קריאה אחרונה

לא. ממ..מתי יש בכלל מפגש?../images/Emo122.gif

אצלך? אפשר קצת פרטים? ממ..

Knotted String

New member
זה בבוקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

Huzzah! כנראה שאוכל לבוא למרות הכל. נכון שאתם מאוכזבים?

אתם בחופש, אני בבסיס

אבל לפחות היום יצאתי חמשוש
. וגם קניתי את טרילוגיית "הרואים למרחק" של לארי ניבן. וגם את "בשורות טובות. וגם את The Great Book of Amber. עם הצבא בא חוש הבזבזנות...זה לא אמור להיות ההיפך?

אני מקווה שכן...

בינתיים כן, אבל אם יהיה משהו אז אני לא אוכל לבוא... שעה 10? סבבה! כבר חשבתי שאני לא אבוא... אני אלך משם בסביבות 4... ובני, יש שם אוטובוס שנוסע להרצליה? לאיזור של כפר-שמריהו הכוונה...

La Gamba

New member
יש אוטבוס שמגיע להרצליה

אבל אני לא סגור על כפר שמריהו

Mamimi

New member
טוב,אנ'יכולה לבוא אך יש ב'יה../images/Emo105.gif

והכל כמובן קשור לאמא שלי <איך לא>-היא צריכה לעבוד באותו יום,אבל היא יכולה להסיע אותנו(גם עתליה באה<לעתליה:את באה,נכון?>)אבל!<תמיד יש "אבל">היא יכולה רק בבוקר....אמ....ב-7?
אז אם זה בסדר שנתנחל אצלך ב....8? וחצי?כי...טוב...אוף איזה פאדיחות! אבל!(2) יכול להיות שהכל יסתר ונגיע בשעה הנורמלית...אולי...

זו לא ההיא מואן הלסינג?../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif

חה! כל הסרט ישבנו וצחקנו בטירוף.. אני מניהח שזה לא היה אמור להיות מצחיק במיוחד.. אבל.. דרקולה היה קוקסינל! והיה לו קליפס!*ירוק*
היה שם גם אחד שקראו לו איגור. משום מה עומר מאד אהב אותו. אולי כי הוא היה.. אמ.. פוקסי להפליא. *בום*

../images/Emo3.gif../images/Emo72.gif../images/Emo173.gif

אתה לא תבין.
(אה, איך אני אוהבת לומר את זה
) בשנה שעברה עומר שיחק באיזו הצגה יצור מעוות, מזוכיסט וחולני בשם פוקס (פוקס אני אתן לך בוקס!
) ואממ.. כנראה הוא נקשר אליו רגשית או משהו.

למעלה