קריאה אחרונה האם כולם יודעים איך להגיע אלי? האם יש שעה?
M midnight dragon New member 17/5/04 #6 אההההההההההההה../images/Emo15.gif אני יודעת מה שכחתי לשאול!! אתם רוצים שאני אביא את המצלמה שלי?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 17/5/04 #10 בטח!^^../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif וגם אני רוצה לצלם קצת
S Silver Lance New member 17/5/04 #13 תביאי את המצלמה! תמונות מהמפגש חשובות מאוד! אגב, האם לחיפושית המאומצת יש כבר שם?
M midnight dragon New member 17/5/04 #14 אממ../images/Emo15.gif כבר היה לה שם לפני זה, לא? קראו לה מושית השבע מושית השבע חיחי
N NJS New member 17/5/04 #8 אמממ אתה יכול להגיד לי אם יש קוו מהתחנה המרכזית של כפר סבא עד לבית שלך? ושעה אני יכול רק בבוקר נ.ב מה קורה עם הבקשה האישית שלי?
אמממ אתה יכול להגיד לי אם יש קוו מהתחנה המרכזית של כפר סבא עד לבית שלך? ושעה אני יכול רק בבוקר נ.ב מה קורה עם הבקשה האישית שלי?
N NJS New member 18/5/04 #19 יש`ך ת`מספר שלי? אם כן אז תגיד לי בפורום ותתקשר אלי מחר בערב נ.ב אם אין לך תגיד לי בכל זאת נ.ב.ש.ה.ב אייל גולן זה זבלה רגב שולטטט!
יש`ך ת`מספר שלי? אם כן אז תגיד לי בפורום ותתקשר אלי מחר בערב נ.ב אם אין לך תגיד לי בכל זאת נ.ב.ש.ה.ב אייל גולן זה זבלה רגב שולטטט!
M midnight dragon New member 17/5/04 #12 לא שלחת לו שום מסר../images/Emo15.gif עם הפרטים שלך, למה אתה מצפה לקבל ממנו מסר עם הפרטים שלו?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 17/5/04 #16 ^^../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif שם? טלפון? גיל? כרטיס אשראי?
M midnight dragon New member 18/5/04 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif את כרטיס האשראי אפשר לשלוח בדואר