קרה משהו בפורום ?

IAM20072007

New member
אין ממש תנועה - נכון!!

גם להודעה שלי מאתול לא מש התיחסו

דווקא יש תנועה,

אני לא מסכימה איתך. לא חייבים להגיב לכל הודעה לפעמים אין תשובות . וגם אל לנו לשכוח שאנשים עובדים ולא תמיד יש להם זמן להגיב.

אוצה

New member
קרה גם קרה

מאז השרשור המפלצתי בנושא סתימת פיות, תרבות דיון (או העדרה מצד המושכים בחוטי ההנהלה פה), ו"תקנון הפורום" ויישומו- רבות וטובות שנחו את הפורום. גם אני ממעטת להשתתף פשוט כי בואסתי ולא כיף לי יותר... חבל!!!

IAM20072007

New member
אני כנראה לא הייתי..בתקופה הזאת

אני לא יודעת מה קרה? אני שמה לב שאין כאן ממש תגובת להודעות . ח-ב-ל כייף לשתף ועוד יותר כייף שיש תגובה כל שהי

אני מאמינה שקרה, השאלה למה?

כי הפורום יחסית שקט. אם כי ממשיך לעזור איפה שאפשר. לדעתי שורש התרדמה נעוצה בכך שמשתתפי הפורום (או חלק מהם) לא הכירו בעבודה הקשה של ניהול פורום שנעשית בהתנדבות. והעירו הערות ומתחו ביקורת על הכללים שהמנהל העמיד. בתור מנהלת בפורום אחר בפורטל אחר. אני מודעת לעבודה הרבה המושקעת בניהול כל פורום. אני מאמינה שאם יכירו קצת יותר תודה. וינהגו כמו שבעל הבית רוצה שינהגו (כל מה שאומר לך בעל הבית עשה) הפורום ימשיך לפרוח ולהועיל.

../images/Emo13.gif../images/Emo52.gifזה לא מדוייק.

הרי גם לפני כן היו לפורום מנהלות, רק שההתנהלות הייתה אחרת, ובני הבית הרגישו בבית בפורום. זכותו של המנהל להחליט על חוקים וכללים, על איזה אייקונים לשים ואיפה, עד מתי יוקפץ שרשור זה או אחר. זכותו-ובאי הפורום צריכים לסור למשמעתו. אך מה לעשות , אנשים לא אוהבים ללכת על בהונות בבית שלהם. אנשים אוהבים להרגיש בבית כשהם בפורום שלהם, ואם לא נוח להם, ואם הם מרגישים כמו אורחים- הם מתנהגים כמו אורחים, אורחים לא גרים בבית. הם באים מידי-פעם והולכים. כחפצם
.

IAM20072007

New member
אני כתבתי שלא הייתי בתקופה הזאת.

חבל שככה אתם מרגישים אולי אפשר לשנות שיהיה לכולנו נעים פה

לשנות../images/Emo35.gif

אני בטוחה שאם לא יצטרכו להלך כאן על בהונות, הפורום יחזור לשקוק חיים כבעבר. אני- ממש לא מתכוונת להפר כללים בצורה בוטה, אז כרגע אני אורחת
.

cirla

New member
למה את מתכוונת "ללכת על בהונות?"../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני עונה במקומה

היו פה כמה וכמה מיקרים של הערות מוגזמות ומחיקת הודעות כי שירשרו לשירשור שלכאורה עבר זמנו (למרות שנישאר רלוונטי). אנשים קיבלו כאן מסרים זועמים וממש לא נחמדים.

IAM20072007

New member
מה את אומרת????../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

יש לפורום מנהל אחד, אני רואה ...רק הוא יכול למחוק לא??? וחוץ מזה איפה הוא ???!!!!!!! טוב מקווה שנצליח להחיות את הפורום

מסכימה איתך לגמרי! למרות שבמרבית הזמן

הייתי סמויה, נוצרה תחושה של "לא כיף לי כאן". מכבדת את המנהלים, השקעתם והחלטותיהם, אבל לדעתי זו אחת הסיבות המרכזיות לדממה.

אוצה

New member
כל מילה חקוקה בסלע!

אני גם מרגישה אורחת וכן- לא כיף לי כאן כבעבר. לתשומת ליבו של מנהלנו היקר. במו ידיך קילקת את שנבנה. וחבל. הפורום שקק ועכשיו הוא די מת....

IAM20072007

New member
וואו, חבל שתם מרגישים ככה

לא מבינה מה קרה לפני שהגעתי לפה מקווה שיהיה בסדר

זוכרים אותי?

אני כתבתי בעבר ובגלל החלטת המנהל על משטר כתיבה שונה ובלתי מוכר, לאחר שנמחקו הודעות שלי, החלטתי לא לכתוב. חבל, אבל כל עוד המנהל ההוא ממשיך, אני לא נהנית לכתוב כאן. תזכירו לי לספר לכן על סיר אורז מעולה שגיליתי - בהזדמנות...

IAM20072007

New member
כמו שכבר כתבתי , אני לא הייתי בתקופה ההיא

א-ב-ל !! את מוזמנת להכנס שוב ולכתוב, מקווה שהכל יהיה בסדר. ותספרי לנו על הסיר אורז שגילית
שיהיה לך המשך ערב טוב

למעלה