קריאה לעזרה

נוג

New member
שריתית

היי, אני יודעת שזה לא תמיד נעים ונוח, אבל לרופא לטכנאית זה באמת לא מזיז זאת רק התחושה שלך. הם עם כפפות, על המתמר יש קונדום, ועל המיטה יש סדין + נייר חד פעמי אז את לא מלכלכת שום דבר או משאירה עקבות. ההמלצה שאני יכולה לחשוב עליה להיות עם טמפון עד לפני הבדיקה. לקחת איתך מגבונים לחים לנקות לפני ואחרי. בהצלחה נוג

אופה3

New member
הייתי מציעה לך, לדפוק מקלחת טובה

כמה דקות לפני הבדיקה, השאלה באיזה מרחק הבדיקה מהבית, לפני שאת יוצאת, תדפקי מקלחת כמו שצריך, אצלי זה עובד, אני לא מדממת כמעט שעה אחרי מקלחת, עדיף מקלחת פושרת ולא מים חמים, כי מים חמים מזרימים את הדם יותר, אם את יכולה מקלחת קרה מה טוב. וחוץ מזה אל תדאגי, הטכנאים שם רגילים לזה, והם שמים קונדום על המכשיר עצמו, אז לא נורא על תדאגי, עוברים גם את זה. כל טוב ובהצלחה, האופה

0יפעת

New member
זה באמת לא נעים, אבל

איו ברירה. אני הולכת ביום השלישי והשישי של המחזור הטכנאים מודעים לזה שיכול להיות שתגיעי כשאת במחזור אז אל תדאגי יש הרבה כמוך בהצלחה

שריתית

New member
תודה אופה יקרה!!!../images/Emo127.gif

ברור שאני לא אצא בלי מיקלחת-P הבעיה שהאיפור ועד שאני מחליטה מה ללבוש לוקח יותר זמן מלהגיע מהבית שלי בפ"ת לקליניקה של הרופא בתל אביב זה מביך ואפשר להבין את זה כי הרופא עצמו יבצע את הבדיקה אבל תודה על עצתך אני אעשה את זה בטוח....אולי אני אתאפר ואתלבש קודם....סתאאאאם...-P תודה על זה שאת וכל הבנות פה התייחסתן אליי זה עזר הכי הרבה בעולם!!!! אוהבת את כולכן פה!!!:

שריתית

New member
../images/Emo24.gifוהרבה../images/Emo25.gifבהרבה../images/Emo23.gifממני../images/Emo70.gif

בנות אתן באמת ניפלאות ועזרתם לי בעצם התייחסותכן אליי אני מודה לכל מי שעצרה לרגע וניסתה לתת את עצתה הטובה באופן אישי נ ותר לי לאחל לכולכן ואולי גם לעצמי שיהיה קל ומהיר ושביחד כולנו ניגע באושר הכי מהר ובטוח שאפשר תודה תודה תודה
שרית

למעלה