קריאה למנהלים.

PUMI for ever

New member
קריאה למנהלים.

אני קורא להחלפת הסקר ! מאז ומתמיד, נושא הסקר בפורומינו הדל היווה בעייה רצינית. כל סקר, הוחזק למעלה מכמה חודשים, ואנשים אף שכחו מעצם קיומו. הדבר לא צריך להיות כך! גם זמנו של הסקר הנוכחי עבר, במיוחד שהצצה מהירה למס' המצביעים מראה על 45 קולות
45! אני חושב שחברי הפורום הקבועים נכללים ב-45 הקולות האלו, ואף נשאר מקום לעוד הצבעות מאת אנשים שלא מגיבים קבוע. חלק מהתקשורת בין האנשים היא התגובות בסקר, אז בבקשה, לפחות פעם בכמה שבועות ניתן להחליף אותו, לטובת המשתתפים הקבועים בפורום (וגם הלא קבועים) שיכולים להפיק מהסקר מסקנות פוריות, שלא לדבר על כך שהסקר יכול להוות נושא מצויין לדיון ארוך בפורום. אני לא יודע על חוקי החלפת הסקרים: האם אורחי כבוד (הצבועים באדום) יכולים לשנות אותו, או רק המנהלים, אך הדבר לא רלוונטי לזמנינו היות ו-DDN קיבל צביעה והדגשה טרייה לשמו. אני לא רוצה לתקוף אף אחד, אלא להאיר את עינכם. לתשומת ליבכם מנהלים.

DDN

New member
קריאה לחברים

אתה כבר השלישי שמדבר. רוצים להחליף סקר? תנו רעיון לסקר! אני כרגע יבש כמו עכוז שלא מפיק מרגליות (זכויות יוצרים לזלוטניק) ואין לי רעיונות לסקר חדש

רמץ

New member
מממ...

הנושא לעוס אבל אני לא חושב שהיה כזה סקר: מה דעתך על חופשיטה? 1) סוף האבולוציה של משחקי התפקידים! אנשים, צאו מהמכניקה!!! 2) כל המרבה הרי זה משובח. 3) סבבה אבל צריך גם מידה מינימלית של מכניקה... 4) אפשר לכסתח קצת חוקים אבל צריך שיטה. 5) עדיף לא לגלוש לתחום המסוכן הזה. אם היום נתעלם מהנזק המשני של הרעל - מחר עוד נגיד שרפ"ק מרפא אותו רחמנא ליצלן! 6) שיקוץ מתועב! I attempt to disbelieve it ויש לי 2+ נגד שיטות משחק ועוד 1+ מהמעגל נגד כאוס למשך 4 הסיבובים הבאים! איפה ה-ק'20 4+ שלי? 7) חופשיטה?? זה משהו שקשור לנודיסטים?

אלברטין

New member
איזה שחקנים אתה הכי לא אוהב?

1. כאלה שעסוקים בדברים מחוץ למשחק 2. כאלה שעסוקים בלהעלות זכרונות ממשחקים קודמים 3. כאלה שעסוקים בלהסביר כמה הדמות שלהם מוצלחת 4. כאלה שעסוקים בלהסביר כמה אתר משחקי הפתקידים שהקימו באינטרנט מוצלח 4. כאלה שעסוקים בלהתווכח עם המנחה 5. כאלה שעסוקים בלבנות מגדלים מקוביות 6. כאלה שאין להם מהם מושג מה קורה בהרפתקאה, ורק מחכים שיגיע תורם לזרוק קוביות. 7. כמו 6, אבל כאלה שלא מביאים קוביות משל עצמם, והורסים לי את המגדלים 8. כמו 6, אבל במשחק Diceless 9. כאלה שלא עושים מה שאומרים להם 10. בנות

Dark blueDragon

New member
שוביניסט מסריח....

תהיה בטוח שיש שחקניות הרבה הרבה יותר טובות ומוצלחות ממך

DDN

New member
היי, הלו, לא צריך להתעצבן.

