PUMI for ever
New member
קריאה למנהלים.
אני קורא להחלפת הסקר ! מאז ומתמיד, נושא הסקר בפורומינו הדל היווה בעייה רצינית. כל סקר, הוחזק למעלה מכמה חודשים, ואנשים אף שכחו מעצם קיומו. הדבר לא צריך להיות כך! גם זמנו של הסקר הנוכחי עבר, במיוחד שהצצה מהירה למס' המצביעים מראה על 45 קולות
45! אני חושב שחברי הפורום הקבועים נכללים ב-45 הקולות האלו, ואף נשאר מקום לעוד הצבעות מאת אנשים שלא מגיבים קבוע. חלק מהתקשורת בין האנשים היא התגובות בסקר, אז בבקשה, לפחות פעם בכמה שבועות ניתן להחליף אותו, לטובת המשתתפים הקבועים בפורום (וגם הלא קבועים) שיכולים להפיק מהסקר מסקנות פוריות, שלא לדבר על כך שהסקר יכול להוות נושא מצויין לדיון ארוך בפורום. אני לא יודע על חוקי החלפת הסקרים: האם אורחי כבוד (הצבועים באדום) יכולים לשנות אותו, או רק המנהלים, אך הדבר לא רלוונטי לזמנינו היות ו-DDN קיבל צביעה והדגשה טרייה לשמו. אני לא רוצה לתקוף אף אחד, אלא להאיר את עינכם. לתשומת ליבכם מנהלים.
אני קורא להחלפת הסקר ! מאז ומתמיד, נושא הסקר בפורומינו הדל היווה בעייה רצינית. כל סקר, הוחזק למעלה מכמה חודשים, ואנשים אף שכחו מעצם קיומו. הדבר לא צריך להיות כך! גם זמנו של הסקר הנוכחי עבר, במיוחד שהצצה מהירה למס' המצביעים מראה על 45 קולות