משעמםםם קח אותי ליעררר ביער ביער ביער נרקוד נרקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איפה הימים ההם אה? לא יודע איזה אולי אתם יודעים סתם נו טוב אני סתם ימליץ בלי סיבה... No Reason חח נשמע טראק האוסי כזה X-Dream - We Interface תגידו שזה לעוס תגידו שזה לא כמו פעם אבל פשוט נחרט בי הקטע שהיא אומרת "Monitoring devices, know where you go" חח לא יודע למה אבל זה נתקעעע אני מת על הקטע הזה כמה שאומרים על קטעים שהם הכי ריקים בטראק אותם הכי אוהבים יאו נוו שיקרה כבר משהו פהההה בעולםםםםם בפורוםםםםםם נווווו
נו אני רוצה ללכת לבראשיתתת..... הייתי פעם שבועיים שלמים בשנטיפיי.. עכשיו אני רוצה משהו יותר גדול!! לא מסכימים לי (sub6 & michele adamson - ra he'ya (shulman remix איזה יפההה זההה! מקווה שרשמתי תשם נכוןן חח
המסיבה הייתה סוף הדרך ,איפשהו צפונה לת"א , זירקין ובלאנקה מדוף עשו את העבודה היטב. לקראת הבוקר מישהו סיפר כנראה לחבורת קופים שיש מסיבה והתחילו לבוא בהמונים. אבל לא ממש הפריעו כי המוזיקה הייתה הדבר שהעסיק את רוב האנשים שם...מלא אנרגייה... , אני עפתי מוקדם... מסיבה מאד חרגיה ואישית... שכחתי להאכיל את הכלב
. גולש....דבר איתי יותר מאוחר....ישנתי כל השבת אז פספסתי את רוב השיחות הנכנסות. that's it.