קריאה נואשת

קריאה נואשת

שלום לכולם, אנא מכם, הצילו נפש מישראל!! אני ירושלמית. בין הבודדות שמצאתי מסתובבות בפורומים הללו.. איפה מוצאים בגדים בעיר הזאת?? אני מידה גדולה ממש. בעונות רוב החולצות לפחות 54 (וכמובן שיותר מ-54 לא מצאתי אצלם). האם אני מדמיינת או שהמידות שלהם קטנו ממש? או שאולי אני השמנתי... גם זו אופציה.. בקיצור, אני זקוקה נואשות לבגדי ערב לשבת בר מצווה של אחי!! אני דתיה- לא הולכת עם מכנסיים, צריכה חולצות לא שקופות ולא פתוחות מדי.. הסתובבתי בקניון מלחה וממש לא מצאתי כלום... אני קוראת מלא הודעות על קולקציות ברחבי הארץ אבל עוד לא מצאתי משהו בירושלים!! חוץ מבגדי הערב- אני זקוקה ממש ממש ממש בדחיפות לחזיות נורמליות!! כמובן שההיקף ממש גדול- גם בחנויות כמו מתאים לי, עונות וL&V לא מצאתי.. יש לכם רעיון איפה קונים חזיות גדולות בירושלים? הצילו!!! אני ממש מיואשת!! כל עזרה או עצה תתקבל בברכה. תודה רבה!

DREAM111

New member
בגדים במידות גדולות

קודם אשאל אם אפשר להציע לך לצאת מירושלים
בכל אופן מידות גדולות יש לך גם בורדה לילית, שרינה, רוזאן. כדאי להציץ במאמרים למעלה ולבדוק כתובות של חנויות. לגבי חזיות שוב אם זה רק בירושלים אז תאלצי להמתין לירושלמיות או מהאיזור אני לא מכירה לצערי. שיהיה המון מזל טוב.

שלום לך ../images/Emo13.gif

קודם כל, תודה רבה! אני מוכנה לצאת מירושלים עד גבול מסוים אם אני יודעת בדיוק לאן אני נוסעת. נדמה לי שאין לי הרבה ברירות..
אני פשוט לא תמיד ניידת ומסתמכת על אוטובוסים. זה מקשה על החיים.. קראתי על כמה וכמה מקומות בכל מיני אזורים רחוקים, אבל קשה לי להאמין שאסע עד רעננה כדי לקנות חזיה. בכל מקרה, אם את מכירה מקומות טובים במרכז, אשמח לשמוע. זה גם יעזור. תודה תודה תודה!

עקשנית25

New member
חזיות בירושלים

שלום לך :) אני ירושלמית לחלוטין אז הנה לך. חזיות -> יש חנות בוטיק שהמחירים שם לחזיה מה אגיד לך - תראי בעצמך. יש להם חזיות שלא מוכרים בכל חנות וחברתי שהיא בעלת חזה עצום קונה שם חזיות מליגה א'. החנות היא במושבה הגרמנית, רחוב עמק רפאים . 26 נקראת סלון מרי בהצלחה. לגבי אירועים -> אשאל את אמא היום היא תדע בהצלחה

עקשנית25

New member
אגב - לגבי נסיעה לרעננה

את יכולה ליצור קשר בפרטי לפעמים אני נוסעת מהעיר לבורדו מוכנה לקחתותך טרמפ הלוך בחזור אני מוכנה לשים אותך בתחנה מרכזית :) תמיד יש לי סידורים

אז עכשיו תדעי:

הלכתי קודם כל לאשה אשה כי שמעתי על המבצע ורציתי לבדוק אם יש שם משהו שווה.... מצאתי שם דברים ממש יפים במידות ש (הפלא ופלא!!!) עלו עלי!!! אח"כ שאלתי את המוכרת אם היא יודעת איפה אני יכולה למצוא חזיות עם היקף גדול. היא שלחה אותי לWOMEN ONLY ואכן מצאתי שם חזיות מ-ע-ו-ל-ת! (המחיר היה... אהמ... קשה) הם הוסיפו לי חלק כזה קטן מאחורה כדי שזה יסגר- אבל בסופו של דבר- חזיות סקסיות ומהממות! חזרתי שוב למוכרת החמודה באשה אשה והודתי לה. ואז שאלתי אותה אם היא יודעת איפה למצוא מחטבים (במידה שלי..) והיא שוב שלחה אותי למסע בקניון.. הלכתי לH&O אבל לא היה במידה שלי. אח"כ הלכתי למשביר- גם בעצתה- ומצאתי!! מצאתי מחטב! יש!!! איזה כיף זה לצאת עם שלל. לא סתם שלל- דברים שבאמת הייתי צריכה!!! אז בקיצור בנות- מחטבים יש במשביר, חזיות גדולות- WOMEN ONLY. אני ממש מודה לכל מי שנתן עצות ואני בהחלט הולכת לבדוק את כל החנויות שהצעתן. ולעקשנית25- אני עוד אשמח להגיע צפונה בהמשך! תודה לכולן!!!

