"קרוקס", אמרתם?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
חשבתם שקרוקס../images/Emo233.gifזה רק כפכפי פלסטיק? חשבו שוב

מי מאיתנו לא מתענג להדס בזוג נעלי קרוקס
כיפיות, שמכילות בנוחות את כף רגלו הענוגה, בין אם יוצאים לטייל עם הכלב או סתם שוטפים כלים בבית? מי שלא - שיקום - או יקרא עד סוף ההודעה, כי תם עידן הטיול עם הכלב או, לחילופין, גם בחתונה שלכם אתם יכולים ללבוש קרוקס
וליהנות מכל רגע
במסגרת היותי מנהלת פורום בתפוז, הוזמנתי אמש למפגש מנהלים ובלוגרים, להשקת קו נעליים חדש של קרוקס
. המפגש התקיים בבאר/מסעדה בר-גיורא בתל אביב, שם פונקנו עם אוכל
ומשקאות
וקינוחים
, וקיבלנו הסבר על המוצרים החדשים של קרוקס, להלן: כל הנעליים של קרוקס מכילות את הפטנט השווה ביותר!! של קרוסלייט:
הרכבו של החומר הוא סוד מסחרי הידוע למספר מצומצם של אנשים בעולם (בדומה לקוקה קולה) והוא מה שמייחד ומבדיל את קרוקס מכל שאר החיקויים השונים. לחומר יתרונות רבים, אשר הופכים את נעלי קרוקס לנעלי נוחות מהמובילות בעולם (אפילו לזוגי שלי, שיש לו בעיה קשה עם הרוב המכריע של הנעליים עלי אדמות, מצאתי זוג נעליים, מעור, והוא מבסוט עד הגג), החל מהעובדה הפשוטה שהחומר עשוי מתאים סגורים - דבר אשר לא מאפשר לבקטריות להתפתח ולייצר ריח רע גם לאחר עמידה או הליכה ממושכת בתנאי מזג אוויר שונים ולאורך זמן, אך מאפשר ניקוי פשוט וקל בעזרת סבון ומים (ואפילו אקונומיקה למחמירים). החומר מתייבש במהירות, מבודד מחום / קור וקל משקל במיוחד.
בכל פעם שאנו הולכים, עומדים או אפילו רק יושבים, אנו מפעילים לחצים גדולים על השרירים שלנו. הקרוסלייט מוריד לחץ מכפות הרגליים, הברכיים, המותנים ואזור הגב התחתון ומוכח ע"י U.S.-Ergonomics כמפחית את עייפות השרירים בלמעלה מ-60% ביחס לעמידה יחפה! חומר הקרוסלייט הוא קל משקל בצורה בלתי רגילה, ומאפשר לייצר זוג נעליים בפחות מ-150 גרם (דגם Beach). מגוון דגמי נעלי נוחות של קרוקס שהתחיל עם דגם הביץ' בשנת 2002 מגיע היום למעל 100 דגמים שונים שלכולם דבר אחד במשותף – קרוסלייט. קרוקס התחילה לפתח גם מוצרים נוספים (מלבד נעלי הנוחות), העשויים מקרוסלייט, וכיום ניתן למצוא מגוון מוצרים שונים - אני אהבתי במיוחד את
התיקים המתוקים...
והצבעוניים
לאחר המפגש פסענו מעדנות אל מעבר לכביש - לקניון דיזנגוף סנטר, שם נכנסנו לאחת מחנויות הרשת (כאן אני חייבת לומר עוד מילה: החנויות מעוצבות בצורה יוצאת דופן בצבעוניותה, כיף להיכנס ולהרגיש בה כמו אליס בארץ הפלאות, לקחת נעליים ולמדוד בלי לנג'ס למוכרים והמוכרות
החביבים ואדיבים שבחנות
, שלא מראים ולו סימן של התעייפות גם כשביקשנו פעם אחר פעם עוד מידה ועוד דגם
ובסוף גם שמחו בשמחתנו כשמצאנו את מבוקשנו)
בסיום המפגש יצאתי עם שתי שקיות: באחת נעליים שקיבלתי במתנה (לקחתי עבור הזוגי את הנעליים שהוא נורא רצה), בשניה זוג סנדלים שוות בשבילי (סגולות), עם תיק נשיאה מיוחד עבור הנעליים ובו שלל מתנות קטנות ושוות... אז - תודה לקרוקס על הפינוק
ועוד יותר על זה שהחליטו לקחת את הנעליים החביבות על כולנו ולהפוף אותן לנעליים שאפשר ללבוש גם ליציאה בערב עם החבר'ה, ולהרגיש בנוח וגם יפים
כמובן, שתמיד אפשר להתרשם מהמגוון של העיצובים (המדליקים!) באתר קרוקס המושקע

