינג-פונג. מרחיקים מעט את הפיה מהעוגיה לקבלת השפיץ של הקרמבו. חוזרים על הפעולה עם שאר העוגיות ומכניסים למספר דקות למקפיא. 4. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול עד לקבלת קרם חלק ומבריק. מצננים מעט וטובלים כל קרמבו בשוקולד (כשהמילוי למטה). 5. שומרים בקירור עד ההגשה. אוכלים ומצטערים על כל השנים שבזבזנו על קרמבו מהמכולת.

ak5

New member
טרם ראיתי. המתכון הראשון בקישור

קרמבו ביתי לציפוי: · 300 גרם שוקולד · 100 גרם חמאה למילוי: · 5 חלבונים · 1 כוס סוכר · 1 כף ג’לטין · 3 כפות מים · כף גרידת תפוז · 20 עוגיות שוקולד משובחות, עגולות הכנה: 1. בסיר כפול (באן מרי) מחממים את החלבונים והסוכר עד לטמפרטורה חמימה (בערך 60 מעלות צלזיוס) אגב בחישה. מסירים מהאש. 2. ממיסים את הג’לטין במים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים גם את הג’לטין. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת ומוקצפת היטב. מוסיפים את גרידת התפוז. 3. מזליפים את הקצף על גבי עוגיות באופן הבא: במזלף בעל פיה חלקה ממלאים את הקצף. מקרבים את קצה הפיה למרכז העוגיה ולוחצים עד שמתקבל מעין כדור פינג-פונג. מרחיקים מעט את הפיה מהעוגיה לקבלת השפיץ של הקרמבו. חוזרים על הפעולה עם שאר העוגיות ומכניסים למספר דקות למקפיא. 4. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול עד לקבלת קרם חלק ומבריק. מצננים מעט וטובלים כל קרמבו בשוקולד (כשהמילוי למטה). 5. שומרים בקירור עד ההגשה. אוכלים ומצטערים על כל השנים שבזבזנו על קרמבו מהמכולת.

nicki3

New member
לא מאמינה שעשית אותם בבית!

אני הייתי מעניקה לך את עיטור העוז....

ak5

New member
התאפקתי ולא טעמתי. בערה מביא את

זה כבונוס לארוחה שהוזמנו

yifatushc

New member
יפהפיים!!! איך עדיין לא טעמת?../images/Emo67.gif

אני לא הייתי עומדת בפיתוי. כל הכבוד על התושיה ויישום המתכון.
גם לדעתי אתה צריך לפתוח קונדיטוריה...
יפעת

ak5

New member
טעמתי והם טובים. כך חשבו גם

הסובבים שחיסלו חיש מהר.

yifatushc

New member
|כןחשבתי שזה יחוסל חיש מהר...../images/Emo8.gif

יפים כאלה... לא נשאר אפילו אחד?! יפעת

Rebeccan

New member
רגע .. שאני אבין ....

ומה מקבלת מי שהביאה את המתכונים עד הלום ? 'צמע ... מקסים ... שמור לי אחד לפחות שגם אני אצטער על השנים שהלכתי למכולת לקנות קרמבו
פרינצסה
בגן הפרחים

למעלה