Agnetta

New member
הנה לך עוד רעיונות

ברחוב שמאי למעלה יש חנות שניקראת "אמי" יש להם מלא עיצובים ובגדים גדולים ויפים. אפשר גם ללכת לרחוב אחד העם ברחביה יש את "סוניק" ויש את הבוטיק הראשון שקרוב לקרן היסוד גם שם יש בגדי מעצבים שמתאימים לארועים למידות נדיבות. ולבסוף יש את הבוטיק של בלה בוכמן מול הגימנסיה רחביה. עם מידות ובגדים יפים בייחוד לארועים.

orlu

New member
כלהחנויות שאת מזכירה לדעתי

לא מתאימות לבחורה בת 22 שלאח שלה יש בר מצווה. אמי אולי היחידה שמבחינם יש הם נוחים ואולי תמצאי שם משהו.. בלה בוכמן סוניק קרן קיימת וקינג גורג מאוד יקר ועיצובי ולא בטוח שמתאים לבחורה צעירה זו דעתי החנויות הללו יקרות בטירוף...אתמול התעניינתי באחת מהן במכנסיים קלילים לקיץ 500 שח והגקט התואםם 1500 בלי להתבייש... אני ייתי מציעה לך ללכת על שימלה שאולי תוכלי כמותה למצוא בחנויות למידות גדולות ועליה עליונית,, בהצלחה

orlu

New member
אגב העיצה שקבלת נסיעה לבורדו גם

היא נישמעת שווה נסיון...בעיקר ביגלל הטרמפ

Agnetta

New member
תסלחי לי הבגדים של "אישה אישה" למשל,

הרבה יותר מבוגרים...ושם מאוד קשה למצוא בגדים לבת 22. החנויות שהזכרתי מכילות מגווןל מעצבים לטעמים שונים. החנויות באמת לא זולות אך יש בהן סחורה ייחודית. אני הייתי מתלבשת ברחוב אחד העם עוד מגיל 22 ותמיד קיבלתי מחמאות. (בתקופה שחייתי בירושלים) עוד בארופנת "שאלי" שניסגרה מזמן. ככה שבהחלט כדאי לה להציץ בחנוית האלה.

תודה רבה!

היי לך, רציתי לציין שמצד אחד רוב הבגדים באשה אשה באמת בסגנון מבוגר.. כמעט התייאשתי כשנכנסתי. אבל בסופו של דבר מצאתי 2 חצאיות בסגנון די צעיר והחולצות שקניתי איתן היו.. פשוט מהממות! לא יודעת אם הן נחשבות צעירות או לא. אני מניחה שלא...
אבל בכל מקרה, אני ממש הולכת לחקור ולחפש בכל החנויות שציינתן- את ואחרות כדי למצוא עוד אפשרויות..! אז ממש תודה!

במהגוני על קינג ג'ורג'

חנות לדתיות יש שם גם מכנסים יש שם גם מידות גדולות.... שווה לשאול גם אם את לא רואה על המדפים...

בת דוד 74

New member
לא להתייאש

ראשית המון מזל טוב גם אני בזמן ההריון לא מצאת שום בגד בירושלים. בקניון מלחה הסתובבתי ולא מצאתי דבר. קניתי מעט במתאים לי בגלל שהיה לפני חודש וחצי הנחות של סוף עונה אבל לא היה משהו מיוחד ששווה את הכסף שהם לוקחים. בכל אופן בעצת חברותי הסתובבתי במרכז העיר על מנת לחפש בגדים לוו - דווקא בחנויות של הריון. אני מסופקת אם תמצאי הרבה פריטים - כי אמרת שאת מעט מלאה. ניתן גם להכנס לחנות של מתאים לי שם יש את האיזור של for 2 להריון. גם בחנות של אריסטו שמט יש מעט בגדי הריון. בכל אופן מה שאני עשיתי היה לסוע לשוק ראש העיין אשר מתקיים בכל יום שישי. זמן נסיעה מירושלים כ - 45 דקות. בשוק זה יש מבחר גדול של בגדים כולל מידות גדולות אך בנוסף יש חנות של רמי לי עודפים. מכנס עולה שם כ - 70 ש"ח אני מאמינה שגם חצאיות במחיר הזה. חולצות יותר זולות כשייש מידות גדולות. חשוב לציין כי עדיף להתייצב ממש בבוקר (ניתן משעה 07:00) כי נשים בגדלים שונים מתנפלות על החנות ולוקחות כל דבר אפשרי. כמו כן מטעמי צניעות ניתן להביא מטפחת או של גדול בגלל שאין מקומות מדידה מסודרים וכל אחת מודדת מאחורי הבגדים. מעבר לזה ניתן להסתכל בדוכנים השונים ולראות האם ישנם חולצות גדולות וחצאיות עם גומי לא מחייב להריון - במחירים נוחים לכל דורש. כאשר תרצי לנסוע אנא צרי עימי קשר ואשרום לך בדיוק היכן נמצאת הבסטה. נדודים מהנים ובהצלחה בת דוד

למעלה