קריאה לעזרה

שריתית

New member
קריאה לעזרה

בנות יקרות אני צריכה ללכת לאולטראסאונד לאחר הזרעה שלא הצליחה הבעיה היא שאני ביום הראשון למחזור ומאוד נבוכה להיבדק במצב הזה יש למישהי איזה טיפ שיכול לעזור??? בבקשששששששההההההההה!!!!!

מיכל25אב

New member
BEEN THERE DONE THAT....

ולצערי אין מה לעשות חוץ מלא להיות נבוכה...(בכלל מבוכה ובושה הם מטענים עודפים פה בסירה הזו..אולי פה זה דווקא זמן טוב להזכר שהרופאים רואים עוד עשרות כמונו ביום וממש לא מתרגשים מזה...בהצלחה מיכ.

שרית,אני הייתי היום בUS ביום השלישי

למחזור, בהתחלה (הכוונה בטיפול הראשון) הייתי מאוד נבוכה..... היה לי חששות(את יודעת לא נעים....) אבל לרופאים יש סיבה שעושים U.S ביום הזה. מה שאני הייתי עושה: עוצמת עיינים,ותוך דקה שתיים זה נגמר,ומייד מרימה את התחתונים מאי הנעימות.... מישהי כאן כתבה לי:שהטכנאיות כבר רגילות לכל הג´יפה...... שרית בהצלחה! הבדיקה תעבור מהר מהר.....

רומי^^

New member
מקלחת טובה לפני הבדיקה תעזור,,,

וחוצמזה - אל תשכחי שהרופאים שלנו ראו כבר הרבה דברים בחיים שלהם, וזו לא אשמתנו שהם בחרו במקצוע הזה
אל תתרגשי - זוהי בדיקה שגרתית, אחרי שאת מקבלת שלילי. שכבי על הכיסא - קחי נשימה עמוקה, תפסקי רגליים - ותחשבי על דברים אחרים. אני כבר מזמן הפסקתי להילחץ ולהיות נבוכה בסיטואציות האלו.

מצטערת על ההזרעה שלא הצליחה ../images/Emo10.gif

לגבי ה-US. זה קצת מביך להיבדק ביום הראשון למחזור, אבל אני תמיד הייתי מזכירה לעצמי שהרופא שלי כבר ראה הכל (טוב, אולי כמעט הכל
) ובטח גם דברים גרועים מזה. אין מה לעשות. לוקחים נשימה עמוקה, ועוברים את זה.
מרב

רומי 007

New member
אז בואי נראה... הטיפים שלי:

זה כבר קרה לי אי אלו פעמים וביום השלישי של המחזור שהוא קצת "עמוס" מהיום הראשון ובכל זאת... הטכנאית (החרדית, יש לציין) מתל השומר לא התרגשה ממני, שמה קונדום כרגיל וביצעה בי את זממה.יקירתי, ככל הידוע לי הלכות נידה לא חלות על אולטרסאונד. ולגבי הלכות בושה: אלו כבר מזמן לא חלות בבית מדרשנו. אל תשכחי לחייך למצלמה.

אז זה קונדום???../images/Emo6.gif

איזה קטעים,אני תמיד רואה את הטכנאית מלפפת משהו על המכשיר. לא עלה בדעתי שזה קונדום..... טוב,אבל מה לא עושים למען המטרה???????

רומי^^

New member
לא רק קונדום (איפה האייקון שלו??)

הם עוד שמים עליו גם קוטל זרע, למיטב ידיעתי

neta2

New member
חהחהחהח../images/Emo13.gif אז הנה הסיבה שאני

לא בהריון
))

קוטל זרע??????

יקירתי, נראה לי שהתבלבלת בפורום, זה מתאים לפורום אמצעי מניעה (אם יש כזה)
זה לא קוטל זרע, זה הג´לי הדוחה הזה שב-US בטני שמים על הבטן.
מרב

neta2

New member
אני רק צחקתי מהרעיון של קוטל זרע

אין לי מושג מה זה בדיוק..

בהרבה מקומות משתמשים בכפפה

כפפה סטרילית שכזו ולא בקונדום ואת המתמר מכניסים ל"אצבע" אחת של הכפפה את הארבע האחרות לא מנצלים כמובן... אלא מיד זורקים לפח ליאור

פפושקי

New member
לידעתכם: יש כאלה הרגישות לחומר

בכפפה. אני מכירה בחורה שלאחר US עם שימוש בכפפה חוותה כאבי בטן נוראיים ששיתקו אותה לגמרי. אז אם משהו כזה קורה לכן, תדעו שכדאי לעמוד על כך שישימו קונדום במקום הכפפה.

לא יודע אם עזרה, אבל דרך של מחשבה

המחזור הינו רירית הרחם שמתפרקת. נקודה. את רירית הרחם רואים גם במהלך האולטרה סאונדים הרגילים אמנם מחוברת לרחם אבל עדיין רירית רחם הרי בודקים את העובי שלה במעקב הזקיקים למשל ובטח בצילומי רחם והיסטרוסקופיות ולפרסקופיות ובניתוחי פתיחת בטן אז לדעתי לרופאים ממש לא משנה מתי הם רואים את רירית הרחם והאם היא מחוברת לרחם או לא ואני אנסה לקרר את האווירה בהשוואה המפורסמת לשערות שערה ארוכה על הראש זה יפה אותה שערה ארוכה במרק זה מגעיל ליאור

limordc

New member
לשתות הרבה הרבה מים!!

אם זה אולטרסאונד שנועד לבדוק אם יש ציסטות וכו´ (למרות שבד"כ עושים ביום ה3-4-5 למחזור ולא ביום הראשון) אז פשוט תשתי הרבה מים עד ששלפוחית השתן תהיה מלאה ואז יוכלו לעשות לך US חיצוני. בהצלחה!

שריתית

New member
../images/Emo25.gifתודה רבה לכולכן../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

עזרתן לי מאוד. אני אלך מחר עם הזנב בין הרגליים....אני הולכת להיבדק כי הרופא באמת אמר שהוא רוצא לבדוק אם יש צ´יסטות, ואם יש אז מה זה אומר??? באמת צריך לשתות הרבה לפני זה??? אני מודה לכולכן על התגובות המהירות!!! באהבה משרית

שושי @:-)

New member
רק כדי שתביני מה הרופאים חושבים על

בדיקה ביום ראשון של המחזור. כשהייתי מאושפזת הייתי ביום ראשון של המחזור, גם באותו יום הרופאים רצו לבדוק אותי. לפני שעליתי על הכסא נבוכה עד מאוד, אמרתי לפרופ´ משיח, אבל אני ביום הראשון של המחזור. הוא חייך עלי (או זה היה נראה כמו חיוך) ואמר לי כבר ראיתי המון כאלה.... הבדיקה מהירה, תנסי לא לחשוב על זה, ותראי שזה יעבור מהר. בהצלחה שושי

למעלה