קרוב ל 2.000.000 ש"ח

Harrington

Well-known member
מנהל
לא שאני יודע מנסיון אישי. |חיוךרחב|
אתה מנסה להכניס לי מתחת לחגורה? :-D
אני שואל ברצינות.
הרי אם ייצוג עולה 4 אלף שקל בערך, אז אפילו שזה יקח עשרה דיונים בבית המשפט
זה עדיין בקושי מגרד עשירית מהמחיר שנקבת.
לא מנסה להכניס כלום לאף אחד ובשום מקום. כתבתי את אשר כתבתי. זה שאתה החלטת אחרת, אין לי הרבה מה לעשות עם זה. אני עומד מאחורי מה שכתבתי ואין לי כל כך מה להוסיף על כך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא מנסה להכניס כלום לאף אחד ובשום מקום. כתבתי את אשר כתבתי. זה שאתה החלטת אחרת, אין לי הרבה מה לעשות עם זה. אני עומד מאחורי מה שכתבתי ואין לי כל כך מה להוסיף על כך.
טוב נו, עכשיו מה שיקרה זה שאני לא אוכל להירדם כל הלילה.
מתוך מחשבות אודות הסכום של מאות אלפי שקלים שכ"ט של עו"ד שאין לך תשובה מהיכן היגעת לסכום הזה.
לא נורא, אני אספור קצת כבשים ואז בטח ארדם. |חיוךרחב|

אגב שכ"ט..
זה נגזר משכ"טה.? |סיגריה||תוהה|

לא שאני יודע מנסיון אישי. |חיוךרחב|
אתה מנסה להכניס לי מתחת לחגורה? :-D
אני שואל ברצינות.
הרי אם ייצוג עולה 4 אלף שקל בערך, אז אפילו שזה יקח עשרה דיונים בבית המשפט
זה עדיין בקושי מגרד עשירית מהמחיר שנקבת.
עו"ד כדוגמת ששי גז, או איך שקוראים לו, לוקח שכר התחלתי של מעל מאה אלף ש"ח, אני זוכרת את זה מן הריאיון שעשו ליהודה ברקן ז"ל כשבנו נעצר על גידול סמים וסחר בהם.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מטרת הגיוס היא לא בגלל שהוא מסכן כלכלית, אלא הבעת תמיכה באיש מצד אחד וכפי שנכתב, נסיון להניא אותו מחתימה על הסדר טיעון מאידך (כך ע"פ הפרסומים לפחות, לא שמעתי את היוזמים עצמם בעניין). אבל חשוב לזכור שהוצאות משפטיות על משפט כזה הן אסטרונומיות. גם לאנשים עשירים זאת לא הוצאה קלה. אמנם מן הסתם לא כזאת שמחייבת התרמה, אבל בכל זאת.
על מה לחתום על הסדר טיעון?

‏כשאין ראיות לשוחד, אין הרשעה בשוחד.

ואם
העם תרם לנתניהו.

​

זה אומר לכם משהו?

כמעט 2 מיליון שקלים נאספו לטובת נתניהו בגיוס המונים​

הקמפיין, שנועד להניא את ראש האופוזיציה מחתימה על הסדר טיעון, גייס תוך שעות את הסכום שאמור לסייע לנתניהו במימון הוצאות משפטו. יוזמי הקמפיין - העיתונאי ינון מגל ועמותת "מוסרי – ארגון זכויות אדם יהודי

Harrington

Well-known member
מנהל
על מה לחתום על הסדר טיעון?

‏כשאין ראיות לשוחד, אין הרשעה בשוחד.

ואם
כל הסיפור הוא עניין של פרשנות משפטית. יתכנו מקרים בהם צד אחד לא יראה במשהו שוחד ואילו ביהמ"ש או צד אחר כן יגדיר זאת כך. זה יכול כמובן לקרות גם להיפך. העניין הזה לא שחור-לבן במובן של 'יש או אין ראיות'. כמובן שהראיות הן חלק חשוב ומהותי של המשחק, אבל הן לא הדבר היחיד שקובע את התוצאה הסופית. במצב כזה הגיוני מצד נאשם שעומד בפני הליך ארוך מאוד ומייגע בכל מקרה, להעדיף לפרוש (מההליך) באמצע ולרכוש ודאות על-פני להמשיך להיטלטל עוד שנים ארוכות כשעננת חוסר-הוודאות ממשיכה לרחף מעל ראשו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עו"ד כדוגמת ששי גז, או איך שקוראים לו, לוקח שכר התחלתי של מעל מאה אלף ש"ח, אני זוכרת את זה מן הריאיון שעשו ליהודה ברקן ז"ל כשבנו נעצר על גידול סמים וסחר בהם.
אני מאמין שעו"ד מוכר וידוע כמו ששי גז, או ציון אמיר..בטח גובים סכומים גבוהים תמורת השירות שהם נותנים
אבל מיודענו הרינגטון דיבר על "עבירה בסיסית למדי", מה שאינו מצריך עו"ד יקרים כל כך, לא כן?

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מאמין שעו"ד מוכר וידוע כמו ששי גז, או ציון אמיר..בטח גובים סכומים גבוהים תמורת השירות שהם נותנים
אבל מיודענו הרינגטון דיבר על "עבירה בסיסית למדי", מה שאינו מצריך עו"ד יקרים כל כך, לא כן?
בדיוק מסיבה זו דיברתי על כמה מאות אלפים ולא על מליונים או עשרות מליונים.
אגב לגבי אותם עו"ד "מוכרים וידועים", סתם להשכלה כללית, הם לא בהכרח יותר טובים מעו"ד פשוטים ופחות ידועים. הם פשוט יותר, אפס, מוכרים :).

Harrington

Well-known member
מנהל
למעלה מ3 מליון ש"ח בימים בודדים. מת על העם הזה :).

למעלה