קרישיות

שני כשלונות בתרומת ביצית זה עדיין בסטטיסטיקה
בגלל שזה טיפול כל כך יקר עושים את הבירורים
יש כל מיני שיטות לפיפל והאמת שלא התעמקתי בזה יותר מדי. אמר לעשות עשיתי

במכבי אישרו לי את כל הבדיקות

בלי שום היסטוריה.. פשוט תתעקשי !! בהצלחה ! חוץ מזה שני דברים :
א. ככל הידוע לי( ואת יכולה לבדוק את זה עם גורם מקצועי), כל בעיות הקרישתיות יתר בהקשר של הריון בד"כ לא משפיעות על השתרשות וקליטה, אלא בדרך כלל גורמות להפלות חוזרות במהלך ההריון. יחד עם זאת..
ב.אם הרופא שלך בהדסה חושש שזה מה שמפריע להשתרשות , תמיד אפשר לנסות בהחזרה הקרובה להתחיל קלקסן לפני ההחזרה ולראות אם זה עוזר. בד"כ נהוג לתת קלקסן 40, שזה מינון מניעתי ולא יכול לגרום לנזק..יש רופאים שמוסיפים קלקסן בלי שום קשר לכלום...שוב בהצלחה !!

שווה לך לשאול בפורום פוריות
יש שם המון ידע בנושא. נדמה לי שיש המטולוג של מכבי שמאשר טלפונית
בהצלחה!!!!

היי מילי

אני בכללית, וממש לפני שבועיים עשיתי את הבדיקות.
קודם כל תלוי כמה פקטורים קיבלת לבדיקה-כי לא מדובר רק בבדיקה אחת שבודקת קרישיות אלא בדיקה של כמה פקטורי קרישה במקביל.

אני קיבלתי הפנייה מהפרופסור שאצלו אני מטופלת,ניגשתי לרופאת משפחה-ולאחר שקיבלתי ממנה הפנייה ישבתי עם הפקידה בקופת חולים, ל6 פקטורים היא הוציאה לי טופס 17-כי הן בסל ולשניים האחרים לא.
הגעתי לקפלן- ניתן להגיע כל יום בין 8 ל-9 בבוקר- וכל בדיקה נוספת עלתה לי 165 ש"ח.

תשובות בערך תוך שבועיים.
בהצלחה רבה :)

מיה2013

New member
לי בשנייה אישרו דרך רופאת המשפחה

אפילו לא הייתי אצל המטולוג. הייתי אצל רופאת המשפחה הסברתי שאני חייבת תור ובדיקה דחופה, שלחה פקס לחולון למרפאה כלשהיא (לא זוכרת לאן), התקשרו לתאם לי מועד רחוק הסברתי לפקידה שאני בטיפולי פיריון ולא רוצה לפספס סבב.. נתנה לי לדבר עם הרופא שאישר לי בטלפון, קבעו לי בדיקה ליום למחרת.

אגב בטיפול המנצח שלי למרות שלא נמצאה בעיית קרישיות מהייאוש ביקשתי קלקסן.. לא יודעת אם זה מה שהשפיע אבל זה הטיפול שנקלטתי

למעלה