קרישנה במשפט אחד

gil_teva

New member
קרישנה במשפט אחד

בוקר טוב, הזמנתי איזה ספר מאתר המכירות EBAY , ובהתכתבות עם המוכר בארצות הברית התבדחתי עם המוכר וכתבתי לו לא לשים בחבילה אבקה לבנה. קיבלתי ממנו את התשובה הבאה:, Please do not even joke about "white powder", especially over the internet. As several people have already died from this horrible and cowardly act, it´s no laughing matter. מיד ניצלתי את המצב וכתבתי לו שהנשמה לא מתה והפנתי אותו לאתר הבהגווד גיטה. הוא ענה לי: I agree with you, I´m a Catholic, and our teachings hold that to be true also. עם הוא מאמין לזה, אז למה הוא לא מיישם את מה שהוא מאמין ? למה הוא דואג כל כך לגוף שלו ולגופים של אחרים, אשר ימותו בלאו הכי, הגוף עצמו אינו משהו חי, אז למה לדאוג לו? כל אחד מאיתנו נמצא בגוף שנולד ומת, ובלי להכיר מישהו שלא נולד ומת אין לנו אפשרות אפילו לדמיין איך זה. בשביל זה קרישנה בא מידי פעם. הוא מעולם לא נולד ולא מת. הוא חי לפני 5000 שנה והוא חי עכשיו. הוא לא חי רק אז אלא הוא חי בכל מקום ובכל דבר, ובכלל זה גם בתוך הפסל שלו. מי שמקבל זאת רואה את קרישנה חי בפסל שלו. מי שרוצה לבדוק את הראיה שלו יסתגל בתמונה המצורפת ויענה לי אם ראה את קרישנה חי או מת.

האנשים נפלו על הראש חזק מידי...

אתם (ותסלחו לי על הביטוי) התחלקתם על בננה? מה קרה לכם אנשים?,המציאות הלכה לעזאזל?,"הוא לא חי ולא מת". תגיד לי גילוש-מי יצר את הקרישנה שלך?, ומי יצר את הגוף? (גם קרישנה?)-בנתיים לא ראיתי אף אדם מדבר עם "קרישנה" פנים מול פנים!!!!-זה כמו לדבר לקיר ולשכנע את עצמך בצורה שורשית ועמוקה שאתה מדבר באמת אל "ישות" אלמותית... חבר´ה-תחזרו למציאות,לחיים הנורמאלים ותפסיקו לחזור אחורה בזמן. (אתם אנשים נאורים-יש היום מדעים מדוייקים-אתם מסתמכים על דברים מופשטים שאין להם בסיס לוגי,מדעי והוכחתי מוצק-כמו להאמין שבאויר שאנו נושמים יש "ישויות אנרגטיות" שנכנסות ויוצאות אל הגוף והם הם החיים שלנו.) אני יכול להאמין בכל דברי הדמיון הפורה-ויש לאנשים דמיון פורה... תחשבו על זה חבר´ה. בן.

