קריאה למנהלים.

Nihau

New member
דילמות דילמות...

אני בחרתי גם באופציה הזאת אבל לדעתי המצב היותר טוב הוא שילוב שלה עם אופציה 3, אקשן עם מחקר. כך יש בעולם דברים לחפש ולבדוק, לראות מראות מדהימים ולגלות תגליות מרעישות, לספר בבית על העולם הגדול... אני כנראה בנפשי מטיפוסי אינדיאנה ג'ונס...

BluePrint

New member
?do you hear that

...that's adventure calling או כמו שאמרה Honey Hellfire:|קוד| "a, "ha ha!" kind of game... for a lack of a better word" אני אוהב את המתח שבצפיה, את ההתרגשות שבפעולה, את קילוף התעלומה כמו בצל בגודל כדורגל... הדמויות עצמן חשובות, אבל לדעתי עדיף הרפתקה "גדולה מהחיים" שאי אפשר לעמוד בפיתויה. בחרתי באפשרות מספר 3, אבל בכיף הייתי משלב אותה עם 4.

DDN

New member
../images/Emo124.gifאנשים!!!!!!!!

מי שמצביע, שירשום בפורום את בחירתו ויסביר למה. לא חוכמה סתם להקפיץ מספרים

אלברטין

New member
מיסתורין

הקבוצה שאני משחק בה נפגשת אחת לשלושה שבועות בערך. חצי מהזמן אני מנחה. שני הדברים האלה יחד מקשים עלי לנסות לפתח עומק לדמות, ואם להודות על האמת, אפילו שבאופן עקרוני אני חושב שהדבר הכי מהנה במשחקי תפקידים זה לפתח דמות, אין לי סבלנות לזה. יכול להיות אפילו (אל תגלו לאף אחד) שהייתי מרגיש קצת מטופש. מצד שני - סיפור הרפתקאות טוב אני תמיד שמח לשמוע. במיוחד אם הוא אפוף מיסתורין. זו הצבעתי, וזה הסברה.

דמות ללא עולם היא כמו בירה בלי קצף.

השחקנים נהנים מהדמויות והשה"ם נהנה מהעולם - וכולם נהנים מיחסי הגומלין בינהם. אם איזשהם מהצדדים האלה מוזנח ההנאה של אחד הצדדים פוחתת. וחבל. מובן שכדאי לנסות מידי פעם סגנונות ורעיונות חדשים. אבל באופן כללי ורציף אני מעדיף דמות + עולם.

DDN

New member
מעניין אותי לדעת

מי בחר ב"אקשן נבלים" וב"חיים בפחד"

dragon zlotnik

New member
אני בחרתי בחיים בפחד.

כי זה כיף שהדמות צריכה לדאוג לכל צעד שהיא עושה, כי אז כל צעד יכול להפוך לסיבוך שלם וכל המשחק הוא מעניין וגם הדמות הופכת לחשדנית וכל דבר הדמות יכולה להפוך להרפתקה, אני לרוב DM אז אני לא הרבה משחק דמויות אבל כשאני משחק אני מעדיף לשחק במצב כזה למרות שיש עוד דברים שאני אוהב.

למעלה