קרח\ברק או רעל\אש?

the man 123456

New member
קרח\ברק או רעל\אש?

רוב האנשים המליצו לי על הברק\קרח, אבל אמרו לי גם שהרעל\אש הרבה יותר חזק.. קלירק אני לא רוצה להיות כי זה סתם זונת pq... אז מה אתם ממליצים?

SimsY

New member
ברק/קרח

היתרון היחיד של רעל/אש זאת העובדה שזה יותר חזק מבחינת נזק - אבל היותר נזק שזה עושה לא משתווה לחוסר הנוחות של רעל/אש.

../images/Emo6.gifאהבתי את ההגדרה של הקלריק../images/Emo118.gif

כמו שנאמר, קוסם הקרח וקוסם האש שווים כי יש לאחד יתרון על השני. קוסם האש חזק יותר, קוסם הקרח מהיר יותר ונוח יותר. [סקילים יותר נוחים בעבודה שניה למשל לקרח]

אורן546

New member
אני קוסם קרח ואני אומר לכם שקרח פי זיליון

יותר טוב כי אפשר להקפיא את המפלצות כאילו!!!! הלכתי להרוג red drake עם חברים שלי והמפלצת הזאת היא לרמה 60!!!! הלכתי עם עוד קוסם קרח חזק ממני וקלריק סוס רמה 52 שמרפא אותי ואת חבר שלי לגמריי במכה אחת. גם הסקיל שנקרא מדיטציה הוא טוב ביותר, חשבתי להעלות אותו לפניי thunder bolt אבל ויתרתי על הרעיון לבינתיים.

yoni323

New member
../images/Emo203.gifבדרגות הדיי נמוכות קוסמי האש יותר חזקים

ועושים יותר dmg...מצד שני הברק תוקף יותר מפלצות במכה, וזה מהווה ייתרון על ההתקפה של האש. אני הייתי ממליץ ללכת על ברק וקרח, כי בדרגות היותר גבוהות (50+), זה אפילו יותר dmg מהאש. ובכלל לא הייתי ממליץ לך לקחת את האש, בגלל הרעל, זה קסם דיי חלש, בדרגות 60+ הוא מוריד לכל מפלצת בסך הכל 700-800 כשכל קוסם אחר יכול להוריד 1000+ במכה. ברק/קרח.

the man 123456

New member
תודה רבה לכולכם, ולפי הצעתכם בחרתי בברק\קרח!!

עוד שאלה.. לא רשום בביילד במאמר איך לחלק את ה INT LUK, אז איך אני מחלק אותו מרמה 30 ומעלה..

the man 123456

New member
יש לי עכשיו ברמה 31 40 LUK ו115 INT

אז להמשיך עם השיטה הזאת של 1 לLUK ו4 ל INT??? (יש לי 40 ולא 33 כי רציתי יותר ACC)

sapir aloud555

New member
המפ.

קוסמים לא צריכים Acc. ז"א, הם מתקיפים בקסם, לא בMelee, אז בשביל מה? חוץ מזה אני חושבת שכולנו יכולים להעיד שקוסמים הם העבודה הטובה ביותר בעבודה ראשונה כי הם מצליחים לפגוע כמעט בכל מפלצת לרמה שלהם ללא Miss, שלא כמו לוחם. (כך שInt הוא המשפיע פה, לא הLuk) תשאיר את הLuk עם 3 נקודות מעל הרמה, כשתגיע לזה תעלה 4 Int ו1 Luk כל פעם.

P o o f i

New member
../images/Emo31.gif

+
לא סתם, אני אוהבת להרוס רצפים.
בכל מקרה כל אחד ודעתו. גם אני לא ידעתי במה לבחור ובסוף בחרתי בוויזארד אש-רעל כי הוא אז נראה לי הכי מגניב. D: הקלריק אומנם הוא המקצוע שכולם רוצים שיהיה להם בPQ, אבל לוקח לו שנים להעלות דרגות וההתקפה שלו חלשה. חוץ מזה, בחרתי גם בוויזארד שלי כי גם זה המקצוע הכי פחות מועדף מבחינת העבודה שנייה לקוסם (וזה די נחשב מקורי D: אני לא מרבה לראות וויזארד אש במשחק. חוץ מזה שאני רוצה את הרעל הזה שמתפזר בעבודה שלישית) משום מה ורציתי להראות להרבה מאוד אנשים שהוא באמת חזק וטוב. גם אחרי שבחרתי אותו לא התחרטתי על זה.
אני עדיין לא מבינה למה הרבה מאוד אנשים פוסלים את הפייר וויזארד. חלש הוא לא, ובאמת שלא לוקח הרבה מאוד זמן להעלות איתו דרגות. אבל שוב, כל אחד ודעתו.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif למישהי הזאת יש שם,

ואתה יודע אותו טוב מאוד.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif זה שיש לך קלריק,

זה לא אומר שהוא יותר טוב. כל סוג קוסם טוב במשהו אחר משאר הקוסמים.

למעלה