קרחנההההההה

orberman

New member
גולש (המאכל...) בסטלעעעע

משעמםםם קח אותי ליעררר ביער ביער ביער נרקוד נרקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איפה הימים ההם אה? לא יודע איזה אולי אתם יודעים סתם נו טוב אני סתם ימליץ בלי סיבה... No Reason חח נשמע טראק האוסי כזה X-Dream - We Interface תגידו שזה לעוס תגידו שזה לא כמו פעם אבל פשוט נחרט בי הקטע שהיא אומרת "Monitoring devices, know where you go" חח לא יודע למה אבל זה נתקעעע אני מת על הקטע הזה כמה שאומרים על קטעים שהם הכי ריקים בטראק אותם הכי אוהבים יאו נוו שיקרה כבר משהו פהההה בעולםםםםם בפורוםםםםםם נווווו

NeTa141

New member
קרחנהה במוסדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמא איזה אנשים חולי נפשש... איזה כייף היה.. איזה דבר הזוייי.. חעחעעעע
כואב ליי עזבו.. קיצרר Electro Sun - Sundance יפה יפה יפה!

NeTa141

New member
בוא לרקוד במוסד ותבין :)

הכניסה לחולי נפש או רוסים בלבד!

y o b b o

New member
חח עם זה מועדון אז מה הבעיה?!

זה לא שזה איזה מסיבות אנדרגראונג או משהו.. או שאני טועה?

NeTa141

New member
חחחחחחחחחח זה לא מועדוןןן

ולא מסיבת אנדרגראונד... זה מוסדדד... די נו עזוב חחחחחחח

NeTa141

New member
:))

נו אני רוצה ללכת לבראשיתתת..... הייתי פעם שבועיים שלמים בשנטיפיי.. עכשיו אני רוצה משהו יותר גדול!! לא מסכימים לי :( (sub6 & michele adamson - ra he'ya (shulman remix איזה יפההה זההה! מקווה שרשמתי תשם נכוןן חח

NeTa141

New member
התנחלתי שם

חחחח סתם.. נו זה היה שבועייםם.. זה היה מיוחד :p

מה היה אתמול.........

כולי צריבותתת מהמוסיקהההה יווווווו צרבו לי את הנשמה והנשמה צרבה חזרה....

PsyShark

New member
גולש חפר טוב עם עוש שניים מהפורום

אחד מהם אני...והשני מוזמן להרים אצבע
המסיבה הייתה סוף הדרך ,איפשהו צפונה לת"א , זירקין ובלאנקה מדוף עשו את העבודה היטב. לקראת הבוקר מישהו סיפר כנראה לחבורת קופים שיש מסיבה והתחילו לבוא בהמונים. אבל לא ממש הפריעו כי המוזיקה הייתה הדבר שהעסיק את רוב האנשים שם...מלא אנרגייה... , אני עפתי מוקדם... מסיבה מאד חרגיה ואישית... שכחתי להאכיל את הכלב
. גולש....דבר איתי יותר מאוחר....ישנתי כל השבת אז פספסתי את רוב השיחות הנכנסות. that's it.

למעלה