אלו תשובות בסקר. זה לגיטימי. זה לא אומר שדעתו של אלברטין היא כזאת. לידיעתך רק, ישנם חוגים חברתיים שבהם רוב שחקני התפקידים הם בנים, לכן "בנות שחקניות" נשמע מוזר ממש כמו חוצנים. אני מציע לך גם לשמוע את הקטעים של "מבוכים ודרקונים" בMP3 (לא יודע של מי זה. . .. דרגורן וניהאו - עזרה), שתוכלי להבין את הסטריאוטיפ על "שחקניות". ועכשיו רק לחתום ולציין שאני לא שותף לסטריאוטיפים ולשמחתי הקבוצות האחרונות ששיחקתי היו מעורבות. זה תורם.

סנדרין

New member
אצלנו יש רוב של בנות... ../images/Emo142.gif

וכך היה בשתיים מתוך שלוש הקבוצות ששיחקתי בהן. השלישית, שם הייתי ה*בת* היחידה, הייתה הגרועה ביותר. מצד שני, הבנים בקושי חגגו 14, אז כל ניסיון להתייחס בהיגיון להתנהגות שלהם נידון לכשלון מראש.

PUMI for ever

New member
:-O יש חייה כזאת !

ההיכרות היחידה שלי עם בנות ומו"ד זה בלארפ שהייתי בו מזמן. ואם אנחנו כבר בעניין, בסוף הסתבר שהיא הייתה אישתי (קסמי charm למיניהם גרמו לסיפור הזה להשמע מאד אמיתי). וכמובן יש את לארפ קתולהו, שאחות שלי שיחקה (ילדים בני 14 ומטה לא להמשיך לקרא) זונת צמרת. זה הלך מצויין עם הדמות "שוטר מושחת" שאני שיחקתי. אבל זה כבר סיפור אחר *נאנח*.

Nihau

New member
אומנם לא שיחקתי בהרבה קבוצות

היו לי אולי 6 קבוצות ב15 שנה האחרונות, אבל עוד לא מצאתי שחקנית תפקידים נורמלית אחת. לכולן היו בעיות מוזרות משלהן- במידה חריגה לרמת המוזרות השוררת בקרב אוכלוסיות שחקני התפקידים ככלל. (ביצת דרקון קטנה היא דוגמא מייצגת לחריגות המדוברת) ((ביצה- את יודעת ששמור לך מקום חם ונעים בליבי))

אלברטין

New member
נא לא להעלב

חשבתי שמובן מאליו שהתשובות לסקר שהצעתי נועדו להיות משעשעות, ואולי גם לקנטר (בחביבות!) את אוגמיוס וביצה. למען הסר ספק, בכל קבוצה בה שיחקתי בעשור האחרון היו שחקניות (עפ"ר אמנם רק אחת או שתיים), וכמובן שנהנתי לשחק עם כולן. בנות זה אחלה.

DDN

New member
הסקר הוחלף.

תוצאות הסקר הישן מצורפות. אני לא הכי מסכים עם תוצאותיו. . . .אבל זה מה יש. הסקר החדש - מהו אופי המשחק המועדף עליכם. מה ה"אווירה", איך אתם מעדיפים לשחק?

DDN

New member
טוב, אני אתחיל.

אני בחרתי במשחק דמות עמוק בתוך עולם (איזו הפתעה) העולם הוא חי, והדמות שלי חיה בתוכו ונעה בהתאם לגחמותיו. אבל הרבה יותר מעניין אותי מה הצבע האהוב על הדמות שלי, איך היא מתלבשת, איך היא מתנהגת אל אחרים ולהבין את הפסיכולוגיה הפנימית שלה (והדמויות שלי מעורערות בנפשן לא פחות מאלו של ביצה) מאשר ללכת ולחסל את הרעים.

dragon zlotnik

New member
עוד רעיון לפעם אחרת

איזה סוג הרפתקה אתה מעדיף? 1.הרפתקה ברורה(לכו למוישה בוזגלו ותגנבו לו את היהלום השחור מהחרב) 2.הרפתקה גמישה(אתם חייבים לעצור את המתקפה של מנחימוב, אחרת העולם יהרס) 3.הרפתקה שאני יוצר(אני מחפש מודעות של מבוקש, ואני עושה לו מארב על אם הדרך)

למעלה