קרח\ברק או רעל\אש?

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif

יש לי את 3 סוגי הקוסמים. ואני מעדיפה את האש רעל על השאר. אבל צריך לציין שאפילו שזו בחירה "מקורית" מהאחרים, אנשים ישתעממו מהם בערך ברמה 55, אם לא 50. רק שחקנים שמתכוונים לקחת את הדמות לרמה 70 (כי החסרון הגדול של אש רעל מסתיים שם) צריכים לבחור בהם; אח"כ הדמות דיי תזרק.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אולי,

אני לא יכולה להגיד לא כי עוד לא הגעתי לרמות האלה. אבל אני באמת מתכוונת להגיע לרמה 70 ולהמשיך עד שימאס לי בכלל ממייפל.

אורן546

New member
pq pq pq נו ו?

זה מה שהופך את הקלריק למעאפן הוא לא מסוגל לעלות רמה מהר והמתקפות שלו משעממות רצח!!!!!! הדבר היחיד שהוא יכול לעשות יותר טוב מכל שאר הקוסמים זה לרפא את עצמו וגם להתקיף זומבים (שזה בעצם הדבר הכי מגניב ביקום, אתה גם מרפא את עצמך וגם מתקיף, אבל גם קצת דבילי למען האמת....) וכל הקטע עם הpq האלה ביג דיל, תכלס אם הוא הולך להרוג את זאקום שהוא יהיה רמה 100+ הוא בכלל לא יקח חלק בכל באקשן, כל השעה וחצי שנלחמים נגד זאקום הוא רק ילחץ על כפתור אחד שמפעיל סקיל משעמם אחד! "heal", קלריק אולי הכי מועדף בpq ואולי הכי עשיר (לפי הסיפורים) אבל הוא גם ההכי משעמם מבין כולם!.

yoni323

New member
../images/Emo203.gifאתה אי פעם פתחת אחד?

כי אם לא, אז אתה לא יודע מזה להיות קלריק. זה לא עד כדי כך משעמם, תאמין לי שלקלריק יש עוד מתקפות בעבודות אחרות, כמו בעבודה השלישית והרביעית, אז מה אם לקלריק יש מתקפות משעממות, לדעתי בכל עבודה שניה יש מתקפות משעממות, אבל זה נותן לי רצון להתקדם כדי להשיג עוד עבודות ועוד סקילים. אני עכשיו הגעתי עם הקלריק שלי לעבודה השלישית, התאמנתי איתו קצת בזומבים עד רמה 73, אז התעייפתי קצת, לא כי השתעממתי ממנו, אלא כי נמאס לי להיות באותו מקום כל הזמן, ולהתאמן עם אותו שחקן כל הזמן ועם אותה עבודה ברצף, אז החלטתי לפתוח עבודות שלפני דיי הרבה זמן לא חשבתי שאני אפתח, כי חשבתי שהם משעממים, כי לא ניסיתי. אבל אני לא משתחצן ואומר לכולם שזה משעמם "רצח" והמתקפות שלהם משעממות, ומה הביג גיל, כמו שציינת..אל תשכח שאתה בחברת אנשים וילדים, שבטח יותר מ2 מהם הם קלריק וכו', כל מה שלא תדבר עליו.

למעלה