gil_teva

New member
מדעים מדויקים

אני מהנדס אלקטרוניקה, בעל כמה חברות ופטנטים, אז אל תרצה לי על מדעים מדויקים, קודם כל. המדע של קרישנה הוא לא אמונה עיוורת, אלא מדע מדויק מדויק כל מדע אחר. כמו שבמדע ישנן אכסיומות שאי אפשר להוכיח, כך גם במדע הרוחני. עם לימוד החומר אתה מבין כמה הוא הגיוני, ברור שזה לא בא בבת-אחת. היד שלך היא לא אתה. עובדה שאתה יכול לחיות בלי היד. כנ"ל לגבי כל איבר בגופך. מכאן שאתה לא אף איבר ולא כל הגוף בשלמותו. הגוף עצמו הוא מכונה, שאין בה חיים כשלעצמה. בתוך הגוף שוכנת נשמה ניצחית, אטומית, שאינה ניתנת לחלוקה, שריפה, שינוי וכדומה. הנשמה שולטת על הגוף ומרגישה אותו, אבל היא איננה הגוף עצמו. כאשר הגוף מתבלה הנשמה עוברת לגוף אחר. מי שדואג לכך הוא אלוהים (קרישנה) ורק הוא מסוגל לתרום לנשמה גוף. זאת תחילת הבנה רוחנית, אם אתה ממשיך לטעון שאתה הגוף אז שיבורך לך. אתה עושה זאת או מטפשות או מרעות. אם אתה מאמין בזה אז חייך מלאים סבל כי אתה כל הזמן דואג לגוף שלך, אותו אתה טועה וחושב לעצמך. אתה דואג למוות שלך ואתה דואג מה יהיה אחרי המוות. או שאתה חושב שלא תהיה. אפילו אם אתה חושב שאתה האטומים שמרכיבים את הגוף, עדיין אתה לא יכול להגיד שאתה תמות, כיון שעם המוות הבילוגי האטומים לא נעלמים, או מתים, אלא נשארים בעולם ומתפקדים באותה מידה. התיפקוד של הגוף כמכונה מסתיים עם המוות אך לא התיפקוד של הנשמה. אלוהים דואג להעביר את הנשמה לגוף אחר (לפעמים במודל אחר) כדי שהיא תמשיך לתפקד.

אתה צודק.

בודאי שנהיר לי שישנה מציאות רוחנית נעלה יותר,ואת זה אני מקבל כמושכל ראשון. (אגב אני גם בתחום ההי-טק-מהנדס-מחשבים). ההבנה של תפיסת הרוחני-כאן מתחילות המחלוקות באיך לתפוס דבר אבסקרקטי. אפשר לומר שהישות שהיא הנצחית מפעילה את הגוף. והשאלה מי סטה מהמפרשים או מהמנהיגים הרוחניים מהאמת האבסולוטית שמוכרח שתהייה אמת אבסולוטית רוחנית. ואת זה אני חושב שאי אפשר לדעת כבן אנוש כי אין לנו את ההסתכלות המערכתית הכוללת של כל טווח האפשרויות הרוחניות והשפעותיהם בכל העולמות שהן.. (שד"א אין לי כלל מושג איזה עולמות רוחניים ישנם או מציאויות אחרות-האם גם קיום פיסי?,או פיסי חלקי וכ"ו). בברכה -ואשמח לדיון פורה. בן.

gil_teva

New member
תקרא

כמו שאתה מתעסק בספרים שונים בנושא תכנות, תקרא את הבהגווד גיטה באותה הרצינות, כאילו שהפרנסה שלך תלויה בזה.

gil_teva

New member
זכותו להופיע בפסל

קרישנה נמצא בכל דבר ובכל מקום. הוא נמצא באטום ובין האטומים. לכן הוא נמצא גם בפסל שלו. באותה מידה שאתה רוצה הוכחה שהוא נמצא בפסל שלו, אני יכול לבקש ממך הוכחה שאתה נמצא בגוף שלך. אתה תגיד לי שאתה מרגיש את הגוף, וזאת ההוכחה שלך שאתה בגוף. קרישנה נמצא בכל מקום ובכל דבר. הוא בעל תחושות. אלא שהחושים שלו לא מוגבלים לגוף אחד כמו שאתה מוגבל. קרישנה מרגיש הכל כל רגע. התחושות שלו הן הנאה בלבד, מכל דבר הוא נהנה. התפיסה הגופנית האשליתית היא שתחושות מוגבלות למוח ועצבים. תחושות קיימות גם ללא מוח ועצבים והן חלק מהנשמה (אבל את זה אני לא מצפה שתבין). מכיון שהוא נמצא באבן הוא נמצא גם באבן מסותתת. אבן מסותתת בצורה של קרישנה דרושה עבור הדבק המתחיל. עבור דבק מתקדם הוא לא צריך את הפסל כיון שהוא רואה את קרישנה בכל דבר. בתור עיצה אישית אני מציע לך לראות פעם פסל של קרישנה. כמובן שתתנגד אבל ההפסד שלך.

למעלה