קריטריונים לשירים

epitaph

New member
אם תראה מקודם...

אמרתי כבר שסלייר לא נאצים, אני אומנם לא מכיר את תרבות הפאנק מספיק טוב אבל על הפאנק 88 ולהקות "ייצוגיות" ממנו אני מכיר בעיקר בעקבות מה שכתבת בהודעה אחרת, ש88 מאוד חשוב לנאו נאצים בגלל ההקשר להיטלר ולכן הקישור. כמו שכבר אמרתי מקודם, לא התייחסתי ללהקות הOI! ספציפית וגם לא התכוונתי לעשות את זה (אם אני לא טועה יש גם כמה להקות כאלה בישראל).

Sum41xGiRL

New member
ההפך מפאנק 77

פאנק עם מספר כלשהו מציין לרוב שנה חשובה בפאנק שצצו בה המון להקות חדשות.. דווקא 88 היא לא שנה חשובה, אולי לנאצים כי 88 בגאומטריה זה HH HH = HIEL HITLER מפה גם המונח 88\14

dirty boots

New member
וארג ויקרנס,

שיושב בכלא על רצח אחד מהחברים במייהם. אנטישמי מוצהר.

dirty boots

New member
חפיף ../images/Emo13.gif

מה שאני לא מבין, הוא ממשיך להוציא מוזיקה מהכלא?

Sum41xGiRL

New member
נגיד,

אם תאהב את השיר WHITE POWER של SKREWDRIVER אם היה לו לחן שאתה אוהב?(שאני אזכיר שזה השיר שעליו כל תנועת הWHITE POWER התבוססה בתחילת דרכה בשנות ה-80)

slallum

New member
אכן

אני לא מתייחס למילים, אלא אם כן אני אוהב אותן ;]

Vdrums

New member
מילים לא מעניינות רק לחן.

לא איכפת לי אם השיר הוא בעד ערבים או נגד מקסיקנים. אני למשל יודע שלרייג' יש שירי מחאה, מעולם לא טרחתי להקשיב למילים יותר מדי ולבדוק על מה מדובר, אבל השירים שלהם מעולים!

SomebodyElse

New member
שאלה טובה דווקא

קודם כל, רוב השירים שאני שומעת - אף פעם לא טרחתי במיוחד להתעניין במילים שלהם. צריך להיות משהו שימשוך אותי למילים כדי שאני אטרח בכלל לבדוק אותם. בכל אופן, שיר שאני לא אוהבת את הלחן שלו אני לא אשמע גם אם המילים שלו גאוניות [ויש גם סיכוי סביר שאני אף פעם לא אקרא את המילים שלו, אבל לא משנה
]. שיר שיש לו לחן מעולה אבל מילים שאני לא אוהבת סביר להניח שאני כן אשמע אבל זה יפגום בהנאה ברמה מסוימת. אם המילים ממש יפריעו לי [מבחינה אידיאולוגית למשל], אני אפסיק לשמוע.

wish i was here

New member
אני בשיר

נהנה רק מהלחן...המלים זה משהו בצד בשבילי. כי לחן זה מה שהופך את זה למוזיקה

Flight Freak

New member
לא בהכרח..

לדעתי מוזיקה זה שילוב של שניהם. להקה טובה, בין היתר, זו אחת שיודעת איך לשלב בין השניים.

On23

New member
אממ...........

אם הלחן יהיה יפה, והמילים לא- אני אשמע. אבל זה תלוי מה יהיה כתוב במילים. נגיד, שיר סגידה לשטן אני לא אשמע, שיר עם מסרים נאציים, אני גם לא אשמע. במקרה של לחן גרוע ומילים יפות- אני לא אשמע, חד וחלק. המילים הם לא העיקר העניין בשיר.

yotamn9

New member
לי אכפת יותר מהלחן

אני בד"כ לא מתעניין במילים, אבל אם גם המילים יפות אז אחלה.

amithadar

New member
מילים יפות זה סבבה,

אבל הלחן הכי חשוב(לי)! הכי מגניב זה כשיש איזו שורה שבאה בדיוק באיזה שיא מבחינת הלחן! אז אני יכול ממש להתרגש..... נגיד "where is my mind" של הפיקסיז, זה גם אחלה מילים(שלא ממש ההנתי ת'משמעות, אבל ברור שז החומר חזק.) וגם סופר לחן.

למעלה