עוש = עוד*
M MULAN30 New member 18/9/05 #25 החבורה של הקופים הגיעו בדרך לא דרך ... והאנרגייה דיי ירדה מהרגע שהם הגיעו לשם. והכי גרוע שהגיע מישטרע בסוף כי עם אוסף קופים זה נגמר רע.
החבורה של הקופים הגיעו בדרך לא דרך ... והאנרגייה דיי ירדה מהרגע שהם הגיעו לשם. והכי גרוע שהגיע מישטרע בסוף כי עם אוסף קופים זה נגמר רע.
ג גולשבסטלה 17 New member 18/9/05 #26 מולאן היית שם??? איזה קטלני היה מילה.... רק חבר הלכתי ב7 חבר שלי היה צריך להחזיר את הרכב...
ג גולשבסטלה 17 New member 19/9/05 #31 חחחח אבל הבנתי את ומתושלח הייתם בדרום בכלל אני הייתי בצפון בהפקה של בזוש והיה באמת אחלה אבל הקהל הלך ונעשה יותר גרוע אבל המוסיקה היתה טובה וחופרת טוב...
חחחח אבל הבנתי את ומתושלח הייתם בדרום בכלל אני הייתי בצפון בהפקה של בזוש והיה באמת אחלה אבל הקהל הלך ונעשה יותר גרוע אבל המוסיקה היתה טובה וחופרת טוב...
W weedgirl18 New member 18/9/05 #21 באיזה ליין היית אלטרנטיב? ובת כמה את? 16 17? אחלה מוזיקה רק בעיה ילדים קטנים
P psihadal New member 18/9/05 #20 איחח למה לך לעשות דברים כאלה מקום מאגאעיל רק לבוא לשם להשתכר פצצות וללכת מכות עם איזה רוסי שיכור