niya

New member
כמעט לקחתי גם את אלה

בגלל המגניבות של הסוליה... תחושה של "קפיצים" בהליכה - לא רע בכלל!!!

מאקי

New member
לי יש בעיה עם הריח שלהם...

פעם שמו בחנות שלי סטנד שלהם.. לא יכולתי לעלות למשרד שלי כי זה היה ליד המדרגות.. היזיזו וכל מה שאת רוצה ועדיין הריח רדף אותי. חשבתי שזה עבר לי .. אבל בקיץ שוב זה קרה.. ולפני חודשיים גם.. והשבוע היינו בקניון .. ושוב חלפנו ליד חנות שלהם.. ולא יכולתי... הריח גורם לי תחושה לא טובה. סוג של מחנק. אז נוח נוח.. אני לא יכולה להריח..

niya

New member
דווקא לי, עם כל הרגישות המטורפת שלי לריחות

לא מריחה בכלל ריח רע מהקרוקס... יש להן ריח אופייני, אבל לי הוא לא מפריע

מאקי

New member
זהו . אני יודעת... אבל אני גם שייכת לאילו שלא

יכולים שיש תוית בבגד מבפנים.. ויש סוג של בד שעושה לי פריחה.. וקרוקס עושה לי לא נוח...

niya

New member
יש לזה שם

רגישות תחושתית ועקרונית ניתן גם לטפל בזה

מאקי

New member
ברחה לי לההודעה. יש לזה שם סוג של אלרגיה

וההגדרה שנקבת מוגדרת לסוג אחר של .. למרות שזה עדיין לא עושה את זה נעים יותר. לי יש רגישות מאז הילדות המוקדמת... לכל מיני בדים.. ריחות...

האמת שהקרוקס ממש התפתחו בשנה האחרונה...

בהתחלה חשבתי שיש 3 דגמים: הנעל הרגילה, נעל לחורף ונעלי בובה ופתאום נכנסתי לחנות של הקרוקס בעקבות שובר מתנה שקיבלתי לשם, וגיליתי ממש עולם ומלואו. קרוקס ממש השתדרגו השנה , ואין על הנוחות שלהם

lollapalooza

New member
../images/Emo45.gif אכן.

אני לא סבלתי אותם בהתחלה, כי הדגם הראשון שלהם פשוט מכוער ברמות. אבל מאז הם הספיקו ממש לשדרג את עצמם. אני לקחתי את אלו. נוחות בטירוף.

את אלה לקחתי, משום מה חשבתי שאלה ALICE

בכל מקרה, אלה האחרונות שקיבלתי/לקחתי/קניתי

niya

New member
יפות...../images/Emo99.gif

אבל בעיה עם הוורוד הבהיר - מתלכלך נורא מהר וצריך לנקות כל כמה ימים

אכן-מעבירה כל פעם מגבון לח וזה נקי כמו חדש../images/Emo9.gif

ואצלי בעבודה אני יכולה אפילו לסדר את זה תוך כדי העבודה
(גננת, למי שלא יודע...
).

למעלה